Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak tohle je fakt děs
Citace, podpisy úplně v prd…
Zcela nepřehledné, typická ukázka toho, jak se to nemá dělat ![]()
Příspěvek upraven 01.10.19 v 10:40
Holky, tady je článek, inovace a zlepšení ![]()
https://www.emimino.cz/…vem-kabatku/
Za mě teda taky šíleně nepřehledné, ale je mi jasné, že si budeme muset zvyknout ![]()
@lucenka píše:
já se nejdřív lekla, že se mi zase změnila webová verze na mobilní a hledala jsem, kde to přepnout
Už jsem napsala názor i sem, mají na to i oslavný článek, děs…
Normálně se v tom nevyznám… ![]()
HNUS!!! Vydrzela jsem tu dlouho, ale tohle me asi konecne opravdu vyzene
Prajem pekný deň,
ide o nový vzhľad diskusií v rámci redesignu eMimina. Diskusie teraz majú modernejší vzhľad.
Viac si môžte prečítať v článku Diskuze na eMiminu dostaly nový kabátek!
Za akúkoľvek konštruktívnu kritiku budeme rady a uvítame ju, aby to tu fungovalo na 100%. ![]()
Verím, že si na nový vzhľad zvyknete a nakoniec ho uvítate. ![]()
S pozdravom,
Kristína ![]()
Ježiš a ta schovávací lišta (citace, zmínění, nahlášení), to je fakt amatérismus ![]()
@admin píše:
Prajem pekný deň,ide o nový vzhľad diskusií v rámci redesignu eMimina. Diskusie teraz majú modernejší vzhľad.
S pozdravom,Viac si môžte prečítať v článku Diskuze na eMiminu dostaly nový kabátek!
Za akúkoľvek konštruktívnu kritiku budeme rady a uvítame ju, aby to tu fungovalo na 100%.
Verím, že si na nový vzhľad zvyknete a nakoniec ho uvítate.
Kristína
Vy to nevidite, jak sileny a neprehledny to je? To si snad delate srandu!!!
Já chápu, že se nebude vracet k původní verzi, ale tohle je fakt takové nekompaktní, nepřehledné a nevyvážené. Třeba všudypřítomné „Napsat příspěvek“ hrozně bije do očí, čas a den napsání příspěvku zaniká, na to, kolik % stránky zabere reklama se musí hrozně scrollovat - okno s příspěvkem je zbytečně velké… Doladíte to, žejo, prosím, prosím. ![]()
@admin píše:
Prajem pekný deň,ide o nový vzhľad diskusií v rámci redesignu eMimina. Diskusie teraz majú modernejší vzhľad.
S pozdravom,Viac si môžte prečítať v článku Diskuze na eMiminu dostaly nový kabátek!
Za akúkoľvek konštruktívnu kritiku budeme rady a uvítame ju, aby to tu fungovalo na 100%.
Kristína
modernější?
je to strašný. Ne modernější. Doufám, že jste za to nikomu nezaplatili, protože tohle vypadá fakt jak práce nějakýho ne moc šikovnýho studenta
Haha, hlavně že je to moderní - ono je moderní mít na 50% obrazovky reklamu, no
nevidim nic, citace zanikly. Ale jsme na moderním fóru, juch! Samý výhody a sociální jistoty.
@admin píše:
Kristína
A mohu se zeptat, názor uživatelů má pro vás nějakou váhu nebo jsme vám u p.dele?
Když to většině bude vadit, dáte to do původního stavu anebo jsme vám jedno? ![]()
@admin píše:
Kristína
Naprosto nepřehledné, diskuse se pro mě stávají prakticky nečitelné…