Přítel mě štve

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
19.11.19 12:20
@Mutlice píše:
To citové vydírání je šílené. Ex takto vydírala mého přítele, přitom já jsem nebyla příčinou konce jejich vztahu. Když jsme spolu začali, byli oni už 2 roky od sebe. Jen ona se s tím nikdy nesrovnala. A tím vyhrožováním, že si něco udělá atd. nám zařídila fakt pekelný náš první rok, kdybychom se neměli tolik rádi, asi bysme to neustáli. Je to opravdu nemoc, a zakladatelka není nic než obět :? Musí pochopit, že v takových situacích musí myslet jen na sebe. Že to, že přítel je takový, není její chyba.

Mě pak ještě nějakou dobu provázel blbý pocit, když jsem současnému příteli chtěla odříct nějakou akci nebo mu sdělit, že zrovna na tohle nemám čas. Přitom teď k tomu nemám naprostý důvod, protože současný partner je úplný opak toho bývalého. Můžu si dělat, co chci, jezdit kam chci, s kým chci, když jsem unavená, tak pochopí, je ohleduplný, žádné buzení v noci, když se potřebuju vyspat. Teď už jsem se naučila mu beze strachu cokoli říct.

• Citovat
  • Upravit
140243
19.11.19 13:13
@Anonymní píše:
@pikola Příteli je 37 a mě je 28 let.

to už by mohl mít rozum ;),jsem si myslela, že bude mít nanejvýš 22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.11.19 13:23

@mojmira O to je to smutnější. Včera se zase urazil, neměla jsem chuť na sex, tak jsme spolu nemluvili a ještě mi ani nenapsal. Jsem doma, on v práci. Už ho vidím, jak přijede domů, řekne mi, že jsem vyděrač a zase ta samá píseň, že jsem mu vůbec nenapsala ani nezavolala a že na tomhle vidí, jak ho mám ráda..

• Citovat
  • Upravit
26872
19.11.19 13:29

Me prijde, ze ti role mucednice svedci. Jakoby te naplnovalo, ze si pred ostatnimi stezujes, jak to s nim mas tezke. Nestezuj si a konej. Bud na vztahu oba zapracujte a zmente ho, nebo tu radikalni zmenu udelej ty sama. Fnukanim a neustalym omlouvanim jeho chovani se nic nezmeni.
Ale kdo chce kam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2898
19.11.19 13:45

To, co požaduje tvůj přítel, není láska. Má nějak pokřivené vnímání. Ty si musíš rozhodnout, jestli chceš život protrpět, podřídit se někomu jinému, být loutkou, pod neustálým psychickým tlakem, s rizikem fyzického násilí (píšeš, že se opíjí a pak je agresivní). Nebo jestli chceš svobodně dýchat a mít normální, plnohodnotný vztah.
Vyhrožuje sebevraždou. Pokud by o tom zase začal mluvit, tak bych mu řekla, že je to vydírání, vydírat se nenechám. Tady má číslo na psychologa, ať se objedná, protože jeho chování není normální. Pokud se zabije, bude to jeho svobodné rozhodnutí, se kterým já nemám nic společného. Chce to být tvrdá, neprojevit lítost. Nic jiného totiž neplatí. Téměř všichni takovíto manipulátoři jen vyhrožují a nemyslí to vážně. Nebo dělají teatrální gesta (pořežou se, ale tak, aby se jim nic nestalo, nebo se jako pokusí o sebevraždu, ale aby je včas našli - třeba pošlou sms, že právě spolykali prášky), ale vesměs to nemyslí vážně.

Musíš se rozhodnout, jestli zahodíš sebe a svůj život, jestli se totálně zničíš, nebo jestli budeš normálně žít. Hlavně si s ním nepořizuj dítě! Zničila bys život i tomu dítěti. Jestli jsi masochistka a chceš se po zbytek života trápit, tak prosím bez dětí. Jinak se s ním raději rozejdi a žij normální život, měj děti s někým, kdo jim bude fajn tátou. Ne s někým, kdo je schopný udělat něco tak strašného, že mu zakážou styk s dítětem.

Možná by ses měla objednat do nějaké poradny, aby tě podpořili. Kdovíproč setrváváš v patologickém vztahu. Potřebuješ se naučit mít se ráda, uvědomit si, že to, co žiješ, je špatně, přestat si hrát na spasitelku (jeho nespasíš, nezměníš, jen zničíš sama sebe), a možná by ti v tom někdo cizí pomohl, když ty nejsi toho kroku zatím schopná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5018
19.11.19 14:33
@Anonymní píše:
@babice To on právě nevidí. On je přesvědčený, že mám všechno, že mi nic nechybí. Podle něj tedy určitě ne. Prý kolik holek by chtělo to, co mám já. Tolik lásky a mazlení.

To je jako když řekneš někomu „važ si toho jídla a dojez to, co by za to dali děti v Africe“. Tak ho za nimi pošli, určitě půjde na dračku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7006
19.11.19 20:09
@Anonymní píše:
@Kubula.K Mě to obtěžuje mu pořád masírovat záda, pak nohy, pak vískat ve vlasech. A ještě dlouho. Nemůžu nikam jít protože pak pláče, jak mu chybím a kdy už přijedu. Nemůžu si vybrat práci jakou sama chci protože on mě chce mít u sebe pořád. Kdybych někam jela na služebku, on by jel se mnou, kdybych chtěla s kámoškou ven on by jel taky.. prostě ho mám pořad za zadkem. Žádná svoboda. To je ale pro něj LÁSKA.

O tom porad mluvim, ze to mate jinak a nekompatibilne. A to, ze ti to nevyhovuje, je naprosto dostatecny duvod, abys to nechtela a nepristoupila na to.

Jinak si vsimni, jak o tom mluvis: nesmim, musim. Ve skutecnosti muzes a nemusis. Myslim, ve ve skutecnosti je to spis „citim mensi nepohodli, kdyz nechodim s holkama ven, nez kdyz posloucham jeho vycitky, o kterych vim, ze jsou neopravnene, ale nedokazu jim prisuzovat tak malou hodnotu, jaka jim ve skutecnosti nalezi“. Souhlasis nebo ne? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7006
19.11.19 20:18
@Anonymní píše:
@mojmira jsem vyděrač a zase ta samá píseň, že jsem mu vůbec nenapsala ani nezavolala a že na tomhle vidí, jak ho mám ráda..

Zatimco on… nenapsal ani nezavolal, ze.

Ale tim nema smysl argumentovat, on vzdycky prijde s nejakym dalsim „ale ty…“. To jen abys videla, ze kaze vodu, ale pije vino. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
19.11.19 21:13

Můžu se zeptat, proč má soudní zákaz vídat svou dceru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí