Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No to je pěkný já jsem tu asi 2 roky , na bazar nechodím … Ale zkusila jsem to a uvidím jestli budu zařazena…
@Sluníčko1511
Já tu jsem přes 4 roky. Na bazar taky nechodím. Tento profil mám od února, protože na ten první jsem se nemohla dostat. Tak mám asi taky smůlu.
Jde o to být zaregistrována před 1.10. 2018, nemít negativní hodnocení v bazaru (žádná jsou v pohodě), a min. 10 příspěvků.
Aha, už chápu. Jsem asi dnes pomalejší, to s tou registrací mi uniklo ![]()
Mrzí mě, že do Vánočního kolotoče skrz pravidla nedostala. Každý rok se snažíme nastavit hranici přiměřeně situaci, aby se dárky dostaly ke stálým uživatelkám – nováčci často na kolotoč zapomněli, a tak zůstávala nějaká maminka bez dárku, (což chápu, nebyl by Váš případ).
Vždy se tu ale rozjíždí vedlejší Vánoční kolotoč pro ty, které se nestihly přihlásit - a tam pravidla uživatelek budou nejspíš mírnější, tak doporučuju kouknout na eMimino po 12. listopadu.
Případně Vám sem doporučím uživatelky, které bychom museli vyřadit právě kvůli nové registraci. Jen dodám, že tato diskuze probíhá bez dohledu a párování administrátora.
Monika ![]()
@admin a je prosim mozne se prihlasit, pokud splnuji vsechny pozdavky, ale nechodim na bazar a nemam tedy zadne hodnoceni? Dekuji ![]()
Vážené uživatelky, @Moncaq
Vánočního kolotoče se můžete zúčastnit, pokud splňujete alespoň jednu z podmínek. Přiznávám, že pravidla máme napsaná možná trochu zavádějícím způsobem.
přeji hezký večer
Diana