Vzhled emimina

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ontar
1.10.19 12:33

Jen si poblafejte děvčata…ale hlavně nezapomeňte umýt nádobí po obědě a načinčat se před příchodem vašeho domácího pokladu - manžela…

Příspěvek upraven 01.10.19 v 12:36

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
1.10.19 12:34
@Jana525 píše:
A co ma za smysl, to predem zpochybnovat. neni co ztratit, uz rekli, ze se ke stare grafice nevrati!! Ja tohle odmitam cist, emimino bylo jedno z mala prehlednych takovych stranek. Takze ja tady koncim tak jako tak. Tohle neni dobe pro me dusevni zdravi

Edit: 2×

Příspěvek upraven 01.10.19 v 12:36

• Citovat
  • Upravit
4431
1.10.19 12:35

Tento styl je opravdu šílený. Jestliže se tedy nevrátíte k předchozí úpravě stránek, tak bohužel. Škoda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15432
1.10.19 12:35
@aiwwa píše:
Twl, to je verze pro slabozraké, po deseti minutách mám v mozku vypálené Napsat příspěvek
a nejde dávat barevně písmo.
tyjo, dlouho jsem neviděla tak hnusný design.

To „napsat příspěvek“ šíleně strhává oči, opravdu otřesné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
1.10.19 12:36
@Jana525 píše:
A co ma za smysl, to predem zpochybnovat. neni co ztratit, uz rekli, ze se ke stare grafice nevrati!! Ja tohle odmitam cist, emimino bylo jedno z mala prehlednych takovych stranek. Takze ja tady koncim tak jako tak. Tohle neni dobe pro me dusevni zdravi

Nemyslím z celého emimina, myslím z tohoto tématu, je to naivita a utopie. Měj se hezky. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
salamio
1.10.19 12:37

@admin bylo by možné poslat uživatelům zprávu, až se původní vzhled vrátí? Do té doby sem nemá smysl chodit ani číst, natož psát. Děkuji a ještě jednou přeji krásný den.

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
1.10.19 12:38
@Klopotkova píše:
Nemyslím z celého emimina, myslím z tohoto tématu, je to naivita a utopie. Měj se hezky. :mavam:

Klopko, já tě miluju 🤟

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
1.10.19 12:38
@salamio píše:
@admin bylo by možné poslat uživatelům zprávu, až se původní vzhled vrátí? Do té doby sem nemá smysl chodit ani číst, natož psát. Děkuji a ještě jednou přeji krásný den.

Jo, to by bylo hezké, nicméně za tu dobu se přihlásí další úplně noví uživatelé.

• Citovat
  • Upravit
9918
1.10.19 12:39
@ontar píše:
Jen si poblafejte děvčata…ale hlavně nezapomeňte umýt nádobí po obědě a načinčat se před příchodem vašeho domácího pokladu - manžela…Příspěvek upraven 01.10.19 v 12:36

Od te doby, co sem chodi zakomplexovani ubozaci lecit si sve komplexy na zenskych to tu taky kleslo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
1.10.19 12:39

Zavírám epipi, už mě z toho dost bolí oči :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15432
1.10.19 12:40
@salamio píše:
@admin bylo by možné poslat uživatelům zprávu, až se původní vzhled vrátí? Do té doby sem nemá smysl chodit ani číst, natož psát. Děkuji a ještě jednou přeji krásný den.

Taky prosím @admin o zaslání zprávy až se vrátí původní vzhled. Tohle se totiž vážně nedá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20873
1.10.19 12:42

@samá práce :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: děkuji Vám za připomínku, alkohol nepiju vůbec. Já tento design opravdu nedělala, já se jen snažím v této změti vychytat konstruktivní kritiku a poslat dál na redesign team.

Děkuji, že mi tento velmi vděčný úkol usnadňujete.

Krásný den

Diana :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149345
1.10.19 12:43
@Jana525 píše:
Od te doby, co sem chodi zakomplexovani ubozaci lecit si sve komplexy na zenskych to tu taky kleslo

Tak nějak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41503
1.10.19 12:43

Holky a nebolí vás z toho oči? já mžourám asi 15 min a pocit nic moc, začaly mě pálet oči a za chvilku začnu slzet. Jako některá písmenka jsou maličká, jiná jinde obrovská a ten bílej podklad… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41503
1.10.19 12:45
@admin píše:
@samá práce :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: děkuji Vám za připomínku, alkohol nepiju vůbec. Já tento design opravdu nedělala, já se jen snažím v této změti vychytat konstruktivní kritiku a poslat dál na redesign team.

Děkuji, že mi tento velmi vděčný úkol usnadňujete.

Krásný den

Diana :kytka:

a když vám tu 50 uživatelů napíše, že se jim to nelíbí a blbě se to čte a ještě hůř se v tom orientuje, tak to berete za konstruktivní kritiku? nebo nám tím mělo být naznačeno, že na naše pocity líbí-nelíbí se zvysoka…...

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová