Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@hanzy píše:
Souhlasim.. ale jen se drze optam.. uz jsi nekdy neco ty osobne „vypoustel“?ona to mnohy zas takova sranda neni, pro to jako ja osobne pochopeni mam. Ale teda tady pro ten „design“ pochopeni nemam..
Jo vypouštěl a občas něco vypouštím. Jsem ale spíš pro evoluční změny, než pro revoluci.
Jenom poznámka. V předchozí verzi jste se ze seznamu diskusí mohli dostat na určitou stránku kliknutím na číslo její stránky. Teď už je zase o krok navíc. Na mobilu to déle trvá, pokud nejste přímo u „zdroje“. Kolik reklamy požerou navíc dat jsem ještě neměřil.
@aiwwa píše:
A jako malý detail, pro ty, co jedou přes data, tak půlhodina na emiminu mi sežrala hrůzu dat
Souhlas. Jak se dá vypnout to automatické pouštění videa vpravo nahoře? Při každém otevření nové stránky se mi pustí i video a sežere mi to hromadu dat.
@Šáruší píše:
Proboha zmenšeto to, uberte tu bílou a podbarvěte to. Z toho opravdu za chvíli bolí oči a hlava.
Prej máš jít na houby
možná to pomůže. Já nejdu, máme hub, že nevím kam s nima. ![]()
@Anna766 píše:
@ŠárušíPrej máš jít na houbymožná to pomůže. Já nejdu, máme hub, že nevím kam s nima.
neprovokuj potvoro ![]()
@Šáruší píše:
A vyhoďtě toho noname chlapa z ikon u těch, co nemají vlastní, nechte raději jen nicky
A proč se vám nelíbí chlapi v ikonkách?
@Mango_Lassi píše:
protože jsme všichni jak jeden
@Šáruší píše:
protože jsme všichni jak jeden
Jeden prsten vládne všem…
@admin píše:
Prajem pekný deň,ide o nový vzhľad diskusií v rámci redesignu eMimina. Diskusie teraz majú modernejší vzhľad.
S pozdravom,Viac si môžte prečítať v článku Diskuze na eMiminu dostaly nový kabátek!
Za akúkoľvek konštruktívnu kritiku budeme rady a uvítame ju, aby to tu fungovalo na 100%.
Verím, že si na nový vzhľad zvyknete a nakoniec ho uvítate.
Kristína
Tak jsem to dohledala a musím znovu konstatovat, že to je běs.
@Mango_Lassi píše:
a co je na nich k líbení? nic extra, prostě jsou o ničem. jestli to má být výraz nějakého pokroku a zlepšení, mohli si dát víc záležet. Ta ikona je nemastná neslaná, ničím nezaujme. A proč je to chlap, taky netuším...…….
Bolí mě oči, mizím. Občas nakouknu, jestli se nevrátí starý vzhled, ale pokud ne, asi to fakt zabalím. Ty oči mi už dokonce začínají slzet.
Co to je zase za debilní vzhled..
fakt prosím vás už nic nevylepšujte..každé vaše vylepšení stojí za stolici.. ![]()
@SAJ píše:
Bolí mě oči, mizím. Občas nakouknu, jestli se nevrátí starý vzhled, ale pokud ne, asi to fakt zabalím. Ty oči mi už dokonce začínají slzet.
jj je to pěkně nepříjemné..
nevím jestli potřebovali udělat čárečku, jakože se něco děje..ale masakralní humus