Vzhled emimina

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9918
1.10.19 12:45

@Keyllah ano boli, je to strasne neprijemne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4332
1.10.19 12:45

Proboha, tohle snad ani nemůžete myslet vážně. :roll: Tohle se nedá číst. 8o Prosím, vraťte to do původní podoby. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15432
1.10.19 12:46
@admin píše:
@samá práce :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: děkuji Vám za připomínku, alkohol nepiju vůbec. Já tento design opravdu nedělala, já se jen snažím v této změti vychytat konstruktivní kritiku a poslat dál na redesign team.

Děkuji, že mi tento velmi vděčný úkol usnadňujete.

Krásný den

Diana :kytka:

Pro lepší orientaci a usnadnění vaší práce shrnuji:

ošklivé, nepřehledné, těžko čitelné a roztahané, nesmyslně velké písmo, 1/2 stránky reklamy, neoddělené podpisy, nedostatečně rozlišené citace a nový příspěvek, nepochopitelně zvýrazněné tlačítko „napsat příspěvek“

Řešení jednoduché: návrt k původní verzi.

Snad jsem pomohla ve vaší nelehké práci…

Příspěvek upraven 01.10.19 v 12:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4431
1.10.19 12:46
@Keyllah píše:
Holky a nebolí vás z toho oči? já mžourám asi 15 min a pocit nic moc, začaly mě pálet oči a za chvilku začnu slzet. Jako některá písmenka jsou maličká, jiná jinde obrovská a ten bílej podklad… :think:

Taky mě z toho po chvíli bolí oči… a dost. Nemám žádnou oční vadu ani brýle :lol: Tak raději jdu, ať si je tady nevysloužím :-) ty brýle :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11923
1.10.19 12:47

No a to mi řekni, píšu to tak, jak je to defaultně nastaveno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11923
@lucenka píše:
Tak zrovna teď tam máš tu tvojí citaci naprósto mikroskopickým písmem, že se to nedá skoro ani přečíst :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15432
@Keyllah píše:
Holky a nebolí vás z toho oči? já mžourám asi 15 min a pocit nic moc, začaly mě pálet oči a za chvilku začnu slzet. Jako některá písmenka jsou maličká, jiná jinde obrovská a ten bílej podklad… :think:

Psala jsem to hned na začátku, že mě z toho také bolí oči. A to červené " napsat příspěvek" ve mě vyvolává pocit, jako když mám auru před migrénou a začíná mi v zorném poli něco blikat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
1.10.19 12:48

@admin mne zadnou zpravu posilat nemusite. Odhlasuji se a budu koukat tak jednou tydne ( ale bez prijhlaseni, na to se nemusim prihlasovat), ale vydrzim to maximalne mesic, zda se zmenila grafika. Po te se rozhodnu, zda se odregistrovat uplne. Mej te se tu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
1.10.19 12:48

Tohle je docela hloupý vtip, takhle změnit celý vzhled. Je to hrozně nepřehledné a k ničemu. Něco podobného kdysi provedli na lide.cz a tím pro mne skončili. :poblion:

Taky miluju obchoďáky, kde pořád přendavají regály.

Příspěvek upraven 01.10.19 v 12:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11923
1.10.19 12:49
@lucenka píše:
Tak zrovna teď tam máš tu tvojí citaci naprósto mikroskopickým písmem, že se to nedá skoro ani přečíst :D
@ivašot. píše:
Jak si docílila toho, že tvůj příspěvek je naopak tak malinký?

nijak, to samo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1779
1.10.19 12:49

Achjo :,(, nerada jen kritizuji, snažím se vždycky hledat i pozitiva. Tady je spousta věcí špatně. To říkám jako uživatel a ne odborník na webovou grafiku. Na můj obrovský monitor se vejdou jen 2 příspěvky. Opravdu si myslíte, že je nutné, aby to bylo takto obrovské? U původní verze bylo lepší barevné rozlišení, teď je to strašně nepřehledné. Skrývací řádek mi nevadí, za mě fajn. „Napsat příspěvek“ - to tam u vás není nikdo, kdo by měl alespoň trochu cit pro detail? Vždyť to rve oči z lebky. Zkuste si poodejít dva tři metry od obrazovky a podívat se na to z odstupu. Opravdu vám to přijde pěkné, moderní, funkční a přehledné? A ještě jedna (i když dost subjektivní) výtka- opravdu se mi nelíbí, jak je vše co nejvíc zakulacené. Počínajíc ikonou profilu, přes jinak zakulacenou ikonu u příspěvku a kulatými všemi tlačítky. Jo a ten babochlap je taky dost divný. U předchozí verze to bylo lepší. Žádné deformování obrázků a když někdo neměl, tak jen nick.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
1.10.19 12:50
@Mar__tanka1983 píše:
Jinak holky, admini na tom ještě jistě budou pracovat ;) Vašimi (i našimi) příspěvky se zabývají.
dočasná rada - dala sem si na PC 90% velikost stránky a je to hepčí :mrgreen:

když si dám 90 % velikost stránky, tak mám uprostřed obrazovky sloupeček úzký 18 cm a písmo tak malé, že se musím nahnout blíž, abych to přečetla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20873
1.10.19 12:51

@Keyllah samozřejmě to beru za konstruktivní kritiku a snažím se pro Vás udělat co můžu, ale ne všechno je v mých silách. Jediné co můžu je lobovat za Vás dál.

@ivašot. Velmi Vám děkuji za shrnutí.

A všem děkuji za trpělivost, opravdu se budu snažit udělat pro Vás vše, co půjde, bohužel nemám rozhodovací pozici.

děkuji Vám všem a přeji krásný den

Diana :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
@ivašot. píše:
Pro lepší orientaci a usnadnění vaší práce shrnuji:

ošklivé, nepřehledné, těžko čitelné a roztahané, nesmyslně velké písmo, 1/2 stránky reklamy, neoddělené podpisy, nedostatečně rozlišené citace a nový příspěvek, nepochopitelně zvýrazněné tlačítko „napsat příspěvek“

Řešení jednoduché: návrt k původní verzi.

Snad jsem pomohla ve vaší nelehké práci…

Příspěvek upraven 01.10.19 v 12:49
:mrgreen: :potlesk: :potlesk:
  • Citovat
  • Upravit
My Melody
@Keyllah píše:

Taky me z toho boli oci, uz to nejde dal cist.
:mrgreen: Treba rozbiha majitel emimina byznys s optikou a tahle hruza je zamer a nervoznim uzivatelum s podrazdenyma ocima budou prodavat ocni kapky a sedativa za super vyhodni cenu. :D

Příspěvek upraven 01.10.19 v 12:52

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová