Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ontar píše:
Tak EM daleko více potřebuje reklamy, než to vaše bojovné blafání ženský…
a kdo tu reklamu bude číst, ty nejchytřejší z nejchytřejších
@Regina Hero píše:zkouška
když napíšete odpověď přímo za tu poslední hranatou závorku citace, jak vás tam automaticky nahodí systém, písmo odpovědi se změnší…Pokud se posunete řádkovačem o řádek níž, písmo je už normálně velké… čili vidím zásadní problém v tom, že je všechno naopak… správně by se měla zmenšit ta citovaná část, ne ta nová odpověď…
zkouška
@Regina Hero píše:
když napíšete odpověď přímo za tu poslední hranatou závorku citace, jak vás tam automaticky nahodí systém, písmo odpovědi se změnší…Pokud se posunete řádkovačem o řádek níž, písmo je už normálně velké… čili vidím zásadní problém v tom, že je všechno naopak… správně by se měla zmenšit ta citovaná část, ne ta nová odpověď…
no, kdyby si alespoň zmenšila ta citovaná část a ne príspěvek. Hrůza. Jen ty reklamy mi vychytal už Kaspersky, ty já nevidím od začátku ![]()
Příspěvek upraven 01.10.19 v 13:08
Dobrý den,
velikost písma by měla být opravena záhy. Zbytek much se bude vychytávat postupně.
Diana ![]()
Soukromé se nechávají v normálním vzhledu? Alespoň něco
To je pro oči úplně něco jiného. Vždy jsme nadávala jak to mají divné na ifauně, ale tohle je mnohonásobně horší ![]()
@stinga píše:
a kdo tu reklamu bude číst, ty nejchytřejší z nejchytřejších
Já néé…já jdu teď na houby a vám to ženský radím také…můžete pak místo planého prskání, co tu předvádíte, usmažit svým milovaným mužičkům houbové řízečky…
@ontar píše:
Já néé…já jdu teď na houby a vám to ženský radím také…můžete pak místo planého prskání, co tu předvádíte, usmažit svým milovaným mužičkům houbové řízečky…
Kde máš starou?
U me na mobilu ta reklama tak velka neni. Nejhorsi je ta lista nahore, vubec nevidim, co pisu.
Proč je to tak velké??? Jde to někde zmenšit?
nedá se na to koukat ![]()
@Markéta80 píše:
Soukromé se nechávají v normálním vzhledu? Alespoň něcoTo je pro oči úplně něco jiného. Vždy jsme nadávala jak to mají divné na ifauně, ale tohle je mnohonásobně horší
pšššt, nebo tam vlítnou taky ![]()
To je parádička. Reklamy nám zabírají půlku obrazovky, a pěkně hned ve dvou sloupečcích. To byl cíl, že.
![]()
Ještě že už sem chodím tak jednou za týden, tohle je poslední tečka.
Býval to slušný server. Postupně to šlo do kytek, ale co se děje v poslední době-preferovaní anonymních diskutujících, reklam a podobně, to je fakt kvalitka.
texty nepřehledné, nevím, co kdo píše, kdo má co v podpisu, vše splývá. Příště doporučuji vzít kvalitního grafika.
A jako malý detail, pro ty, co jedou přes data, tak půlhodina na emiminu mi sežrala hrůzu dat ![]()
@ontar píše:Nejlepší řízeček je z muchomůrčičky zelinkavé, Ontárku…
Nebudu nic oslavovat. V této podobě, ve které je to teď, mě e mimino nezajímá. Kdo a kdy bude zabanován, je mi taky jedno.
Které jsou ty další moderované? Díky.