Nová homepage eMimina - jak se vám líbí?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2206
11.4.19 06:35
@Anna766 píše:
Ty jsou kde? Nic takového nevidím.

Koukám z telefonu a dámy jsou na úvodní stránce, z PC jsem ještě nezkoušela, než se nastartuje, mám uklizeno půl bytu, tak ten zapínám v případě nouze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
11.4.19 08:31

@admin Zvoneček dnes už blikal.:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76352
11.4.19 08:43
@jenny.fields píše:
Klasika, uděláme si, co budeme chtít a vy se třeba po… :roll:
Hrůza, vypadá to jak úvodní stránka bulváru :roll: Tohle na mne koukne, reklamy, stupidní články a malý odkaz na diskuzi. Smutné.

Musíš si zvětšit obraz, tím se Ti diskuze pěkně roztáhne „ode zdi ke zdi“ a reklamy Ti zmiznou ze zorného pole. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20916
11.4.19 09:13

Dobrý den,

pokusím se postupně odpovídat na co nejvíce dotazů :).

@psanicko Do funkčnosti upozornění jsme nijak nezasahovali. Ve verzi pro počítač se jen vyměnilo slovo „upozornění“ za zvoneček. To by mělo být viditelné na každé stránce v hlavičce, včetně té hlavní.

Totéž platí i pro nastavení. Slovo nastavení nově nahradila ikonka ozubeného kolečka zcela nahoře v rohu. Viditelnost svého profilu nastavíte tady .

@Anna766 Kreslené dámy najdete na hlavní straně pod boxem s články a deníčky :)

@Regina Hero To je zvláštní, rozhodně otestujeme a prověříme! Díky moc!

@Konnny Díky za zprávu, to jsem ráda :)

Josefina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
11.4.19 09:46
@admin píše:
Dobrý den,

pokusím se postupně odpovídat na co nejvíce dotazů :).

@psanicko Do funkčnosti upozornění jsme nijak nezasahovali. Ve verzi pro počítač se jen vyměnilo slovo „upozornění“ za zvoneček. To by mělo být viditelné na každé stránce v hlavičce, včetně té hlavní.

Totéž platí i pro nastavení. Slovo nastavení nově nahradila ikonka ozubeného kolečka zcela nahoře v rohu. Viditelnost svého profilu nastavíte tady .

@Anna766 Kreslené dámy najdete na hlavní straně pod boxem s články a deníčky :)

@Regina Hero To je zvláštní, rozhodně otestujeme a prověříme! Díky moc!

@Konnny Díky za zprávu, to jsem ráda :)

Josefina

na počítači mám vše v pořádku, v mobilu se mi ty smazané objevují stále…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
11.4.19 09:46

@admin Možná jsem to přechválila, ráno ten zvoneček jakoby blikal, teď zas byla jen obyčejná neměnná modrá ikonka, i přes odkazy uvnitř. Prostě na to občas klepnu, co mi zbyde. Ale předtím to tedy bylo funkční.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20916
11.4.19 09:51

@Zkai Obsah nových stránek je naopak na eMiminu tradičně. Snažíme se seskupit typ obsahu, který na eMiminu už je tak, aby se v něm maminkám, těhotným nebo snažícím se lépe hledalo. Budu ráda za jakýkoliv postřeh :)

Dočetla jsem se tu i poznámky ohledně toho, proč neredesignujeme celé eMimino najednou. Je to právě proto, že chceme postupně zjišťovat Vaše reakce a každé z mnoha a mnoha sekcí na eMiminu věnovat dostatek pozornosti. Celkovým redesignem by vždy některá část utrpěla.

Díky moc všem :kytka:

Josefina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20916
11.4.19 09:59
@Regina Hero píše:
na počítači mám vše v pořádku, v mobilu se mi ty smazané objevují stále…

Máte pravdu, už jsem na to koukala, také mi to nefunguje.

@Konnny To je zvláštní, tuhle chybu nepozoruju. Jste si skutečně jistá, že jde o nově vygenerovaná upozornění? Tj. taková, co mají čas vygenerování až po té, co jste je naposledy rozklikla.

Josefina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76352
11.4.19 10:07

@admin @Konnny Mně upozornění funguje - na pc i na mobilu, vcera i dnes.
Chodím sem tedy přes klasickou verzi. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66852
11.4.19 10:08

Ten zvoneček místo pudele zvýšil úroveň webu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76352
11.4.19 10:29
@matkabagristy píše:
Ten zvoneček místo pudele zvýšil úroveň webu

Tys tam mívala pudel? :think: ;)
Já nápis "upozornění: a červenej vykřičník. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
11.4.19 11:21
@admin píše:
@Zkai Obsah nových stránek je naopak na eMiminu tradičně. Snažíme se seskupit typ obsahu, který na eMiminu už je tak, aby se v něm maminkám, těhotným nebo snažícím se lépe hledalo. Budu ráda za jakýkoliv postřeh :)

Dočetla jsem se tu i poznámky ohledně toho, proč neredesignujeme celé eMimino najednou. Je to právě proto, že chceme postupně zjišťovat Vaše reakce a každé z mnoha a mnoha sekcí na eMiminu věnovat dostatek pozornosti. Celkovým redesignem by vždy některá část utrpěla.

Josefina

Tak v mobilní verzi prostřední dáma " těhotenství" po rozkliku: články a deníčky - nové diskuze - hromada recenzí -button zkušenosti s porodnicemi, který po rozkliku píše „mami, taky nic není“ - fotoalba a až poté je něco zajímavého kvůli čemu jsem klikala na dámu „těhotenství“. Moc rolování, než se dostanu na konkrétní téma, úplně poprvé jsem tam ani nedošla s tím, že po recenzích prostě už nic nebude. Myslela jsem, že to bude obráceně, nejdříve obsah který hledám a až následně stejný výběr toho co je na úvodní stránce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
11.4.19 12:29
@admin píše:

Josefina

Ale prosím tebe, Josefíno :)
V překladu tedy- tlačili nás shora do unified designu, s prokliky na sesterské weby+ reklamy a měli jsme to mít ideálně do konce kvartálu.

Správně přece redesignu předchází SWOT analýza, vstupy od zadavatele a klíčových uživatelů, následně grafické návrhy s WF modely, abychom si odsouhlasili, že je to vážně „to ono“. Pak se analyzují programátorské úpravy- implementace normálního wysiwyg editoru, například… No a pak už jen realizace a testování. Jenže ano, tenhle proces je časově náročnější a vyžaduje součinnost několika lidí a projektový dohled- tedy náklady navíc. Kdybyste se opravdu chtěli „každé sekci věnovat zvlášť“, je to práce na minimálně další rok. Udržovat starý a nový design vedle sebe a nedej bože něco na dvou místech opravovat je sebevražda a semeniště problémů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
11.4.19 13:45

@admin Te´d jsem koukla a zvoneček blikal červeně:) Ráno byl jen modrý, i když tam nové reakce na sledovaná témata byly. Nevím proč jednou to funguje a jindy ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26335
11.4.19 22:00

Musím říct, že ten zvoneček je takový… dost nevýrazný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová