Vzhled emimina

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29350
1.10.19 12:52

Ale jedno pozitivum to má… konečně jsem si stáhla AdBlock, abych místo těch obrovských reklam, které nepřibyly, měla aspoň bílé místo… takže tohle hodnotím kladně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59397
1.10.19 12:52

:poblion: :poblion: všechno co se tady kdy vylepilo stálo za prd. Smažete nahoře mimino, no jo bylo moc evropské? To se nehodilo ;) Název emimino nevadí? Tuhle změnu jste zadali někomu z pomocné školy? asi se chudák snažil, ale by jste to měli zkontrolovat, poděkovat a nic nikam nedávat. Copak vylepšíte příště. Jen čekám kdy uděláte vánoční vzhled se Santou :poblion: A chudáci bez profilovky :mrgreen: :mrgreen: Reklamy dle fotek jsou taky paráda, naštěstí já mám blokaci reklam :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
1.10.19 12:53
@admin píše:
@Keyllah samozřejmě to beru za konstruktivní kritiku a snažím se pro Vás udělat co můžu, ale ne všechno je v mých silách. Jediné co můžu je lobovat za Vás dál.

@ivašot. Velmi Vám děkuji za shrnutí.

A všem děkuji za trpělivost, opravdu se budu snažit udělat pro Vás vše, co půjde, bohužel nemám rozhodovací pozici.

děkuji Vám všem a přeji krásný den

Diana :kytka:
a kdo má tu rozhodovací pozici? Dejte sem kontakt, my mu napíšeme…

a kdo má tu rozhodovací pozici? Dejte sem kontakt, my mu napíšeme…

Příspěvek upraven 01.10.19 v 12:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11923

Mě z toho taky bolí oči

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
@My Melody píše:
Tak zalezi, koilk lidi se prida, zatim jsme az 2, Jana 525 a ja :) Pokud nas nebude dost, tak to zmysl nema.

Taky se přidám… klidně na neurčito. Resp. dokud to nebude s minimálně o polovinu méně reklamami. Budu to zkoušet cca jednou za 14dní - kouknu - uvidím bžilion reklam a zase mizím. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontar
1.10.19 12:54

Nepotěším tě milé EM…holky nám stále kvokají, stále kvokají…

• Citovat
  • Upravit
29350
1.10.19 12:55
@Šáruší píše:
No a to mi řekni, píšu to tak, jak je to defaultně nastavenonijak, to samo :mrgreen:
když napíšete odpověď přímo za tu poslední hranatou závorku citace, jak vás tam automaticky nahodí systém, písmo odpovědi se změnší…

Pokud se posunete řádkovačem o řádek níž, písmo je už normálně velké… čili vidím zásadní problém v tom, že je všechno naopak… správně by se měla zmenšit ta citovaná část, ne ta nová odpověď…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
1.10.19 12:56
@Mango_Lassi píše:
Další tak web, kde je taková anarchie, fakt neexistuje :lol:

Díky. Nemám přehled v tomto ohledu. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
27281
1.10.19 12:57
@Regina Hero píše:
Ale jedno pozitivum to má… konečně jsem si stáhla AdBlock, abych místo těch obrovských reklam, které nepřibyly, měla aspoň bílé místo… takže tohle hodnotím kladně…

Přesně tak… nechtěla jsem, ale toto už je fakt vrchol.
Lepší bílé nic než blikající reklamy :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
1.10.19 12:58
@Uslava píše:
Díky. Nemám přehled v tomto ohledu. :mavam:
existují jiné diskuzáky, jsou ale moderované a spousta zdejších uživatelek by byla pro svou blbost okamžitě zabanována. Oslavujte emimino, další takový unikát není
  • Citovat
  • Upravit
29350
1.10.19 13:00
@Uslava píše:
Hurááá. Konečně je důvod, proč to tu zabalit. Tady je více reklam než textu a to fakt nechci.
Kde by se dalo popovídat v podobném duchu? Neznáte některá nějaký podobný web? Stačí naznačit. Díky

přišla jsem sem z mojetehotenstvi.cz, ale když jsem tam teď nakoukla, asi mají stejného grafika… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
1.10.19 13:01
@Mango_Lassi píše:
existují jiné diskuzáky, jsou ale moderované a spousta zdejších uživatelek by byla pro svou blbost okamžitě zabanována. Oslavujte emimino, další takový unikát není

musíš to napsat větším, aby to bylo čitelné, takhle tě ani adminky nepochválí za chválu na emimino… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontar
1.10.19 13:01
@FreeLady12 píše:
Přesně tak… nechtěla jsem, ale toto už je fakt vrchol.
Lepší bílé nic než blikající reklamy :pankac:

Tak EM daleko více potřebuje reklamy, než to vaše bojovné blafání ženský…

• Citovat
  • Upravit
901
1.10.19 13:02
@ontar píše:
Nepotěším tě milé EM…holky nám stále kvokají, stále kvokají…

Já Tě vůbec nepodpořím, protože mají úplnou pravdu. Z hloubi duše nenávidím tyhle SW odborníky experimentátory, kteří vypouštějí něco, co nikdy pořádně neotestovali. A že už jsem jich potkal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5710
1.10.19 13:02

@admin Taky prosím o návrat ke staré grafice, tohle je strašně nepřehledné a velké, všude jsou akorát kolem příspěvků bílá místa, špatně se v tom orientuje. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová