Vzhled emimina

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26445
1.10.19 14:59
@Regina Hero píše:
obávám se, že kafe je slabý odvárek, ale bohužel ani panák to nespraví…

no možná by se to zlepšilo, kdybych kafe chrstla na monitor místo do tlamičky… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26445
1.10.19 15:03

Tak konstruktivní nápady, jo? ať vyhovíme žádosti adminů:

1,) podbarvit citace, aby bylo poznat, co je co
2,) ubrat na velikosti reklamních panelů
3,) oddělit viditelně jednotlivé příspěvky
4,) vrátit zpět anonymní kytky (vážně, tyhle malůvky z MŠ se za moderní vzhled fakt považovat nedají)
5,) nahradit anonymního chlapa něčím ganderově neutrálním

další návrhy připojím, až tuhle zpackanost prodýchám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
1.10.19 15:04
@My Melody píše:
Proc by to neslo vratit do puvodneho stavu? Vsechno jde, pokud se chce. ;) :)

@admin Mate tady 32 stran vyjadreni uzivatelu s ostrou kritikou, ani jeden pozitivnej ohlas. Proc to tedy nemuzete vratit do puvodneho stavu? :kytka: Diky za odpoved.

Příspěvek upraven 01.10.19 v 14:55

Ani trojnásobek negativních komentářů by je nepřesvědčil to vrátit zpět. Protože někdo to musel vymyslet, odsouhlasit, změnit… A ten dotyčný by si teď musel přiznat, že udělal chybu. Snažší je pro něj říct: „Na nový vzhled se nadává vždy, však oni si zvyknou.“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
1.10.19 15:06
@Tomkins píše:
Ani trojnásobek negativních komentářů by je nepřesvědčil to vrátit zpět. Protože někdo to musel vymyslet, odsouhlasit, změnit… A ten dotyčný by si teď musel přiznat, že udělal chybu. Snažší je pro něj říct: „Na nový vzhled se nadává vždy, však oni si zvyknou.“

jako já bych si třeba i zvykla..vyznat se v tom dá.
ale to že mi slzí oči po přečtení 3 příspěvků…tak na to si asi oči nezvyknou…
jinak je mi fuk, nějaké čáry oddělující příspěvky atd..ale prostě ta bílá…z toho slzí oči..
sorry jako.

• Citovat
  • Upravit
TRG
5511
1.10.19 15:09

@admin HOLKY ADMINKY, TAK SI TAKY POSTAVTE HLAVU. Nikdo vám ji za to neutrhne. Byla jsem u několika změn webu, grafiky, komplet rebrandingu. Poprvé, když nám někdo prezentoval nový vzhled jsem si říkala, že je to heeezkýýý. A pak se ozval někdo, kdo není z oboru, ale pár takových změn zažil a uměl v tom najít boty. Já se skoro styděla, že jsem si to nechala tak snadno „prodat“. Jasně, lidi nemají moc rádi změnu a budou žbrblat. Při poslední změně vzhledu jsem nežbrblala, přišlo mi to snesitelné a zvykla jsem si, ale tohle je fakt zmršené. PROSTĚ ŘEKNĚTE, ŽE SE TO UŽIVATELŮM NELÍBÍ, ŽE VÁM JDE O UŽIVATELE A TRVEJTE U TOHO, KDO TO DĚLAL NA ZMĚNĚ. To se přece nemůže zamlouvat ani vám, vy to tu čtete, editujete… vy s tím budete mít práce snad nejvíc… My si můžeme jít pokecat jinam nebo můžeme být produktivnější a manželům jít smažit ty houbový řízečky, jak tu psal Ontar, nebo co to zas psal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2427
1.10.19 15:11

Každá moderní stránka přechází na tmavý režim, protože to šetří oči i displeje. Ne však emimino, kde dáme všude stejnou bílou, takže vám vypaluje jak oči, tak i diody v displeji. Dobrá práce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21950
1.10.19 15:13
@welovefashion píše:
@admin za mě by to chtělo nějak várazněji oddělit, jednotlivé příspěvky, černou nebo tmavě modrou, ne světle šedou, dost se ztrácím. kde začíná a končí každý příspěvek

jednotlive prispevky mam oddelene tmave cervenou. Nove diskuze mam vpravo, jak to bylo predtim. Myslim, ze se to kazdemu zobrazuje jinak. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
1.10.19 15:19
@malákráličice píše:
jednotlive prispevky mam oddelene tmave cervenou. Nove diskuze mam vpravo, jak to bylo predtim. Myslim, ze se to kazdemu zobrazuje jinak. :mrgreen:

tmavě červenou jsou oddělené jen nové příspěvky..ale výše v diskuzi jsou oddělené světle šedou..

• Citovat
  • Upravit
1934
1.10.19 15:20
@smurfka píše:
jako já bych si třeba i zvykla..vyznat se v tom dá.
ale to že mi slzí oči po přečtení 3 příspěvků…tak na to si asi oči nezvyknou…
jinak je mi fuk, nějaké čáry oddělující příspěvky atd..ale prostě ta bílá…z toho slzí oči..
sorry jako.

Fakt? Ty vážně u fotky, kterou přikládám, snadno na první pohled rozeznáš, co je příspěvek, co je citace, a co je podpis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26445
1.10.19 15:20
@malákráličice píše:
jednotlive prispevky mam oddelene tmave cervenou. Nove diskuze mam vpravo, jak to bylo predtim. Myslim, ze se to kazdemu zobrazuje jinak. :mrgreen:

jen ty nové příspěvky jsou oddělené červeně. Starší a přečtené kousky mají mezi sebou jen tenkou šedou linku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5640
1.10.19 15:23

Není to tak dávno, co se design měnil. Tusím, že vyměnili i to mimino, ne? :think: Teď tu pro jistotu to mimino není vůbec. :mrgreen: Co takhle rovnou změnit i název, ReklaMino? :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
1.10.19 15:28
@Tomkins píše:
Fakt? Ty vážně u fotky, kterou přikládám, snadno na první pohled rozeznáš, co je příspěvek, co je citace, a co je podpis?

jo…
podpisy teda zaplé nemám ( ty jsou k ničemu )..ale z fotky to poznat jde..
tohle prostě jako problém nevidím, jako je to na pi..ka..ču, ale prostě horší je ta barva - to není zdravé..

• Citovat
  • Upravit
My Melody
1.10.19 15:28
@Tomkins píše:

Na to ze z toho boli oci, nejde zvyknout. Asi si fakt nepriznaji chybu, ale serou si do vlastniho kseftu. Je v jejich zajmu, aby jim tady lidi vydrzeli co nejdyl a ne utikali pryc se zaslzenyma ocima. Tohle prece nikto pricetnej a strizlivej nemohl schvalit a zaplatit.

Příspěvek upraven 01.10.19 v 16:23

• Citovat
  • Upravit
21950
1.10.19 15:31
@neumisa píše:
jen ty nové příspěvky jsou oddělené červeně. Starší a přečtené kousky mají mezi sebou jen tenkou šedou linku.

Mas pravdu. Pozpatku nectu, tak jsem si nevsimla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5511
1.10.19 15:33

@admin
Já to za sebe shrnu, už jsem toho jsem namatlala moc v různých příspěvcích. Tohle jsou hlavní věci, co mi vadí:

• Moc bílého / prázdného / oddělovacího místa, málo kompaktní
  • Moc reklam (lidi akorát začnou víc používat AdBlock, schválně jsem si vás otevírala v anonymních stránkách, abych tam ty reklamy měla, protože chápu, proč se zobrazují)
  • Moc velké kontrasty
  • Moc bílé, změnit, aspoň podbarvit text příspěvků, případně udělat dark mode, moderní stránky ho mají, minimálně do Chromu se to dá dodat jako plug-in (nebo tak něco)
  • Moc se musí scrollovat, některé věci se nesmyslně překrývají
  • Fajn by bylo, kdyby fakt zmizely ty „přezdívky“ podle počtu příspěvků
  • Líbí se mi nová grafika anonymních kytiček (a dříve zavedené odlišené anonymů podle kytiček se mi líbí moc)
  • Možnost přidat příspěvku „LIKE“ by nemusela být špatná, to by mohl leckdo uvítat
  • Celkově je ta grafika hrozně rozházená, to nedokážu konkrétně napsat
  • Divné věci jsou zdůrazněné, důležité zapadají (přidání příspěvku vs. datum a čas přidání atd.)
  • Vy samy (sami?) s tím musíte mít nejvíc práce, žádejte úpravu, ať se nezvencnete z nepřehlednosti, grafiky i prskání uživatelek i uživatelů

Howgh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová