Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@zuzikka píše:
Je to fakt o zvyku, ale předchozí mi přišla mnohem přehlednější a logičtěji poskládaná. A v hlavičce mi tam chybí to mimino
Taky mi tam chybí, to tady prostě patřilo.
@Barrrbucha píše:
A me se to nelibi. Ani ty ilustrace k sekcim Snazeni atd… Ale to mame vsichni stejne asi smulu co?Kupredu prava, zpatky ni krok
To Snažení je úlet.
@Detsa píše:
Za me je to zmena k horsimu, vcelku zbytečné zmeny. Od prvního pohledu je to méně přehledné než predtim. V hlavičce se hůř orientuje, ikonky malé, nevýrazné. Přijde mi, ze to hodně, rekl bych, splývá a uživatelka potřebuje mnohem vic casu k nalezení toho, co potřebuje. Vůbec nechápu duvod ke změne loga
Dobrý den, díky všem za příspěvky. ![]()
Debatu na toto téma najdete ve vedlejší diskusi
Krásný den,
Josefina
@My Melody píše:
Admin@
Predtym bolo vstetko prehladne, jednoduche, teraz je to komplikovane, neprehladne, unavujuce, unavujuce natoko, ze clovek skrati svoj cas na emimine na nevyhnutne minimum, ako sa tym tu prehrabavat… proste zmena k horsiemu. Takze budem pouzivat iba klasicku verziu, mobilnu urcite nie. Dufam, ze neuvazujete o zruseni klasickej verzie?
POKROK! ![]()
@Průzkumník píše:
Plevelíš, tě nahlásím anničce.
Ato jako komu?
![]()
@aiwwa píše:
Blokněte už toho trolla.
Dneska tu není a zčernalo i jeho další alter ego Maximum Effort.
Mít to blíž, fakt přivezu adminům ke kafi dort nebo něco tak, díky za každý den klidu.
![]()

@Detsa píše:
Však on se zas vrátí
To nepochybuju. ![]()
Dobří kok… eeeh
, kohouti se vracejí. ![]()
@admin Dobry vecer, neslo by nejak zrusit ten panel nahore, ktery zustava i po rolovani stranky? Myslim Diskuze Skupiny Bazar…
Chodim sem z mobilu pres klasickou verzi a zabere to cast stranky, takze nevidim, co pisu. ![]()
@admin