Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Probuh, kto a proc udelal tuhle neprehlednou hruzu? Vy jste si dali za ukol znizit ctenost? anebo jste tam vsichni
opili, nebo sfetovani, ze to nevidite? Prosim Vas, muzete to vratit naspet???
@ivašot. píše:
Já mám monitor široký 52 cm a sloupec s diskusí zabírá cca 22 cm…
U mě čistá šířka diskuzního textu vůči šířce displeje 8:32 centimetrů. To je šílenější než šílený. ![]()
Příspěvek upraven 01.10.19 v 11:34
No, jako reklam tři prde. e, grafika šílená, jak od žáka ze sedmé třídy, reklam tři prde.le - hlavně, že emimino.cz bude vydělávat, že???
A toč ervená napsat příspěvek pod každým příspěvkem to je děs, bolí z toho oč.
Chodila jsem sem vcelku ráda, našli se tu rýpavé uživatelky, i když aspoň člověk otevře oči, nic proti tomu. Ale grafika, nečitelnost, nepřehlednost hrůza.
CHODILA JSEM SEM KVŮLI PŘEHLEDNOSTI A HEZKÉHO FÓRA. Teď je to fakt hnus.
![]()
Nová verze je nádherná…ženský místo na chlapy blafají na grafiku… ![]()
@ontar píše:
Nová verze je nádherná…ženský místo na chlapy blafají na grafiku…
S tímhle byste měli admini taky něco dělat.
@admin píše:
Dobrý den,emimino s uživateli stojí a padá, takže nás opravdu Váš názor zajímá. Diskuze měly již 10 let stejný vzhled a redesign byl už nutný. Samozřejmě chceme, aby to našemu miminku slušelo, proto uvítáme připomínky a rozhodně to nenecháme být.
Pokud dobře čtu a nic jsem nepřehlédla, vadí Vám málo přehledné citace, splývání podpisu s příspěvkem a pocit, že je zde více reklamy? Reklamy víc určitě není, jde jen o pocit, který vyladíme, i se zbytkem se určitě dá něco dělat. Funkce, které zde byly zůstaly stejné.
Vaše připomínky předám dál.Jsme tu pro Vás
přeji krásný den
Diana
Vsechno je spatne, uplne vsechno, nejaka drobna korekce tuhle hruzu nenapravi, je to priserne neprehladne, prosim vas muzete to vratit naspet? Pokud chcete odradit lidi a znizit ctenost, pak je zmena pochopitelna. ![]()
Příspěvek upraven 01.10.19 v 11:42
To je verze pro důchodce? ![]()
Strašný.. hrozný typ písma, velikost písma, děsivé barevné vyladění, roztahané, moc důrazné. A to bych asi mohla pokračovat. Také se přimlouvám za původní vzhled. Ten neměl chybu.
Mohu se zeptat, proč ten, kdo nemá v ikonce svůj obrázek, má tam chlapa? ![]()
A je to tedy chlap anebo babochlap anebo trans, nejde to moc poznat?
A má to nějaký vyšší smysl?
@unuděná píše:
Ha, ale oceňuji absenci těch přezdívek typu Kecalka a Ech Kelišová. To bylo hrozný
V diskusi pod články to označení dle počtu příspěvků stejně pořád je…
@free333 píše:
@adminMohu se zeptat, proč ten, kdo nemá v ikonce svůj obrázek, má tam chlapa?
A je to tedy chlap anebo babochlap anebo trans, nejde to moc poznat?
A má to nějaký vyšší smysl?
O tom vůbec nepochybuj ![]()
@admin
Proč jde v mobilu citovat jen nějaké příspěvky a čím se to řídí. Na této straně jde třeba citovat jen ADMIN. Na poslední jen unudena…
Přidávám se - hrůza, děs, nepřehledné, nedá se to číst. Jen té reklamy mraky ![]()
Ja bych si teda dovolila tvrdit, ze je LEZ, ze web se 10let nezmenil. Divam se, ze jsem registrovana od 2012 a minimalne jednu zasadni zmenu designu jsem za ty leta uz zaznamenala..
Nicmene souhlasim ted s tim, ze tahle zmena je opravdu jen k horsimu ![]()
na to tlačítko „původní vzheld“ by snad třeba @admin mohl přistoupit. Alespoň by viděli, kolik lidí skutečně tahle příšernost štve.