Vzhled emimina

Napsat příspěvek
Velikost písma:
65236
5.9.19 20:24

Jo. mě to otravuje i na počítači, musím popojet myší dolů, nevidím poslední přidaný příspěvek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20846
6.9.19 10:15

Dobrý deň,

@malákráličice @vokishka toto je jedna zo zmien, ktoré postupne aplikujeme v rámci redesignu eMimina. Menu takto zostáva ukotvené pod adresným riadkom prehliadača.

Máme pre Vás ešte jednu malú zmenu - a tou je šipka v pravom dolnom rohu, ktorá sa zobrazí po posunutí stránky dole a tá slúži pre plynulé posunutie naspäť do hornej časti.

Verím a dúfam, že si na tieto malé zmeny zvyknete, nakoniec ich uvítate a budú sa Vám páčiť. ;)

S pozdravom,
Kristína :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21442
6.9.19 10:55

@admin

No to neni o zvyku, proste pres ten panel nejde videt text.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20846
6.9.19 16:00

Pošlete prosím print screen obrazovky? Koukneme na to, zasahovat by to opravdu nemělo. :think: Zatím všude, kde jsem viděla, stačilo jen sjet trochu níže nže je obvyklé.

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65236
6.9.19 17:37
@admin píše:
Pošlete prosím print screen obrazovky? Koukneme na to, zasahovat by to opravdu nemělo. :think: Zatím všude, kde jsem viděla, stačilo jen sjet trochu níže nže je obvyklé.Monika

no jenomže já nechci sjíždět. Chci kliknout a vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21442
7.9.19 11:12

@admin Nedqri se mi to vyfotit. Proste kdyz pisu a mam pres pulku mobilu klavesn8ci a pres dalsi ctvrtinu naprosto zbytecny panel, tak moc prostoru na dalsi text nezbyva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21442
7.9.19 11:22

@admin
Zkuste si zanalyzovat, kolik lidi na ten panel klika a jao casto. Kdsz ctu diskuze klikam na svoji ikonku, upozorneni nebo panel vpravo s novymi diskuzemi a prispevky. Nevim, proc bych zbesile klikala na uvodni stranku diskuzi, uvodni stranku skupin, uvodni stranku bazaru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65236
7.9.19 11:26

@malákráličice proto to asi dělají, takhle tam někdo klikne aspoň omylem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116164
7.9.19 12:08

@malákráličice když si přepneš na mobilní verzi, tam je to OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20846
7.9.19 14:10

@vokishka @malákráličice
Dobrý den,

myslím, že je problém právě v té mobilní/desktopové verzi. Mrknu na to a zkusím se ještě zeptat kolegů, jestli se s tím něco dá udělat, ale na mobil se ta desktopová verze tak dobře nevejde…

Krásnou sobotu, Iva :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65236
7.9.19 14:52

@admin ale mě to nebavi ani na počítači. Proč mi to nemůže ukázat po kliknutí v upozornění celý první nový příspěvek. Musím se kousek vrátit nahoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20846
7.9.19 15:01

@vokishka Jojo, už vím, jak to myslíte. To asi nějaká chybka bude… Hned v pondělí to předám ke kontrole :)

Hezký den, Iva :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65236
7.9.19 15:12

@admin díky. Zatím co změna, to k horšímu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116164
7.9.19 18:18

@admin tak už na tu lištu koukám na PC a přidávám se k názoru, že je to děs. Když chci sjet myší, tak mi to sjede tak, že mám reklamu přes celou obrazovku, když začnu psát a chci tu lištu posunout, abych viděla co píšu, tak se mi buď povede kliknout na lištu nebo na reklamu a tím pádem přijdu o rozepsaný příspěvek.
Nejde to vrátit jak to bylo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65236
7.9.19 18:33

@aiwwa máš ad block? S tím je to snesitelnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová