Vzhled emimina

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Uslava
1.10.19 13:04
@Mango_Lassi píše:
existují jiné diskuzáky, jsou ale moderované a spousta zdejších uživatelek by byla pro svou blbost okamžitě zabanována. Oslavujte emimino, další takový unikát není

Nebudu nic oslavovat. V této podobě, ve které je to teď, mě e mimino nezajímá. Kdo a kdy bude zabanován, je mi taky jedno. :lol: Které jsou ty další moderované? Díky.

• Citovat
  • Upravit
80466
1.10.19 13:05
@ontar píše:
Tak EM daleko více potřebuje reklamy, než to vaše bojovné blafání ženský…

a kdo tu reklamu bude číst, ty nejchytřejší z nejchytřejších

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11923
1.10.19 13:05
@Regina Hero píše:
když napíšete odpověď přímo za tu poslední hranatou závorku citace, jak vás tam automaticky nahodí systém, písmo odpovědi se změnší…Pokud se posunete řádkovačem o řádek níž, písmo je už normálně velké… čili vidím zásadní problém v tom, že je všechno naopak… správně by se měla zmenšit ta citovaná část, ne ta nová odpověď…
zkouška

zkouška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11923
1.10.19 13:08
@Regina Hero píše:
když napíšete odpověď přímo za tu poslední hranatou závorku citace, jak vás tam automaticky nahodí systém, písmo odpovědi se změnší…Pokud se posunete řádkovačem o řádek níž, písmo je už normálně velké… čili vidím zásadní problém v tom, že je všechno naopak… správně by se měla zmenšit ta citovaná část, ne ta nová odpověď…

no, kdyby si alespoň zmenšila ta citovaná část a ne príspěvek. Hrůza. Jen ty reklamy mi vychytal už Kaspersky, ty já nevidím od začátku :mrgreen:

Příspěvek upraven 01.10.19 v 13:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Černá vdova

Je to fakt děsné. :,(

• Citovat
  • Upravit
21081

Dobrý den,

velikost písma by měla být opravena záhy. Zbytek much se bude vychytávat postupně.

Diana :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59512
1.10.19 13:09

Soukromé se nechávají v normálním vzhledu? Alespoň něco ;) To je pro oči úplně něco jiného. Vždy jsme nadávala jak to mají divné na ifauně, ale tohle je mnohonásobně horší :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontar
1.10.19 13:09
@stinga píše:
a kdo tu reklamu bude číst, ty nejchytřejší z nejchytřejších

Já néé…já jdu teď na houby a vám to ženský radím také…můžete pak místo planého prskání, co tu předvádíte, usmažit svým milovaným mužičkům houbové řízečky…

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
1.10.19 13:11
@ontar píše:
Já néé…já jdu teď na houby a vám to ženský radím také…můžete pak místo planého prskání, co tu předvádíte, usmažit svým milovaným mužičkům houbové řízečky…

Kde máš starou?

• Citovat
  • Upravit
22044
1.10.19 13:11

U me na mobilu ta reklama tak velka neni. Nejhorsi je ta lista nahore, vubec nevidim, co pisu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7994
1.10.19 13:12

Proč je to tak velké??? Jde to někde zmenšit? :think: nedá se na to koukat :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118783
1.10.19 13:12
@Markéta80 píše:
Soukromé se nechávají v normálním vzhledu? Alespoň něco ;) To je pro oči úplně něco jiného. Vždy jsme nadávala jak to mají divné na ifauně, ale tohle je mnohonásobně horší :jazyk:

pšššt, nebo tam vlítnou taky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
1.10.19 13:13

To je parádička. Reklamy nám zabírají půlku obrazovky, a pěkně hned ve dvou sloupečcích. To byl cíl, že. :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion:
Ještě že už sem chodím tak jednou za týden, tohle je poslední tečka.
Býval to slušný server. Postupně to šlo do kytek, ale co se děje v poslední době-preferovaní anonymních diskutujících, reklam a podobně, to je fakt kvalitka.

texty nepřehledné, nevím, co kdo píše, kdo má co v podpisu, vše splývá. Příště doporučuji vzít kvalitního grafika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118783
1.10.19 13:14

A jako malý detail, pro ty, co jedou přes data, tak půlhodina na emiminu mi sežrala hrůzu dat :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40807
1.10.19 13:14
@ontar píše:
Nejlepší řízeček je z muchomůrčičky zelinkavé, Ontárku… :P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová