Vzhled emimina

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6661
1.10.19 10:38

Tak tohle je fakt děs :zed: Citace, podpisy úplně v prd… :zed: Zcela nepřehledné, typická ukázka toho, jak se to nemá dělat :roll:

Příspěvek upraven 01.10.19 v 10:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15425
1.10.19 10:39

Teď jsem to pustila a normálně mě z toho bolí oči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ibi
4168
1.10.19 10:39

Holky, tady je článek, inovace a zlepšení :roll:

https://www.emimino.cz/…vem-kabatku/

Za mě teda taky šíleně nepřehledné, ale je mi jasné, že si budeme muset zvyknout :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106396
1.10.19 10:40

Taky koukam, jestli to je jen u mne…zda se, ze ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40425
1.10.19 10:40
@lucenka píše:
já se nejdřív lekla, že se mi zase změnila webová verze na mobilní a hledala jsem, kde to přepnout :zed:

Už jsem napsala názor i sem, mají na to i oslavný článek, děs…

Normálně se v tom nevyznám… :roll:

https://www.emimino.cz/…vem-kabatku/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
1.10.19 10:41

HNUS!!! Vydrzela jsem tu dlouho, ale tohle me asi konecne opravdu vyzene

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9793
1.10.19 10:41

Úprava rozhodně k horšímu, strašně nepřehledné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20848
1.10.19 10:42

Prajem pekný deň,

ide o nový vzhľad diskusií v rámci redesignu eMimina. Diskusie teraz majú modernejší vzhľad. :kytka: Viac si môžte prečítať v článku Diskuze na eMiminu dostaly nový kabátek!
Za akúkoľvek konštruktívnu kritiku budeme rady a uvítame ju, aby to tu fungovalo na 100%. :palec:
Verím, že si na nový vzhľad zvyknete a nakoniec ho uvítate. :srdce:

S pozdravom,
Kristína :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
1.10.19 10:43

Ježiš a ta schovávací lišta (citace, zmínění, nahlášení), to je fakt amatérismus :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
1.10.19 10:44
@admin píše:
Prajem pekný deň,

ide o nový vzhľad diskusií v rámci redesignu eMimina. Diskusie teraz majú modernejší vzhľad. :kytka: Viac si môžte prečítať v článku Diskuze na eMiminu dostaly nový kabátek!
Za akúkoľvek konštruktívnu kritiku budeme rady a uvítame ju, aby to tu fungovalo na 100%. :palec:

S pozdravom,

Vy to nevidite, jak sileny a neprehledny to je? To si snad delate srandu!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5467

Já chápu, že se nebude vracet k původní verzi, ale tohle je fakt takové nekompaktní, nepřehledné a nevyvážené. Třeba všudypřítomné „Napsat příspěvek“ hrozně bije do očí, čas a den napsání příspěvku zaniká, na to, kolik % stránky zabere reklama se musí hrozně scrollovat - okno s příspěvkem je zbytečně velké… Doladíte to, žejo, prosím, prosím. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
@admin píše:
Prajem pekný deň,

S pozdravom,

modernější? :mrgreen: je to strašný. Ne modernější. Doufám, že jste za to nikomu nezaplatili, protože tohle vypadá fakt jak práce nějakýho ne moc šikovnýho studenta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
1.10.19 10:45

Haha, hlavně že je to moderní - ono je moderní mít na 50% obrazovky reklamu, no :mrgreen: nevidim nic, citace zanikly. Ale jsme na moderním fóru, juch! Samý výhody a sociální jistoty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40425
@admin píše:
Prajem pekný deň,

S pozdravom,

A mohu se zeptat, názor uživatelů má pro vás nějakou váhu nebo jsme vám u p.dele?

Když to většině bude vadit, dáte to do původního stavu anebo jsme vám jedno? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15425
@admin píše:
Prajem pekný deň,

S pozdravom,

Naprosto nepřehledné, diskuse se pro mě stávají prakticky nečitelné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová