Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@free333 píše:
Děvčata, snad to vydržíte a nepomátnete se… ?
Snad jde jen o technický problém a nevymýšlí zase nějaké změny … ![]()
@Klopotkova píše:
Taková diplomatická odpověď, patronko.
ha, zmínit i citovat jde, tak už se to asi dává do kupy…
No hele, a co sem měla napsat??
Napsala sem adminům dotaz, co se děje, a dala jim echo, že se naléhavě dožadujete odpovědí, co se to děje, tak aby sem dorazili a napsali vám…
víc toho udělat nemůžu ![]()
Dobrý den všem ![]()
Technické problémy odstraněny - vše funguje tak, jak má ![]()
Děkujeme všem za trpělivost a omlouváme se za způsobené nepříjemnosti (pakliže nějaké vznikly
).
Přejeme hezké - už vskutku jarní - dny ![]()
Petra
@Mar__tanka1983 píše:
ha, zmínit i citovat jde, tak už se to asi dává do kupy…
No hele, a co sem měla napsat??Napsala sem adminům dotaz, co se děje, a dala jim echo, že se naléhavě dožadujete odpovědí, co se to děje, tak aby sem dorazili a napsali vám…
víc toho udělat nemůžu
Ale jo, za to Ti děkujeme, já jen- a nebyla jsem to jen já, vyskytla se tady na Tvůj příspěvek ještě jedna odpověď o tom jak jsi psala, že admini na nápravě intenzivně pracují, to byla taková diplomatický odpověď, opravit to museli nejspíš ajťáci.
Už to frčí.
@admin píše:
Dobrý den všem![]()
Technické problémy odstraněny - vše funguje tak, jak má
Děkujeme všem za trpělivost a omlouváme se za způsobené nepříjemnosti (pakliže nějaké vznikly
).
Přejeme hezké - už vskutku jarní - dny
Petra
Fáááákt Peťko? A kerá z Vás to vyřešila? ![]()
Dobrý den,
všem se omlouvám za tak pozdní adminskou reakci. Leží na mé hlavě. Nedopatřením se stalo, že jsem večer zapomněla na službu a emimi jsem nehlídala, i když jsem ho měla večer na starosti a problém jsem technikům nenahlásila už večer. Děkuji Petře, že problém technikům dnes ráno při službě hned nahlásila a vše vyřešila. A mně prosím všichni odpusťte.
přeji Vám krásný den
Diana ![]()
@rokris píše:Zasmála jsem se. Hezký den.
Tak to je dobře, smíchu není nikdy dost… ![]()
@aiwwa píše:
Ani „nahlásit“nefunguje. Taky to máte takhle hnusný? Aha, tak ona nejde přidat ani fotka. Wtf
Chtěla jsi na někoho bonzovat?
@Klopotkova to víš, diplomat, to sem já ![]()
Taky sem se na vás mohla vyprnout a nenapsat nic
…né teda, že by to, že sem sem něco napsala, něco změnilo, ale tak malé bezvýznamné plus za snahu?…no nic… popojedem.
![]()
@Klopotkova píše:
Chtěla jsi na někoho bonzovat?
Ne, jen jsem zkoušela všechny tlačítka. ![]()