Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím všechny,
začali jsme jednat o spolupráci s rozvozem potravin Rohlík. cz, a tak bychom se nejdřív chtěli zeptat vás na názor, abychom nestartovali něco, co vás neba. ![]()
Děkujeme za vaše názory! ![]()
Za redakci zdraví Monika
Rohlik mi nevychazel dobre cenove Objednavam na kosiku. Maj program Benjaminek. I bez toho, je mi fuk co zaplatim za dopravu, hlavne, ze to nemusim startovat auto a tahat se i s ditetem nekde. Byla jsem vzdycky 100% spoko. I s tim rohlikem
Ne, nakupuji na itesco. Rohlík jsme zkousela jednou, ale nelíbila se mi zelenina a ovoce, které dovezli, tak jsem se vrátila k tesco
Ahoj, ano, frčíme si na něm. Objednáváme hlavně v období nemoci, nebo když se vracíme z dovči a máme vyjedenou lednici. Pak objednávám po cestě přes mobil. Proti Tescu dodají vždy vše, co si objednám a hlavně v ten samý den. V rohlíčku jsme - pleny, příkrmy a kosmetiku objednávám jen pokud je v akci nebo s nákupem, pokud vyjde stejně draho jako v obchodě. Vyhrát by bylo fajn na dětské zboží nebo mléčné výrobky.
Edit: Cenově na nákup v hodnotě 2000 korun v Kauflandu je Rohlik o 300 Kč dražší. Což je cena, kterou jsem ochotná akceptovat - 100 korun dám za benzín, takže mně stojí 200 korun to, že mi někdo to zboží vybere a doveze mi ho domů do dvou hodin od objednávky
Příspěvek upraven 09.01.19 v 17:24
Emimino je Babiše.
Jo, nakupuju, taky na Košíku, kde zrovna co vyjde líp. Naopak z Tesca jsem byla dost zklamaná. Ale kdokoli mi do x-týho patra bez výtahu dotáhne dvacetikilovej nákup, toho budu milovat ![]()
Pleny nepotřebuju, mám látkovky, tudíž jednoráz nekupuju nikde.
Objednávám na rohlík.cz někdy od podzimu, nějak jsem přestala stíhat jezdit na nákupy a naše nejbližší Billa je dost nepoužitelná.
Jsem spokojená. Vyhovuje mi, že mají v nabídce i potraviny Masrks and Spencer, farmářské produkty.
Ahoj, ja objednávam hodně a pravidelně
za mě nejlepší služba za posledních x let. Kdysi jsem využila podobnou službu od Tesco, ale ti zaspali totálně dobu. Rohlík je skvělý v sortimentu, hrozně mě baví, ze mají nabídku M&S, farmářů a také u nich seženu Ovocňáky, které naše deti milují
Nedávno jsem zaregistrovala, ze k vybraným produktům dávají přehled éček, což je fakt perfektní nápad, jen doufám, ze se postupně objeví u všech potravin. Taky jsem ráda za papírové tašky a sáčky, žádný igelit, jen by těch tašek mohlo byt občas méně (někdy jen dvě položky v samostatné tašce)… na druhou stranu, tašky si vždycky odvezou s dalším nákupem, stejně tak vratné lahve👍Nejvic ze všeho mě ale baví ta flexibilita - nákupy běžně objednavam ráno ještě z postele, obvykle jsou ještě volna časová okna, která mi vyhovují
a není nad to, když mě nákup (téměř) čeká doma po návratu z dovolené, výletu a pod.
zaradit lékárnu byl taky výborný nápad
obvykle se na Rohlíku sveze cely nákup, i za cenu toho, ze něco bych koupila jinde levněji (pleny a drogerii třeba). Já ale oceňuji ten komfort nikam nejít, nesnáším nakupování a nakupování s dětmi je úplná smrt
je to opravdu povedený projekt, ne ze by neměl mouchy, to jo. Ale když se mi něco nelíbí, tak se hned ozvu, napíšu, ohodnotím a ještě se nestalo, aby to zůstalo bez odezvy, příp.kompenzace, což taky kvituji, protože to pro mě signalizuje snahu posouvat se, zlepšovat
to u jiných obchodníků není zrovna v kursu… ![]()
V rohlíčku nejsem, neoslovil mě.
Jaka výhra by potěšila? Asi prémiové členství
někdy mě fakt dovede naštvat, když je nabízené okno jen pro premium (to se člověk dozví až na konci objednávky, když mu to trvá
)
Nebo poukázku na nákup, ideálně tak na 10k
![]()
Na Rohlik.cz objednávám každý týden velký nákup. V obchodě s potravinami jsem už hodně dlouho nebyla, čas trávím s dětmi raději procházkami, než nákupy.
S nabídkou jsem spokojená, stejně jako se spolehlivostí dodání. Nakupuji potraviny a drogerii. V Rohlíčku nejsem.
Když se náhodou občas stane, že v nákupu něco chybělo, případně bylo zboží zaměněno za jiné, vždy reklamaci bez problémů vyřešili. Za mě ![]()
Vyhrát poukázku na nákup by bylo fajn. ![]()
Rohlík využívám. Oceňuji solidní nabídku potravin od lokálnějších výrobců, jako Davelské uzeniny, Němcova farma, pekárny apod. Jsem spokojený s přístupem ze strany dovozců. Vynaložit mírně větší cenu nemám problém, ušetřím čas.
Dvakrát nebo třikrát jsme byl trochu zklamán kvalitou ovoce a zeleniny.
Vhrát bych nechtěl nic, nejsem příznivcem ,,loterií" a odměn za nákupy. Když nakupuji, tak chci nakupovat. Nic víc, nic míň.
Objednávala jsem v Praze i v Brně, pražský má větší sortiment. Využívám je již třetím rokem, začala jsem, když jsem zůstala ze dne na den na rizikovém a manžel byl přes týden pryč.
Je pravda, že pokud bych stejný nákup udělala v supermarketu, tak bude o 200-300 Kč levnější. Ale zase nikam nemusím, což kolikrát s dětmi je problém. Za mne tedy spokojenost.
Já bych objednávala kdekoli, ale nikdo do malejch vesnic nevozí. Přitom to má být naopak ne, ušetřit lidem práci s dojezdem do obchodu - tzn vozit lidem v menších městech a ne jen po velkejch městech, tam asi jako problém není, sjet si těch pár minut MHD do obchodu nebo autem
nechápu tyhle eshopy, úplně obráceně. Člověk co žije mimo město si holt neobjedna ani pizzu. Škoda, všichni tak přichází o dost peněz, využívalo by více lidí.