Přítel mě štve

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14376
19.11.19 11:25

@jitka 11 vždyť má pravdu, zakladatelka se několikrát zmiňuje, že je přítel z dětského domova…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
19.11.19 11:26

Zakladatelko mrkni na https://www.emimino.cz/…cuje-370542/ třeba ti to něco řekne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.11.19 11:27

@Ortaine Tomu nerozumím…

• Citovat
  • Upravit
3724
19.11.19 11:29
@Anonymní píše:
@pikola Příteli je 37 a mě je 28 let.

Chlap skoro 40 let a je to rozmazlený nejistý děcko, co citově vydírá. To, že se cítíš pak ty blbě, je přesně ta špatná cesta. Jasně partneři si mají udržovat mezi sebou to hezké, pusa, masáž atd, ale ne tohle proboha :roll: To je hodně nezdravý… Nevím, ale asi bych hledala štěstí jinde. Dovedeš si představit, až budete mít děti? Třeba na ně bude žárlit a vydírat tě ještě víc, vždyť teď tě má jen pro sebe. Nebo když bys byla nedej bože nějak nemocná, normální chlap by se postaral o tebe, tady bys poslouchala, že se mu nevěnuješ, že ho asi nemiluješ… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.11.19 11:30

@Aduš8 Takže to znáš. Ach jo, ale nás je hodně.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.11.19 11:31

@Mutlice To zase ne, když jsem nemocná tak mě obskakuje a pečuje o mě.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.11.19 11:32

@Ortaine Čtu to, docela se tam vidím v některých místech. Konkrétně v tom o ty práci. Přesně, žádná noční, nejlépe ranní.

• Citovat
  • Upravit
152
19.11.19 11:39

Jen mě tak napadlo jestli pán nepsal o Tobě, bylo tam pár podobných věcí a svět je malý. Na druhou stranu podobných manipulátorů je bohužel více..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.11.19 11:42

@Ortaine Tak to nemyslím. S těma směnami se tam vidím, jinak vůbec ne. Ale kdoví, jak by reagoval kdybych chtěla chodit na kroužek šití.

• Citovat
  • Upravit
22939
19.11.19 11:43
@Aduš8 píše:
@jitka 11 vždyť má pravdu, zakladatelka se několikrát zmiňuje, že je přítel z dětského domova…

Vidíš, a toho jsem si nevšimla.
Nikdo není dokonalý. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3724
19.11.19 11:52
@Anonymní píše:
@Mutlice To zase ne, když jsem nemocná tak mě obskakuje a pečuje o mě.

Pročetla jsem tu diskuzi teď celou, a čím dál víc jsem si jistá, že se řítíš do pekel. Tohle není chlap pro život. Líto ti ho bude vždy, každý rozchod bolí, ale nemůžeš žít ve věčném stresu, co se nebude líbit partnerovi, co ti vyčte, čím te zas zasáhne kvůli nějaké prkotině, jako, že jsi si mu nesedla na klín nebo že jsi byla u kámošky o hodinu déle. Utíkej! On si nevěří, je psychicky labilní, z toho vše pramení. Třeba to, že bys jela na dovču s kamarádkou nebo víkend, to je přeci ve zdravém vztahu úplně normální! Za chvíli tě odizoluje od všech. Utíkej vážně!!! co nejrychleji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.11.19 12:03
@Mutlice píše:
Pročetla jsem tu diskuzi teď celou, a čím dál víc jsem si jistá, že se řítíš do pekel. Tohle není chlap pro život. Líto ti ho bude vždy, každý rozchod bolí, ale nemůžeš žít ve věčném stresu, co se nebude líbit partnerovi, co ti vyčte, čím te zas zasáhne kvůli nějaké prkotině, jako, že jsi si mu nesedla na klín nebo že jsi byla u kámošky o hodinu déle. Utíkej! On si nevěří, je psychicky labilní, z toho vše pramení. Třeba to, že bys jela na dovču s kamarádkou nebo víkend, to je přeci ve zdravém vztahu úplně normální! Za chvíli tě odizoluje od všech. Utíkej vážně!!! co nejrychleji
Říkám to samé ze svých zkušeností. Ať uteče co nejdřív, hlavně ať nenaletí, až bude chlapec brečet, prosit a nadávat. Mně přítel po rozchodu řekl,, a to si jako myslíš, že si se svými zdravotními problémy někoho najdeš'' a pak něco ve smyslu, že lepšího nenajdu. Nesmí se nechat strhnout, až bude po rozchodu kolem sebe kopat. Bude to těžké, ale jinak by to mohlo být ještě horší. Pán si to pak ještě možná v některých vztazích zopakuje, ale doufejme, že se z toho taky nějak poučí, když zjistí, že takhle to nefunguje.
  • Citovat
  • Upravit
3735
19.11.19 12:13
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
potřebovala bych poradit. Mám přítele, bydlíme spolu. Všechno je fajn, až na to, že pořád vyžaduje „péči“. Hlavně masáž zad, nohou a vískání ve vlasech. A nejlépe pořád. Já jsem z něho už nervózní, opravdu mě nebaví pořád ho masírovat. Nejsem masér abych ho masírovala dlouho, vždyť mě bolí ruce. Nebo mu zapomenu dát polibek před spaním, zrovna jsem byla zamyšlená a hned mi to vyčetl. Nebo mi vyčítá, že za ním nepřijedu do práce když mám volno. Prostě pořád něco a mě to opravdu nebaví. Pořád mi něco vyčítá, „Kdyby jsi mě milovala, tak..“.. „Je vidět, jak mě miluješ“, „Ta Tvoje opičí láska“, „Tohle není láska“… a podobně. Já nevím co s tím, ale nebaví mě to. Nebo když nemám chuť na sex, tak se urazí a dá si láhev vína, v lepším případe zaspí v tom horším se opije jak prase a dělá mi zle, dělá kravál. Fakt bych asi radši byla sama než tohle. [/citaceTak buď sama. Co ti brání?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3724
19.11.19 12:14
@Anonymní píše: Říkám to samé ze svých zkušeností. Ať uteče co nejdřív, hlavně ať nenaletí, až bude chlapec brečet, prosit a nadávat. Mně přítel po rozchodu řekl,, a to si jako myslíš, že si se svými zdravotními problémy někoho najdeš'' a pak něco ve smyslu, že lepšího nenajdu. Nesmí se nechat strhnout, až bude po rozchodu kolem sebe kopat. Bude to těžké, ale jinak by to mohlo být ještě horší. Pán si to pak ještě možná v některých vztazích zopakuje, ale doufejme, že se z toho taky nějak poučí, když zjistí, že takhle to nefunguje.

To citové vydírání je šílené. Ex takto vydírala mého přítele, přitom já jsem nebyla příčinou konce jejich vztahu. Když jsme spolu začali, byli oni už 2 roky od sebe. Jen ona se s tím nikdy nesrovnala. A tím vyhrožováním, že si něco udělá atd. nám zařídila fakt pekelný náš první rok, kdybychom se neměli tolik rádi, asi bysme to neustáli. Je to opravdu nemoc, a zakladatelka není nic než obět :? Musí pochopit, že v takových situacích musí myslet jen na sebe. Že to, že přítel je takový, není její chyba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.11.19 12:16
@Anonymní píše: Říkám to samé ze svých zkušeností. Ať uteče co nejdřív, hlavně ať nenaletí, až bude chlapec brečet, prosit a nadávat. Mně přítel po rozchodu řekl,, a to si jako myslíš, že si se svými zdravotními problémy někoho najdeš'' a pak něco ve smyslu, že lepšího nenajdu. Nesmí se nechat strhnout, až bude po rozchodu kolem sebe kopat. Bude to těžké, ale jinak by to mohlo být ještě horší. Pán si to pak ještě možná v některých vztazích zopakuje, ale doufejme, že se z toho taky nějak poučí, když zjistí, že takhle to nefunguje.

Ano, tak to vždy dělal. Hrůza pomyslet, že se to zase bude opakovat. Hlavně když se opije tak je agresivní.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky