Vzhled emimina

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Mango_Lassi
1.10.19 16:23
@aiwwa píše:
Navíc váš inovovaný vzhled žere asi tak 3× tolik dat

Dyk to byl účel. Hele, nic se nezmění, věř tomu. Jenom upraví velikost textu a to je vše.
Na druhou stranu to odfiltruje zbytečné uživatele. Za mě cajk :palec:

• Citovat
  • Upravit
27874
1.10.19 16:24

@admin vraťte, alespoň ty anonymní kytky do původního stavu, tyhle jsou nenápadný kdyže pominu že jsou ošklivý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40318
1.10.19 16:25
@My Melody píše:
Proc by to neslo vratit do puvodneho stavu? Vsechno jde, pokud se chce. ;) :)

@admin Mate tady 32 stran vyjadreni uzivatelu s ostrou kritikou, ani jeden pozitivnej ohlas. Proc to tedy nemuzete vratit do puvodneho stavu? :kytka: Diky za odpoved.

Příspěvek upraven 01.10.19 v 14:55

Přesně tak.
Odpoledne sem jdu a myslela jsem, že mám něco s PC. 8o
Proboha,VRAŤTE TO - PROSÍM, ZPĚT!!!

Nové diskusní příspěvky…to mi trvalo, než jsem to - nevěřícně kroutíc hlavou a s nadávkami, vůbec našla…proč by nemohly taky zůstat hned na kraji, aby člověk nemusel celou věčnost sjíždět dolů??? :pocitac:
Nepřehledné! Nedá se to číst! :zed:

A náhled jste také pořád nevyřešili/nevrátili. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118592
@Mango_Lassi píše:
Dyk to byl účel. Hele, nic se nezmění, věř tomu. Jenom upraví velikost textu a to je vše.
Na druhou stranu to odfiltruje zbytečné uživatele. Za mě cajk :palec:

proč zbytečné. spíš ty příčetné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
@admin píše:
Dobrý den,

díky moc všem za skvělé a velmi konkrétní připomínky. Diskusi pilně pročítáme.

Všimla jsem si, že v diskusi se opakují dotazy a připomínky, ke kterým bych měla dát pár informací:

1. První redesign diskusí po 10 letech. Od redesignu v roce 2009 jsme ji neměnili, i když v jiných sekcích a hlavičce nebo patičce se změny děly. I když jsme se snažili dotáhnout vše k dokonalosti, prezentace uživatelkám je pro nás vždycky „střet s realitou“ a více očí více vidí. Postupně z diskusí taháme vaše názory a děkujeme za ně!
  1. Funkce v diskusích jsou 100% zachované. Žádné tlačítko jsme neodstranili. Dokonce i „napsat příspěvek“ u každého příspěvku bylo už předtím, jen pravda možná méně „viditelné“.
  1. Reklamy je stejně jako bylo. V minulém měsíci jsme naopak jednu reklamní pozici z diskusí ubrali. Jde o reklamu, která byla pod prvním příspěvkem.
  1. Dejte novému vzhledu šanci. Diskusi pročítáme a snažíme se odlišit to, na co nejste zvyklí od toho, co skutečně potřebuje opravit. K tomu se třeba řadí i text pod citací, který se rozbíjí, a kterého jsme si při testování nevšimli.

Za všechny postřehy Vám děkujeme, pište je dál :kytka:

za tým eMimina,

adminka Josefina

dávat šanci něčemu, na co se nedá koukat a je to uživatelsky naprostá katastrofa? To myslíte vážně? Co takhle vzít v potaz názory dlouhodobých uživatelek. Dřív tady bylo zvykem, že se novinky s nimi konzultovaly přes SZ než se něco vypustilo ;)

• Citovat
  • Upravit
Černá vdova
@admin píše:
Dobrý den,

díky moc všem za skvělé a velmi konkrétní připomínky. Diskusi pilně pročítáme.

Všimla jsem si, že v diskusi se opakují dotazy a připomínky, ke kterým bych měla dát pár informací:

1. První redesign diskusí po 10 letech. Od redesignu v roce 2009 jsme ji neměnili, i když v jiných sekcích a hlavičce nebo patičce se změny děly. I když jsme se snažili dotáhnout vše k dokonalosti, prezentace uživatelkám je pro nás vždycky „střet s realitou“ a více očí více vidí. Postupně z diskusí taháme vaše názory a děkujeme za ně!
  1. Funkce v diskusích jsou 100% zachované. Žádné tlačítko jsme neodstranili. Dokonce i „napsat příspěvek“ u každého příspěvku bylo už předtím, jen pravda možná méně „viditelné“.
  1. Reklamy je stejně jako bylo. V minulém měsíci jsme naopak jednu reklamní pozici z diskusí ubrali. Jde o reklamu, která byla pod prvním příspěvkem.
  1. Dejte novému vzhledu šanci. Diskusi pročítáme a snažíme se odlišit to, na co nejste zvyklí od toho, co skutečně potřebuje opravit. K tomu se třeba řadí i text pod citací, který se rozbíjí, a kterého jsme si při testování nevšimli.

Za všechny postřehy Vám děkujeme, pište je dál :kytka:

za tým eMimina,

adminka Josefina

Přidejte tlačítko: Vrátit původní verzi. Kdo bude chtít, přehodí se zpět do minulého vzhledu, Vám tu zůstane nový vzhled a všichni budou spokojení. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
2016
1.10.19 16:26

Přídávám se. Vzhled hrůza! Dříve jsem byla z e-mimina diskusí nadšená, ale to po dnešku už neplatí. :(

Jsem pro vrátit se k původní verzi.
Mám velkou nechuť se na diskuse dívat.

Klidně si udělejte anketu, ale myslím, že pozitivních ohlasů moc mít nebudete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118592
1.10.19 16:27

@admin myslím, že přijdete o spoustu uživatelů tímto „vylepšením“ :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40789
1.10.19 16:28

@admin

Já vám děkuju za to, že jsem dnes udělala spoustu práce v práci, protože jsem vlastně nerozklikla žádnou novou diskusi krom téhle, protože se to nedá… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118592
1.10.19 16:28
@Černá vdova píše:
Přidejte tlačítko: Vrátit původní verzi. Kdo bude chtít, přehodí se zpět do minulého vzhledu, Vám tu zůstane nový vzhled a všichni budou spokojení. :kytka:

@admin
co vy na to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66507
1.10.19 16:31
@Černá vdova píše:
Přidejte tlačítko: Vrátit původní verzi. Kdo bude chtít, přehodí se zpět do minulého vzhledu, Vám tu zůstane nový vzhled a všichni budou spokojení. :kytka:

jo, jo a zase jo. Já chci to tlačítko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
1.10.19 16:31

To je ale hnus velebnosti. Chce se mi :poblion: :poblion:
Hlasuji za předchozí vzhled. Bolí z toho oči po chvíli :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40789
1.10.19 16:32
@Sollys píše:
Přídávám se. Vzhled hrůza! Dříve jsem byla z e-mimina diskusí nadšená, ale to po dnešku už neplatí. :(

Jsem pro vrátit se k původní verzi.
Mám velkou nechuť se na diskuse dívat.

Klidně si udělejte anketu, ale myslím, že pozitivních ohlasů moc mít nebudete.

Nechápu, že se nejdřív neudělala zkouška a pak se to nerozhodlo podle reakcí, každého trochu příčetného admina by to napadlo… :nevim:

A přesně jak píšeš, je tady nechut se vůbec do diskusí dívat… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40318
1.10.19 16:33
@Černá vdova píše:
:pankac:
A kytky jsou taky příšerný.
Bože, proč měnit něco, co funguje???
Navíc nesnáším změny. :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81530
1.10.19 16:37
@Regina Hero píše:
Ale jedno pozitivum to má… konečně jsem si stáhla AdBlock, abych místo těch obrovských reklam, které nepřibyly, měla aspoň bílé místo… takže tohle hodnotím kladně…

kde se to dá sehnat? A má to nejaká negativa? To přestane vyskakovat i to debilní premium?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová