Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Proboha, tohle snad ani nemůžete myslet vážně.
Tohle se nedá číst.
Prosím, vraťte to do původní podoby. ![]()
@admin píše:
@samá práce![]()
![]()
děkuji Vám za připomínku, alkohol nepiju vůbec. Já tento design opravdu nedělala, já se jen snažím v této změti vychytat konstruktivní kritiku a poslat dál na redesign team.
Děkuji, že mi tento velmi vděčný úkol usnadňujete.
Krásný den
Diana
Pro lepší orientaci a usnadnění vaší práce shrnuji:
ošklivé, nepřehledné, těžko čitelné a roztahané, nesmyslně velké písmo, 1/2 stránky reklamy, neoddělené podpisy, nedostatečně rozlišené citace a nový příspěvek, nepochopitelně zvýrazněné tlačítko „napsat příspěvek“
Řešení jednoduché: návrt k původní verzi.
Snad jsem pomohla ve vaší nelehké práci…
Příspěvek upraven 01.10.19 v 12:49
@Keyllah píše:
Holky a nebolí vás z toho oči? já mžourám asi 15 min a pocit nic moc, začaly mě pálet oči a za chvilku začnu slzet. Jako některá písmenka jsou maličká, jiná jinde obrovská a ten bílej podklad…
Taky mě z toho po chvíli bolí oči… a dost. Nemám žádnou oční vadu ani brýle
Tak raději jdu, ať si je tady nevysloužím
ty brýle ![]()
No a to mi řekni, píšu to tak, jak je to defaultně nastaveno
@lucenka píše:
Tak zrovna teď tam máš tu tvojí citaci naprósto mikroskopickým písmem, že se to nedá skoro ani přečíst
No a to mi řekni, píšu to tak, jak je to defaultně nastaveno
@Keyllah píše:
Holky a nebolí vás z toho oči? já mžourám asi 15 min a pocit nic moc, začaly mě pálet oči a za chvilku začnu slzet. Jako některá písmenka jsou maličká, jiná jinde obrovská a ten bílej podklad…
Psala jsem to hned na začátku, že mě z toho také bolí oči. A to červené " napsat příspěvek" ve mě vyvolává pocit, jako když mám auru před migrénou a začíná mi v zorném poli něco blikat ![]()
@admin mne zadnou zpravu posilat nemusite. Odhlasuji se a budu koukat tak jednou tydne ( ale bez prijhlaseni, na to se nemusim prihlasovat), ale vydrzim to maximalne mesic, zda se zmenila grafika. Po te se rozhodnu, zda se odregistrovat uplne. Mej te se tu
Tohle je docela hloupý vtip, takhle změnit celý vzhled. Je to hrozně nepřehledné a k ničemu. Něco podobného kdysi provedli na lide.cz a tím pro mne skončili. ![]()
Taky miluju obchoďáky, kde pořád přendavají regály.
Příspěvek upraven 01.10.19 v 12:53
@lucenka píše:No a to mi řekni, píšu to tak, jak je to defaultně nastaveno
Tak zrovna teď tam máš tu tvojí citaci naprósto mikroskopickým písmem, že se to nedá skoro ani přečíst
@ivašot. píše:
Jak si docílila toho, že tvůj příspěvek je naopak tak malinký?
nijak, to samo ![]()
Achjo
, nerada jen kritizuji, snažím se vždycky hledat i pozitiva. Tady je spousta věcí špatně. To říkám jako uživatel a ne odborník na webovou grafiku. Na můj obrovský monitor se vejdou jen 2 příspěvky. Opravdu si myslíte, že je nutné, aby to bylo takto obrovské? U původní verze bylo lepší barevné rozlišení, teď je to strašně nepřehledné. Skrývací řádek mi nevadí, za mě fajn. „Napsat příspěvek“ - to tam u vás není nikdo, kdo by měl alespoň trochu cit pro detail? Vždyť to rve oči z lebky. Zkuste si poodejít dva tři metry od obrazovky a podívat se na to z odstupu. Opravdu vám to přijde pěkné, moderní, funkční a přehledné? A ještě jedna (i když dost subjektivní) výtka- opravdu se mi nelíbí, jak je vše co nejvíc zakulacené. Počínajíc ikonou profilu, přes jinak zakulacenou ikonu u příspěvku a kulatými všemi tlačítky. Jo a ten babochlap je taky dost divný. U předchozí verze to bylo lepší. Žádné deformování obrázků a když někdo neměl, tak jen nick.
@Mar__tanka1983 píše:
Jinak holky, admini na tom ještě jistě budou pracovatVašimi (i našimi) příspěvky se zabývají.
dočasná rada - dala sem si na PC 90% velikost stránky a je to hepčí
když si dám 90 % velikost stránky, tak mám uprostřed obrazovky sloupeček úzký 18 cm a písmo tak malé, že se musím nahnout blíž, abych to přečetla…
@Keyllah samozřejmě to beru za konstruktivní kritiku a snažím se pro Vás udělat co můžu, ale ne všechno je v mých silách. Jediné co můžu je lobovat za Vás dál.
@ivašot. Velmi Vám děkuji za shrnutí.
A všem děkuji za trpělivost, opravdu se budu snažit udělat pro Vás vše, co půjde, bohužel nemám rozhodovací pozici.
děkuji Vám všem a přeji krásný den
Diana ![]()
@ivašot. píše:
Pro lepší orientaci a usnadnění vaší práce shrnuji:ošklivé, nepřehledné, těžko čitelné a roztahané, nesmyslně velké písmo, 1/2 stránky reklamy, neoddělené podpisy, nedostatečně rozlišené citace a nový příspěvek, nepochopitelně zvýrazněné tlačítko „napsat příspěvek“
Řešení jednoduché: návrt k původní verzi.
Snad jsem pomohla ve vaší nelehké práci…
Příspěvek upraven 01.10.19 v 12:49
@Keyllah píše:
Taky me z toho boli oci, uz to nejde dal cist.
Treba rozbiha majitel emimina byznys s optikou a tahle hruza je zamer a nervoznim uzivatelum s podrazdenyma ocima budou prodavat ocni kapky a sedativa za super vyhodni cenu. ![]()
Příspěvek upraven 01.10.19 v 12:52