Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lucenka píše:
Také na naše názory se.retetak nezapomeňte na jedno, bez uživatelů skončíte na dlažbě.
jj, serou na nase nazory. Muzeme zahajit protestni strajk, co vy holky na to?
dokdy nevrati puvodni verzi, nemusime jim na tu hruzu klikat.
@ivašot. píše:
Je to tak i na mobilu
Na mobilu to funguje úplně debilně
Mně to tam vůbec nevyskočí
A můžu ťukat, na co chci ![]()
@stinga píše:
to nás asi už připravují na třetí pohlaví
Taky mě to napadlo, ta ikonka babochlapa tomu nasvědčuje… ![]()
Je to strašně jak jsi psala roztahané, nedá se v tom orientovat, nevím, jak kdo, ale ani jsem dnes neměla náladu, když jsem tu hrůzu uviděla, koukat do diskusí…
Aspon se ušetří čas ![]()
@lucenka píše:
Také na naše názory se.retetak nezapomeňte na jedno, bez uživatelů skončíte na dlažbě.
Presne. Co se tak domluvit a tyden sem ani nepachnout, oni si rozmysli, jestli vrati puvodni grafiku!!!
@Jana525 píše:
Presne. Co se tak domluvit a tyden sem ani nepachnout, oni si rozmysli, jestli vrati puvodni grafiku!!!
@Jana525 píše:
To jsi furt registrovaný uživatel, to jim stačí. lepší hromadné zrušení stálých nicků (reinkarnace ke vždy možná
)
@stinga píše:
@admin ne tak na toto si nezvykneme, je to šílený šílený krok nazpět, a asi sem také přestanu chodit, toto teda ne, pořád si nadávám, že tady prokrastinuji, tak asi se mi podaří líp s touto mou závislostí skončit
proboha, proč to pořád děláte? ty změny.
Když to bylo fajn, fungovalo to a nikdo si nestěžoval
Proč? Abychom tu přece neprokrastinovaly a pořádně pracovaly ![]()
@Klopotkova píše:Každý jejich zlepšovák byl doposud na hov.no.
Přesně… ![]()
Začalo to tím, že sebrali ikonku Miminka z loga, pak ty divné obrázky paních se zavřenýma očima, ted trans babochlap v ikonkách a naprostá neorientace… ![]()
@FreeLady12 píše:
Tak tohle je hardcore @admin
Když 45% stránky zabírají blikající reklamy…![]()
To myslíte fakt vážně?
![]()
edit: Tak to bude víc jak 45% (dle fotky odhaduji cca 60% reklam)
Příspěvek upraven 01.10.19 v 12:06
Tyjo, ani jsem nevěděla, o co všechno s adblockem přicházím ![]()
S reklamama je to ještě násobně horší, než bez nich ![]()
@Mar__tanka1983 píše:
Jinak holky, admini na tom ještě jistě budou pracovatVašimi (i našimi) příspěvky se zabývají.
dočasná rada - dala sem si na PC 90% velikost stránky a je to hepčí
Ať tvůrci tohoto nevydařeného experimentu prominou, ale toto nemají vůbec vypustit do světa! O adminech (spíš adminkách) tohoto webu si už mnoho let nedělám žádné iluze. Svými reakcemi a kroky, které podnikají, mé mínění o nich jen potvrzují. To, co tady opět předvedli, hodně vypovídá o jejich schopnostech.
Jsem si chtěla postěžovat na chybějící citaci a zmínění a ono se to zobrazí až po najetí do míst, kde to původně bylo. To myslím není úplně šťastné řešení.
Pak mi chybí barevně odlišená časová známka u čerstvých příspěvků a „očíčko“ u přehledu příspěvků, co je v pravém sloupci.
@Jana525 píše:
Jsem za! Holky, nechcete se domluvit a tyden sem nepachnout? Pokud to udela 10 lidi, tak to samozreme zmysl nema, ale pokud sem tyden nepachne vyznamnejsi cast aktivnich uzivatelu, budou s tim muset admini neco delat. O ctenost jim jde v prvni rade.
@Mango_Lassi píše:
A mně moje všechny uzavřenky jedou ve starém. Lahoda
Mám obavy, že na to taky dojde…
![]()