Vzdor uz ve ctrnacti mesicich???

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2239
20.6.07 10:59

Vzdor uz ve ctrnacti mesicich???

Ahoj,

moje dcera posledni tri dny predvadi silene hysteraky. Jakmile neni po jejim, tak rve jak prase pri porazce (doslovne) a vydrzi to i pul hodiny. Docela s tim bojuju, protoze zastavam nazor, ze kvuli vzdoru se dite neutesuje, ale na metodu dat ji do jineho pokoje (to aplikuji u starsi dcery) mi prijde jeste mala. Stejny hysterak dostava, kdykoliv se k ni priblizi starsi dcera. Vim, ze na tu starsi desne zarli (vetsinou to byva naopak), ale Sarlotka ji nikdy nic neudelala a chce se s ni jen mazlit a hladit. Jak v takovem pripade jednat???

Musim jeste podotknout, ze vztekani ma asi po manzelovi, tak je hodne vztekaci a navic dcera je byk…

Terik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Jaa
1150
20.6.07 11:18

Ahoj Teriku,
naše Sára se začala taky vztekat dost brzy. Sice ne tak často, ale vydržela taky dlooooouho :roll: Mně se nejvíc osvědčila poupravená metoda pevného objetí, v praxi to vypadá asi tak, že jsem si sedla, zmítající se Sáru vzala do náruče bříškem k sobě, přitiskla, nožičky kolem pasu a držela jsem ji a držela. U toho jsem ji konejšila a hladila (pokud to šlo). Dítě se zpočátku hrozně vzteká, protože chce jít pryč, někdy to trvá pekelně dlouho, Sára vydržela třeba i hodinu. Ale to jen ze začátku, než si zvykla. Potom se dítko uklidní a chce se ještě nějakou chvíli mazlit. Je to sice dost časově náročný,ale mně se zdá, že je to účinný a hlavně - dítko ví, že v situaci, kterou nezvládá, mu někdo pomáhá, že na to není samo.
Samozřejmě to nikomu nevnucuju, jen píšu svůj názor a svoje zkušenosti.
Přeju, ať se vám to nějak podaří zvládnout :D
Papa, Jaa

P.S.: Jo, ještě jsem chtěla dodat, že dcerka je vztekací po mně a je také býk…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Radina
20.6.07 20:41

Teriku, naše Bětka dostává zachvaty ječení, když se s ní jde starší syn pomazlit. On totiž když jsou sami,tak k ní třeba přijde a cení na ni zuby a dělá že ji kousne.....a když se pak jde za ní opravdu pomazlit,tak malá řve jak tur, protože neví jestli na ni nebude cenit zuby a jako ji chtít pokousat. Nemůže mít tvá mladší dcerka podobnou zkušenost? Mmch, mně to syn dělá taky a nesnáším, když se mi ve srandě otírá obličejem o nohy a hraje si na pejska. Prostě mám podivné mravenčení v lýtkách a to Bětčino ječení naprosto chápu.

• Citovat
  • Upravit
290
20.6.07 22:38

Kluk i holčička se začali vztekat kolem 1 roku. Na kluka nezabíralo nic a řval a kopal i hodinu. Na holčičku témeř okamžitě zabere obejmutí. Ale než jsem na to přišla řvala až usnula. Mají to taky po tátovi.

Příspěvek upraven 25.02.12 v 19:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
20.6.07 22:47

Ahoj, Adámek se taky začal vztekat brzy a drží ho to „úspěšně“ dodnes :evil: Nám zabírá buď sevření (nebo obejmutí), nebo že si ho nevšímám a tudíš nemá diváky a nebo že ho zaujmu něčím jiným (jé jede mašinka, jé letí motýlek, atd…)
Jo a je beran, takže taky síla (já býk-to je kombinace) :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect