Vzhled emimina

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Klopotkova
1.10.19 12:21
@My Melody píše:
Jsem za! Holky, nechcete se domluvit a tyden sem nepachnout? Pokud to udela 10 lidi, tak to samozreme zmysl nema, ale pokud sem tyden nepachne vyznamnejsi cast aktivnich uzivatelu, budou s tim muset admini neco delat. O ctenost jim jde v prvni rade.

Jak toho chceš docílit? Snad jen založit diskusi o tom, aby tady uživatelky nechodily, jinak je to utopie.
A stejně tady spousta aspoň z práce nakoukne, já tady chodím nárazově, nedá mi to se v práci a z domova od práce od počítače nepřihlásit.

• Citovat
  • Upravit
salamio
1.10.19 12:21
@admin píše:
Dobrý den,

veškeré Vaše připomínky zapisuji a bude se na nich pracovat. Úplně původní vzhled se nevrátí, ale tenhle se bude ještě upravovat právě podle Vašich nejčastějších připomínek. Tlačítko napsat příspěvek bylo i v původní pod každým příspěvkem, opravdu si přejete ho odstranit, nebo jde jen o jeho barvu a velikost?

Děkuji za objasnění.

Přeji krásný den

Diana :kytka:

Milá Diano, i já tobě přeji krásný den, spolu s přáním, abyste si ten nový design nacpali do čaker. Těžko teď eMimi hodnotit – jestli je horší design, engine fóra nebo ignorantství adminek.

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
1.10.19 12:22

Tyhle všechny změny vás mají donutit vykecávat spíš v reálu. Admini to s vámi myslí dobře :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
118332
1.10.19 12:22

Twl, to je verze pro slabozraké, po deseti minutách mám v mozku vypálené Napsat příspěvek
a nejde dávat barevně písmo.
tyjo, dlouho jsem neviděla tak hnusný design.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
My Melody
1.10.19 12:23
@Klopotkova píše:
Jak toho chceš docílit? Snad jen založit diskusi o tom, aby tady uživatelky nechodily, jinak je to utopie.
A stejně tady spousta aspoň z práce nakoukne, já tady chodím nárazově, nedá mi to se v práci a z domova od práce od počítače nepřihlásit.

Tak zalezi, koilk lidi se prida, zatim jsme az 2, Jana 525 a ja :) Pokud nas nebude dost, tak to zmysl nema.

• Citovat
  • Upravit
1258
1.10.19 12:25

@admin Moc nechápu i tu různou velikost textu. A taky je nepřehledně oddělený příspěvek v diskuzi a podpis. „napsat příspěvek“ mi přijde mnohem víc zbytečný než zmínit a citovat. To raději tyhle dva místo toho jednoho.

Znáte web rybicky.net? To je asi nejhorší diskuzní fórum, začínáte být ale docela konkurenti :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava

Hurááá. Konečně je důvod, proč to tu zabalit. Tady je více reklam než textu a to fakt nechci.
Kde by se dalo popovídat v podobném duchu? Neznáte některá nějaký podobný web? Stačí naznačit. Díky

• Citovat
  • Upravit
8667

Ten nový design se teda nepovedl :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
@My Melody píše:
Tak zalezi, koilk lidi se prida, zatim jsme az 2, Jana 525 a ja :) Pokud nas nebude dost, tak to zmysl nema.

Prosímtě, opravdu si myslíš, že i kdyby se z této diskuse tady týden nepřihlásili všichni uživatelé, že to má smysl? :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6439
1.10.19 12:27
@admin píše:
Dobrý den,

veškeré Vaše připomínky zapisuji a bude se na nich pracovat. Úplně původní vzhled se nevrátí, ale tenhle se bude ještě upravovat právě podle Vašich nejčastějších připomínek. Tlačítko napsat příspěvek bylo i v původní pod každým příspěvkem, opravdu si přejete ho odstranit, nebo jde jen o jeho barvu a velikost?

Děkuji za objasnění.

Přeji krásný den

Diana :kytka:

Teda Dianko, kolikrát jsem vám tam psal, že nemáte experimentovat s tuzemským rumem, že jsou to patoky. Ale že uděláte výjezdní soustředění na nový vzhled do bývalé likérky Drak, by mě ani ve snu nenapadlo. Opravdu ale opravdu, ty zbytky v kanistrech nebyly dobrou inspirací a umělecká múza vás minula jiným směrem. Přehledná a moderní grafika šla stranou a Picassův kubismus scela převládl a reklamy to dopizdily. Až přejde kocovina, tak znova prosím. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
1.10.19 12:28
@Uslava píše:
Hurááá. Konečně je důvod, proč to tu zabalit. Tady je více reklam než textu a to fakt nechci.
Kde by se dalo popovídat v podobném duchu? Neznáte některá nějaký podobný web? Stačí naznačit. Díky

Další tak web, kde je taková anarchie, fakt neexistuje :lol:

• Citovat
  • Upravit
My Melody
1.10.19 12:30
@Klopotkova píše:
Prosímtě, opravdu si myslíš, že i kdyby se z této diskuse tady týden nepřihlásili všichni uživatelé, že to má smysl? :mrgreen: :mrgreen:

:D kto vi..pokud jim kvuli te hruze, kterou v deliriu zplodily jejich grafici, klesne ctenost, tak s tim neco delat budou.

• Citovat
  • Upravit
9918
@Klopotkova píše:
Prosímtě, opravdu si myslíš, že i kdyby se z této diskuse tady týden nepřihlásili všichni uživatelé, že to má smysl? :mrgreen: :mrgreen:

A co ma za smysl, to predem zpochybnovat. neni co ztratit, uz rekli, ze se ke stare grafice nevrati!! Ja tohle odmitam cist, emimino bylo jedno z mala prehlednych takovych stranek. Takze ja tady koncim tak jako tak. Tohle neni dobe pro me dusevni zdravi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322

Admini, jestli chcete vědět, jak dopadnete, mrkněte se na koňský server Equichannel. Udělali kdysi úplně stejné změny - velké písmo, velká tlačítka, moře prázdného místa okolo textu, takže příspěvků se vešlo málo, člověk musel pořád klikat na další stránky, tím jak je to velké, tak toho na monitoru vidíte jen kousek, tudíž musíte pořád rolovat, překlikávat, jezdit nahoru dolů…
Ten server už je mrtvý. Oproti zlatým časům, kdy tam chodili všichni koňáci. Ano, něco z toho ukrojil FB, ale zásadní propad byl po redesignu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
@samá práce píše:
Teda Dianko, kolikrát jsem vám tam psal, že nemáte experimentovat s tuzemským rumem, že jsou to patoky. Ale že uděláte výjezdní soustředění na nový vzhled do bývalé likérky Drak, by mě ani ve snu nenapadlo. Opravdu ale opravdu, ty zbytky v kanistrech nebyly dobrou inspirací a umělecká múza vás minula jiným směrem. Přehledná a moderní grafika šla stranou a Picassův kubismus scela převládl a reklamy to dopizdily. Až přejde kocovina, tak znova prosím. ;)
:mrgreen: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová