Vzhled emimina

Napsat příspěvek
Velikost písma:
81532
1.10.19 11:23
@admin píše:
Dobrý den,

emimino s uživateli stojí a padá, takže nás opravdu Váš názor zajímá. Diskuze měly již 10 let stejný vzhled a redesign byl už nutný. Samozřejmě chceme, aby to našemu miminku slušelo, proto uvítáme připomínky a rozhodně to nenecháme být.
Pokud dobře čtu a nic jsem nepřehlédla, vadí Vám málo přehledné citace, splývání podpisu s příspěvkem a pocit, že je zde více reklamy? Reklamy víc určitě není, jde jen o pocit, který vyladíme, i se zbytkem se určitě dá něco dělat. Funkce, které zde byly zůstaly stejné.
Vaše připomínky předám dál.

Jsme tu pro Vás :srdce:

přeji krásný den

Diana :kytka:

dřív jsem četla mimino v okne na 1/3 obrazovky. ted když mám takto velké okno, je tam reklama, která překrývá celý zbytek.
Uplně se bojim kouknout, co to udělalo v mobilu.
Jedinou pozitivní změnu vidím ve smáznutí těch nálepek drbna, keclka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15450
1.10.19 11:25
@Šáruší píše:
je to opravdu strašně, nepřehledné, veliké, ježiši, vraťte to prosím zpět. Tohle je opravdu šílenost.

Jak si docílila toho, že tvůj příspěvek je naopak tak malinký?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81532
@KimL píše:
Proč desktopová verze vypadá jako kdyby měla být mobilní? Obrovský písmo, obrovský tlačítka, ale zároveň zúžený sloupec stránky tak, že zabírá jenom 1/3 šířky běžného monitoru. Vypadá to opravdu hrozně.
Ta hlavní stránka diskuzí, kde z nějakého důvodu je tlačítko „nové příspěvky“ gigantické, ale zároveň těžko dohledatelné, to je třešnička. :zed:
jo, přesně, myslela jsem, že nějaký šotek přepnul na mobilní verzi.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5655
@sirikit píše:
Panebože, šílený. 8o ProsímVás, vraťte původní vzhled, tohle nedám. :nevim:

Nevím, zda se to tu někdy stalo, že by něco vrátili do původního stavu, proto, že po tom volají uživatelé. Je smutné, že takto, pěkně pomaličku, krok po kroku, posílají web ke dnu. No, aspoň jsem Tě zase potkala. Hezký den! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
1.10.19 11:26
@ivašot. píše:
Jak si docílila toho, že tvůj příspěvek je naopak tak malinký?

To by mě taky zajímalo. Citace jako tele a nový příspěvek pod ním skoro nejde přečíst :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15450
1.10.19 11:27
@Popeladym píše:
Nevím, zda se to tu někdy stalo, že by něco vrátili do původního stavu, proto, že po tom volají uživatelé. Je smutné, že takto, pěkně pomaličku, krok po kroku, posílají web ke dnu. No, aspoň jsem Tě zase potkala. Hezký den! :kytka:

Myslím, že to se tu nikdy nestalo.
Tady se řídí heslem : „každá změna je vždycky k horšímu“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1386
1.10.19 11:29
@ivašot. píše:
Naprosto nepřehledné, diskuse se pro mě stávají prakticky nečitelné…

Podepisuju a odcházím. Tohle je pro mě za hranicí použitelnosti :nevim: Kravský písmo, splývající barvy a 3/4 plochy reklam… Jako abych měla problémy s orientací na webu na patnáctipalcovým displeji??? 8o 8o 8o Tímhle si fakt můžete vystlat, já na tomhle být nemusím. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65754
1.10.19 11:29

Nelíbí…je to děs 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
845
1.10.19 11:30

.

Příspěvek upraven 02.03.21 v 00:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5511
1.10.19 11:30

Zavřela jsem lapťop a čtu si to tu z mobilu a (zatim) dobrý! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
1.10.19 11:31

No to je děs běs :D pro reklamy skoro nevidím obsah. Z monitoru na mě křičí červené tlačítko „Napsat příspěvek“ pod každým „příspěvkem“… nevím, k čemu to tlačítko je a mám strach na něj kliknout, aby nebouchnul počítač. Snad za tohle nikdo nedostal zaplaceno. Synovec má 10 a hrabe se ve webech… dám vám na něj číslo a udělá vám to zadarmo a hezky, jestli chcete :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118865
@unuděná píše: :mrgreen: :mrgreen:Ještě i přijde vtipný kontrast nového většího písma se stávajícími smajlíky.

Psst, nebo hrabnou i do smajlíků. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15450
@LAlezane píše:
Podepisuju a odcházím. Tohle je pro mě za hranicí použitelnosti :nevim: Kravský písmo, splývající barvy a 3/4 plochy reklam… Jako abych měla problémy s orientací na webu na patnáctipalcovým displeji??? 8o 8o 8o Tímhle si fakt můžete vystlat, já na tomhle být nemusím. :poblion:

Já mám monitor široký 52 cm a sloupec s diskusí zabírá cca 22 cm…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
1.10.19 11:32

To je příšerný, nedá se to číst.

Viděl to nějaký NORMÁLNÍ GRAFIK???

Proboha.

Nebo aspoň dejte tlačítko, které umožní mít zapnutý původní vzhled.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
1.10.19 11:32
@Arcanum píše:
Co to je?! :zed: Tato úprava má jedinou výhodu. Přestanu sem chodit, a budu mít více času na daleko užitečnější věci. Díky. :palec:

Souhlas :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová