Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Přihlašuji se! Odesláno, doručeno a i mně přišel Ježíšek
Letošní rok je pro mě osmým kolotočem, který už pro mě patří ke kouzlu Vánoc. Asi jsem vždycky byla hodná, protože mi každý rok dorazil dárek a s ním i obrovská radost
Je to jako návrat k dětství a opravdové doufání v Ježíška a i když už tady na emiminu nejsem tolik akční jako dřív, koncem října vždycky netrpělivě vyhlížím, kdy už se objeví „TA“ diskuze, ve které se přihlásíme do Kolotoče. Každý rok mám tak Vánoce o chlup krásnější, protože můžu dělat tajemnou radost a napjatě čekám, kdy zazvoní pošťák
Jeden rok mi v kolotoči přišel opravdu nádherný dárek, vlastně dva. Jeden pro mě a jeden pro děti. Dárky se vzájemně propojovaly a my jsme si s dětmi užily super zábavu
O to větší překvapení bylo, když jsem další rok otevřela mail s adresou maminky a jméno mi bylo povědomé, ale nemohla jsem se dopátrat, odkud ho znám. Poslala jsem svůj dáreček a šup, za pár dní mi přišel pohled, že byla předchozí rok mým Ježíškem
věřím, že to byl osud, dopisy od paní mám pořád schované ve své krabičce se vzpomínkami. Tahle bude jedna z nejhezčích ![]()
Příspěvek upraven 26.12.18 v 12:33
Přihlašuji se
bude to můj druhý vánoční kolotoč, ale ten první jsem tu byla známá pod jinou přezdívkou
teď jsem zase po letech zpět a chci to zažít znovu, protože dodnes vzpomínám na ten krásný dárek co mi tenkrát dorazil, to jsem opravdu nečekala
a pod stromečkem je to asi zároveň i jediné překvapení, protože rodině většinou prostě řeknete co chcete a to kouzlo je tak pryč
tímto děkuji emiminu, že se zas můžeme cítit jako děti a těšit se na „opravdového“ tajemného Ježíška
![]()
Taktéž se hlásím - cca 3× jsem se zúčastnila, jde o jeden z mála dárků který opravdu dopředu neodhadnu
Takže napětí jak v dětství, kdy jsme přemýšleli co nám ten Ježíšek přinese..
Přihlašuji se ![]()
Edit:
30.11.2018 odesláno
7.12.2018 balíček dorazil ![]()
Příspěvek upraven 07.12.18 v 16:13
Hlásím se ![]()
100 % úspěšnost - poslala jsem a dáreček mi taky došel ![]()
Příspěvek upraven 19.12.18 v 11:20
Přihlašuji se ![]()
Letos se do kolotoče hlásím po třetí. Velmi ráda dostávám dárečky a taky je ráda balim ![]()
Miluji překvapení uvnitř a to je na tom to nejlepší, že opravdu netuším co mě čeká uvnitř zabalené. Zatím jsem byla s dárečky velmi překvapená, a snad i obdarovaná maminka.
Doufám že i letošní Vánoce budou taky tak hezké jako ty předchozí. ![]()