Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Začíná jubilejní 10. ročník oblíbené adventní hry na eMimino.cz, Vánoční kolotoč!
Tato předvánoční akce funguje jako štafeta vánočních dárků mezi uživatelkami. Přihlásíte se, vyplníte svou adresu a pak na získanou adresu jiné uživatelky pošlete anonymně dárek. A i vám přijde o Adventu balíček s vánočním překvapením – a ze zkušenosti z předchozích ročníku to bývá jeden z nejhezčích dárků pod stromečkem. ![]()
Jak Vánoční kolotoč probíhá?
1. krok: Přihlaste se
Každá registrovaná uživatelka, která se do kolotoče chce zapojit, napíše příspěvek do této diskuze – stačí napsat krátký vzkaz typu „Přihlašuji se“. Tím se zavazujete k odeslání dárku vylosované uživatelce. Přihlašovat se do Vánočního kolotoče můžete ode dneška, tzn. od pondělí 29. října do neděle 11. listopadu 2018. Soutěž pro stálé uživatelky: Napište, po kolikáté se účastníte kolotoče a proč. Tři nejlepší odpovědi vybereme po spárování adres (v kroku tři) a pošleme jim poukázku 1000 Kč Knihy Dobrovský. Krásné desáté výročí! ![]()
2. krok: Vyplňte formulář
Po uzavření registrace rozešleme všem přihlášeným uživatelkám e-mail, ve kterém vyplníte jednoduchý formulář. Napište do něj svou adresu, na kterou má váš „Ježíšek z eMimina“ poslat dárek, a přidejte nějakou informaci o sobě (třeba vaše koníčky, přání apod., zkrátka nápovědu, co pomůže Ježíškovi s výběrem). Mail dorazí mezi 12. a 13. listopadem.
3. krok: Dostanete adresu, na níž zasíláte dárek
V pondělí 26. listopadu všechny adresy náhodně propojíme a pošleme každému na e-mail adresu a přání toho, komu má poslat dárek. Vy poté vymyslíte a vyrobíte/koupíte dárek a odešlete včas tak, aby dorazil do Štědrého dne. Pak už se můžete jen těšit, jaké překvapení najdete vy v tajemném balíčku pod stromečkem…
Čtěte pozorně důležitá upozornění a komentáře:
Kdo se nemůže zůčastnit VK?
Tyto podmínky nastavujeme proto, abychom snížili pravděpodobnost nedoručeného dárku a zklamaných maminek. Proto po prvním kole smažeme uživatele, kteří podmínky nesplní, děkujeme za pochopení (formulář k vyplnění adresy tedy nepřijde).
Co když se něco pokazí?
Pokud vám nedorazí e-mail s formulářem či adresou, podívejte se do složky HROMADNÉ nebo SPAM. Pokud tam zpráva nebude, pošlete SZ na nick admin nebo e-mail na adresu info@emimino.cz. Napište, i když si účast v kolotoči rozmyslíte – odhlašovat se však můžete jen do 25. listopadu, než pospojujeme adresy! Pro ty, kterým dárek nedorazí ani po Novém roce, tomu pošleme dárek od Knihy Dobrovský.
Všem přejeme krásný Advent, vánoční přípravy a milé překvapení od stromečkem! ![]()
S předčasnou vánoční náladou vás zdraví
tým eMimina
Přihlašuji se. Vloni jsem prvně vynechala, jinak jsem byla tusim 5×, protože to byl vždy nejtajemnejsi dárek celých Vánoc pro celou rodinu
a někdy me nechal napnutou až do poslední chvíle, jestli vůbec dorazi.
Prihlasuji se. Letos poprve.
Vloni jsem vyzkousela kolotoc knizni na jinem webu a byl super. Tak letos budu absolvovat kolotoce dva ![]()
Edituji: Jezisek ode mne odesel a mamince byl dorucen. Me byl Jezisek doruceny taky. Proto hlasim splneni na 100% a uz se moc tesim na 24.12. ![]()
Příspěvek upraven 19.12.18 v 20:42
Přihlašuji se!
![]()
Letos je to po páté. Je to moje taková nostalgie. Před pěti lety jsem před Vánoci měla termín porodu, takže jsem se snažila dárek poslat co nejdříve, abych pak třeba nebyla v porodnici. Vše se krásně stihlo a doteď si pamatuji ty pocity. Vše bylo poprvé. Vánoční kolotoč i porod syna v tento pěkný předvánoční čas. ![]()
Příspěvek upraven 29.10.18 v 20:39
Přihlašuji se ![]()
Edit. 1:
Dáreček ode mě maminka má.
Edit. 2:
Dáreček mi přišel dnes (27.12.).
Příspěvek upraven 27.12.18 v 11:38
Prihlašuji se, hurá hurá
Odeslano
Darek prisel, děkuji
Příspěvek upraven 25.12.18 v 08:28
Plha se hlásí!
já se hlásím, samo ![]()
Příspěvek upraven 29.10.18 v 09:47
Přihlašuji se, děkuji. -
30.11.18 odesláno
15.12.18 obdrženo -
(kocour nebyl součástí zásilky)
Příspěvek upraven 29.12.18 v 20:57
Hlásím se ![]()
Vánoční kolotoč mě baví, budu se účastnit už asi pošesté/posedmé. Kolotoč mi hezky pomáhá vyplnit čas do Vánoc, baví mě číst diskusi, kochat se krásně zabalenými dárečky, řešit překvapení (pamatuju si Kožíškovic obří dar a hádání, co by to asi tak mohlo být), tahle vánoční diskuse má své kouzlo a pro mě k Vánocům Emimi kolotoč prostě patří ![]()
Dárek odeslán a doručen
Já už svůj dárek také dostala
Příspěvek upraven 21.12.18 v 16:09