Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lily Evans píše:
Haha, hlavně že je to moderní - ono je moderní mít na 50% obrazovky reklamu, nonevidim nic, citace zanikly. Ale jsme na moderním fóru, juch! Samý výhody a sociální jistoty.
citace nezanikly, jen vyskakují pod diskusním příspěvkem, hurá!!!
@admin píše:
Prajem pekný deň,ide o nový vzhľad diskusií v rámci redesignu eMimina. Diskusie teraz majú modernejší vzhľad.
S pozdravom,Viac si môžte prečítať v článku Diskuze na eMiminu dostaly nový kabátek!
Za akúkoľvek konštruktívnu kritiku budeme rady a uvítame ju, aby to tu fungovalo na 100%.
Verím, že si na nový vzhľad zvyknete a nakoniec ho uvítate.
Kristína
modernejsi znamena zmena k horsimu??? A zajima vubec nekoho, jestli se to libi?
Prakticka otazka: kazdy redesign stoji penize. Proc plytvate penize na redesign, kdyz to stranka nepotrebuje, vsichni jsou spokojeni a zvykli na urcity vzhled? To je ekonomicke? Nebylo by lepsi ty penize usetrit a spis investovat do neceho rozumnejsiho?
TOHLE NENI MODERNNI VZHLED; TOHLE JE PASKVIL EXTRA SPECIAL.
@admin píše:
Prajem pekný deň,ide o nový vzhľad diskusií v rámci redesignu eMimina. Diskusie teraz majú modernejší vzhľad.
S pozdravom,Viac si môžte prečítať v článku Diskuze na eMiminu dostaly nový kabátek!
Za akúkoľvek konštruktívnu kritiku budeme rady a uvítame ju, aby to tu fungovalo na 100%.
Kristína
Amatéři!
Moderní vzhled ano, ale toto? ![]()
Proč je ta do očí bijící červená ikona „napsat příspěvek“ pod každým příspěvkem?? Nešlo by alespoň změnit font nebo velikost citací?? @admin
Naprosto šílená grafika. Na tohle si fakt zvykat nechci. Modernější? Za mě obrovský krok zpět… No, ale alespoň tady nebudu trávit tolik času, no…
@ivašot. píše:
Naprosto nepřehledné, diskuse se pro mě stávají prakticky nečitelné…
Ano, pro mě to je v podstatě nečitelné, ani si neodvažuju představit, jak to vypadá z mobilu…
Co to jako je? Naprosto nepřehledné, nevýrazné, co jste to udělali? Jestli to má být první krok k tomu, aby nás sem přestalo chodit tolik a tak často (možná reakce na stížnosti manželů
), tak se vám to povedlo… a zdá se, že je tu daleko více místa pro reklamy… fakt super… každá inovace je o kus horší než předchozí verze… ![]()
@unuděná píše:A musim vypnout podpisy. Nejde poznat, kde konci prispevek a zacina podpis.
Fakt je to příšerné, obzvlášť citace úplně zaniknou…
@TRG píše:
Já chápu, že se nebude vracet k původní verzi, ale tohle je fakt takové nekompaktní, nepřehledné a nevyvážené. Třeba všudypřítomné „Napsat příspěvek“ hrozně bije do očí,čas a den napsání příspěvku zaniká, na to, kolik % stránky zabere reklama se musí hrozně scrollovat - okno s příspěvkem je zbytečně velké… Doladíte to, žejo, prosím, prosím.
Fakt se na to nedá koukat
@free333 píše:
A mohu se zeptat, názor uživatelů má pro vás nějakou váhu nebo jsme vám u p.dele?Když to většině bude vadit, dáte to do původního stavu anebo jsme vám jedno?
tohle jsi tu snad už někdy zažila?
Příspěvek upraven 01.10.19 v 10:50
@free333 píše:
Ano, pro mě to je v podstatě nečitelné, ani si neodvažuju představit, jak to vypadá z mobilu…
Zrovna jsem se chystala, že se kouknu na mobil. Taky si to na něm neumím představit.
@admin píše:
Kristína
modernější vzhled nevypadá takhle. Tohle je příšerné a pro mě důvod přestat sem chodit, protože se to nedá číst.
@admin ježišmarjá, nezlobte se, ale to je hrozné, diskuse se roztáhla a několik obrazovek, předtím se člověk podíval, co kdo komu píše, někdy jsem třeba četla jen dvě účastnice diskuse a ty ostatní jsem vynechávala,
toto se fakt nepovedlo, je to hrozné roztáhlé a nepřehledné, prosím prosím dejte to zpět
Panebože, šílený.
ProsímVás, vraťte původní vzhled, tohle nedám. ![]()