Vzhled emimina

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15430
1.10.19 10:53
@malákráličice píše:
A musim vypnout podpisy. Nejde poznat, kde konci prispevek a zacina podpis.
Zpet se to samozrejme nevrati, stalo to moc penez. 8)

Zapnutýma podpisama se to stává naprosto nepoužitelné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15430
1.10.19 10:54
@stinga píše:
@admin ježišmarjá, nezlobte se, ale to je hrozné, diskuse se roztáhla a několik obrazovek, předtím se člověk podíval, co kdo komu píše,někdy jsem třeba četla jen dvě účastnice diskuse a ty ostatní jsem vynechávala,
toto se fakt nepovedlo, je to hrozné roztáhlé a nepřehledné, prosím prosím dejte to zpět

Přesně! Obsáhlejší diskuse se opravdu stává nečitelnou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148986
1.10.19 10:54

Šmarjá 8o co to je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
1.10.19 10:55

Grafička by si raději měla vzít koště a zametat ulice :zed: Protože toto vypustit do světa je ostuda. Absolutně nepřehledné!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76891
1.10.19 10:55

@admin ne tak na toto si nezvykneme, je to šílený šílený krok nazpět, a asi sem také přestanu chodit, toto teda ne, pořád si nadávám, že tady prokrastinuji, tak asi se mi podaří líp s touto mou závislostí skončit
proboha, proč to pořád děláte? ty změny.
Když to bylo fajn, fungovalo to a nikdo si nestěžoval

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
1.10.19 10:56
@Anna766 píše: Šmarjá 8o co to je?

spíš za co, panebože, za co? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9793
1.10.19 10:57

@admin Vzhled tahá oči. Na řádek se vejde méně textu, tím pádem na stránku méně příspěvků a musí se víc rolovat, což je otravné. Výrazní okna „Napsat příspěvek“ u každého příspěvku jsou zbytečné. Citace jsou málo vizuálně odlišené. Nechápu proč je lista Nahlásit, Citovat a Zmínit schovávací. Info že byl příspěvek upraven je zbytečně velkým písmem. Seznam diskuzí, Nové diskuze - to je moc roztahané a nepřehledné a chybí mi barevné odlišení času posledního příspěvku u dnešních a včerejších příspěvků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4925
1.10.19 10:58

Přidávám se k ostatním kritikám… absolutně nepřehledný vzhled, vše splývá do jednoho, úplně vymizely citace, obrovské reklamy… tohle rozhodně není změna k lepšímu :zed: a to neříkám proto, že by mi vadil jakýkoliv „nový kabátek“, klidně sem s ním, ale ať je to prosím změna k lepšímu, tohle je hrůza :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20852
1.10.19 11:00

Ďakujeme za spätnú väzbu. :kytka: Všetky nápady a postrehy si zapisujeme a berieme na vedomie.
Vaše názory nám samozrejme nie sú jedno, chceme to tu vyladiť tak, aby to bolo pre Vás čo najlepšie. :palec: Čo sa týka reklamy, žiadna nepribudla. :kytka:

Kristína :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
1.10.19 11:02

Ha, ale oceňuji absenci těch přezdívek typu Kecalka a Ech Kelišová. To bylo hrozný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21461
1.10.19 11:03
@unuděná píše:
Ha, ale oceňuji absenci těch přezdívek typu Kecalka a Ech Kelišová. To bylo hrozný :mrgreen:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116214
1.10.19 11:03

Já myslela, že mám zavirovaný PC. :pocitac:
To je nějaká betaverze nebo konečný stav?
:roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
1.10.19 11:05

@admin Nezlobte se, ale toto se vážně nepovedlo. Diskuze jsou nepřehledné, roztahané, každý příspěvek zabírá zbytečně spoustu místa, špatně se to čte. Za mě je i málo výrazný autor příspěvku a čas a datum přidání.
Abych to shrnula - nevidím jediné zlepšení oproti původní verzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
1.10.19 11:12

@admin

• souhlasím „Napsat příspěvek“ nemusí být u každého příspěvku :zed: Stačilo by nahoře a dole, třeba u „hlavního příspěvku“.
  • „Hlavní“ příspěvek (dotaz zakladatele) bych zvýraznila
  • podpisy by mohli být zase menší než příspěvky, aby to tak nesplývalo.
  • Zmenšit písmo u příspěvku by bylo možná taky fajn, je to moc velké.
  • ještě mě napadá přidat „like“, někdy nechci přímo něco říct, protože to už bylo řečeno a dala bych „like“ někomu kdo to napsal.

Příspěvek upraven 01.10.19 v 11:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31026
1.10.19 11:13
@unuděná píše:
Ha, ale oceňuji absenci těch přezdívek typu Kecalka a Ech Kelišová. To bylo hrozný :mrgreen:

No budiz. Jedno male bezvyznamne zlepseni by bylo. Ale nejak to nevyvazi ta vsechna vyznamna zhorseni. To se fakt neda cist…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová