Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jo. mě to otravuje i na počítači, musím popojet myší dolů, nevidím poslední přidaný příspěvek.
Dobrý deň,
@malákráličice @vokishka toto je jedna zo zmien, ktoré postupne aplikujeme v rámci redesignu eMimina. Menu takto zostáva ukotvené pod adresným riadkom prehliadača.
Máme pre Vás ešte jednu malú zmenu - a tou je šipka v pravom dolnom rohu, ktorá sa zobrazí po posunutí stránky dole a tá slúži pre plynulé posunutie naspäť do hornej časti.
Verím a dúfam, že si na tieto malé zmeny zvyknete, nakoniec ich uvítate a budú sa Vám páčiť. ![]()
S pozdravom,
Kristína ![]()
Pošlete prosím print screen obrazovky? Koukneme na to, zasahovat by to opravdu nemělo.
Zatím všude, kde jsem viděla, stačilo jen sjet trochu níže nže je obvyklé.
Monika
@admin píše:
Pošlete prosím print screen obrazovky? Koukneme na to, zasahovat by to opravdu nemělo.Zatím všude, kde jsem viděla, stačilo jen sjet trochu níže nže je obvyklé.Monika
no jenomže já nechci sjíždět. Chci kliknout a vidět.
@admin Nedqri se mi to vyfotit. Proste kdyz pisu a mam pres pulku mobilu klavesn8ci a pres dalsi ctvrtinu naprosto zbytecny panel, tak moc prostoru na dalsi text nezbyva.
@admin
Zkuste si zanalyzovat, kolik lidi na ten panel klika a jao casto. Kdsz ctu diskuze klikam na svoji ikonku, upozorneni nebo panel vpravo s novymi diskuzemi a prispevky. Nevim, proc bych zbesile klikala na uvodni stranku diskuzi, uvodni stranku skupin, uvodni stranku bazaru…
@malákráličice proto to asi dělají, takhle tam někdo klikne aspoň omylem.
@malákráličice když si přepneš na mobilní verzi, tam je to OK.
@vokishka @malákráličice
Dobrý den,
myslím, že je problém právě v té mobilní/desktopové verzi. Mrknu na to a zkusím se ještě zeptat kolegů, jestli se s tím něco dá udělat, ale na mobil se ta desktopová verze tak dobře nevejde…
Krásnou sobotu, Iva ![]()
@admin ale mě to nebavi ani na počítači. Proč mi to nemůže ukázat po kliknutí v upozornění celý první nový příspěvek. Musím se kousek vrátit nahoru.
@vokishka Jojo, už vím, jak to myslíte. To asi nějaká chybka bude… Hned v pondělí to předám ke kontrole ![]()
Hezký den, Iva ![]()
@admin tak už na tu lištu koukám na PC a přidávám se k názoru, že je to děs. Když chci sjet myší, tak mi to sjede tak, že mám reklamu přes celou obrazovku, když začnu psát a chci tu lištu posunout, abych viděla co píšu, tak se mi buď povede kliknout na lištu nebo na reklamu a tím pádem přijdu o rozepsaný příspěvek.
Nejde to vrátit jak to bylo?