Vzhled emimina

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Klopotkova
1.10.19 12:10
@elen-ka píše:
Nelze to dát zpět? Toto se nedá číst a bolí z toho oči.
:palec: Každý jejich zlepšovák byl doposud na hov.no.
  • Citovat
  • Upravit
18013
1.10.19 12:10
@lucenka píše:
Také na naše názory se.rete :palec: tak nezapomeňte na jedno, bez uživatelů skončíte na dlažbě.

jj, serou na nase nazory. Muzeme zahajit protestni strajk, co vy holky na to? :mrgreen: dokdy nevrati puvodni verzi, nemusime jim na tu hruzu klikat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
1.10.19 12:11
@ivašot. píše:
Je to tak i na mobilu

Na mobilu to funguje úplně debilně :zed: Mně to tam vůbec nevyskočí :roll: :cert: A můžu ťukat, na co chci :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
1.10.19 12:12

A mně moje všechny uzavřenky jedou ve starém. Lahoda :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
40428
@stinga píše:
to nás asi už připravují na třetí pohlaví :cert:

Taky mě to napadlo, ta ikonka babochlapa tomu nasvědčuje… :cert:

Je to strašně jak jsi psala roztahané, nedá se v tom orientovat, nevím, jak kdo, ale ani jsem dnes neměla náladu, když jsem tu hrůzu uviděla, koukat do diskusí…

Aspon se ušetří čas 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
@lucenka píše:
Také na naše názory se.rete :palec: tak nezapomeňte na jedno, bez uživatelů skončíte na dlažbě.

Presne. Co se tak domluvit a tyden sem ani nepachnout, oni si rozmysli, jestli vrati puvodni grafiku!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
1.10.19 12:14
@Jana525 píše:
Presne. Co se tak domluvit a tyden sem ani nepachnout, oni si rozmysli, jestli vrati puvodni grafiku!!!
@Jana525 píše:

To jsi furt registrovaný uživatel, to jim stačí. lepší hromadné zrušení stálých nicků (reinkarnace ke vždy možná :mrgreen: )

• Citovat
  • Upravit
24184
@stinga píše:
@admin ne tak na toto si nezvykneme, je to šílený šílený krok nazpět, a asi sem také přestanu chodit, toto teda ne, pořád si nadávám, že tady prokrastinuji, tak asi se mi podaří líp s touto mou závislostí skončit
proboha, proč to pořád děláte? ty změny.
Když to bylo fajn, fungovalo to a nikdo si nestěžoval

Proč? Abychom tu přece neprokrastinovaly a pořádně pracovaly :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40428
@Klopotkova píše: :palec: Každý jejich zlepšovák byl doposud na hov.no.

Přesně… :potlesk:

Začalo to tím, že sebrali ikonku Miminka z loga, pak ty divné obrázky paních se zavřenýma očima, ted trans babochlap v ikonkách a naprostá neorientace… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
715

@Anna766 nechapu ze ja ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
1.10.19 12:15
@FreeLady12 píše:
Tak tohle je hardcore @admin 8o
Když 45% stránky zabírají blikající reklamy… :pocitac:

To myslíte fakt vážně? 8o :roll:

edit: Tak to bude víc jak 45% (dle fotky odhaduji cca 60% reklam) :zed:

Příspěvek upraven 01.10.19 v 12:06

Tyjo, ani jsem nevěděla, o co všechno s adblockem přicházím :D
S reklamama je to ještě násobně horší, než bez nich :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
@Mar__tanka1983 píše:
Jinak holky, admini na tom ještě jistě budou pracovat ;) Vašimi (i našimi) příspěvky se zabývají.
dočasná rada - dala sem si na PC 90% velikost stránky a je to hepčí :mrgreen:

Ať tvůrci tohoto nevydařeného experimentu prominou, ale toto nemají vůbec vypustit do světa! O adminech (spíš adminkách) tohoto webu si už mnoho let nedělám žádné iluze. Svými reakcemi a kroky, které podnikají, mé mínění o nich jen potvrzují. To, co tady opět předvedli, hodně vypovídá o jejich schopnostech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1207

Jsem si chtěla postěžovat na chybějící citaci a zmínění a ono se to zobrazí až po najetí do míst, kde to původně bylo. To myslím není úplně šťastné řešení.
Pak mi chybí barevně odlišená časová známka u čerstvých příspěvků a „očíčko“ u přehledu příspěvků, co je v pravém sloupci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18013
@Jana525 píše:

Jsem za! Holky, nechcete se domluvit a tyden sem nepachnout? Pokud to udela 10 lidi, tak to samozreme zmysl nema, ale pokud sem tyden nepachne vyznamnejsi cast aktivnich uzivatelu, budou s tim muset admini neco delat. O ctenost jim jde v prvni rade.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40428
@Mango_Lassi píše:
A mně moje všechny uzavřenky jedou ve starém. Lahoda :mrgreen:

Mám obavy, že na to taky dojde… :D :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek