Vzhled emimina

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24998
1.10.19 16:37

@admin, tohle se totálně nepovedlo, nic více nepřehledného jsem dlouho neviděla…naprosto šílený. Dejte aspoň tlačítko na přepnutí do staré verze. Tohle je k zblití… ale tak aspon tu tolik nebudem, když se tu nedá normálně fungovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
1.10.19 16:37

A vraťte do loga mimino. Furt jsem si nezvykla :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40341
1.10.19 16:39
@debra.morgan píše:
@admin, tohle se totálně nepovedlo, nic více nepřehledného jsem dlouho neviděla…naprosto šílený. Dejte aspoň tlačítko na přepnutí do staré verze. Tohle je k zblití… ale tak aspon tu tolik nebudem, když se tu nedá normálně fungovat :mrgreen:
:pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
1.10.19 16:43
@admin píše:
Dobrý den,

díky moc všem za skvělé a velmi konkrétní připomínky. Diskusi pilně pročítáme.

Všimla jsem si, že v diskusi se opakují dotazy a připomínky, ke kterým bych měla dát pár informací:

1. První redesign diskusí po 10 letech. Od redesignu v roce 2009 jsme ji neměnili, i když v jiných sekcích a hlavičce nebo patičce se změny děly. I když jsme se snažili dotáhnout vše k dokonalosti, prezentace uživatelkám je pro nás vždycky „střet s realitou“ a více očí více vidí. Postupně z diskusí taháme vaše názory a děkujeme za ně!
  1. Funkce v diskusích jsou 100% zachované. Žádné tlačítko jsme neodstranili. Dokonce i „napsat příspěvek“ u každého příspěvku bylo už předtím, jen pravda možná méně „viditelné“.
  1. Reklamy je stejně jako bylo. V minulém měsíci jsme naopak jednu reklamní pozici z diskusí ubrali. Jde o reklamu, která byla pod prvním příspěvkem.
  1. Dejte novému vzhledu šanci. Diskusi pročítáme a snažíme se odlišit to, na co nejste zvyklí od toho, co skutečně potřebuje opravit. K tomu se třeba řadí i text pod citací, který se rozbíjí, a kterého jsme si při testování nevšimli.

Za všechny postřehy Vám děkujeme, pište je dál :kytka:

za tým eMimina,

adminka Josefina

Bud na designu dal a rychle pracovat nebo nechat stary, ale pryc tenhle amatersky nepodarek.
To opravdu vypada, ze to delal student.
Opravdu s toho boli oci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
1.10.19 16:44

Na mobilu zatim vsechno cajk..snad to vydrzi…

• Citovat
  • Upravit
19388

Marně hledám tlačítko přepnutí do staré verze! Tohle je příšerny!!! Hnusný, nepřehledný, těžce mě to nebaví. Už jste znrvili upozornění a teď celkový vzhled!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312

Tohle je fakt nepovedený. :nevim: :zed: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
1.10.19 16:45

Co jsme provedly, že jsme potrestané takovouhle novinkou…? Ten vzhled je děsný! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661

@admin Evidentně to chápat nechcete, nový vzhled je nepovedený paskvil. Brzy budete sloužit jako příklad toho, jak se to nemá dělat. Mně osobně nevadí věci nové, ale vylepšení musí posouvat dopředu. Musí tam být progres, pokrok. A ne, že je to krok mimo a zpět. Vadí mi věci udělané blbě. Když vidím odpovědi adminů, přemýšlím, jestli je to arogantní ignorance nebo neschopnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99

Původně jsem si myslela, že jsem omylem klikla na špatné stránky a on nový vzhled emimina. No to je teda nářez. :poblion: Absolutně nepřehledné, navíc ta zářivá bílá jako podklad… úplně mě z toho rozbolela hlava. Jo, to se teda nepovedlo, ale jak tu čtu ostatní, mají pravdu - aspoň bude víc času na jiné věci… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
1.10.19 16:47

Do háje, kde je to vylepšení??? Pro mě he to důvod přestat sem chodit, fakt z toho bolí oči!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81531
1.10.19 16:48

@admin Nešlo by tedy udělat volbu? Dosud je dole volba klasický web, mobilní web, starý vzhled?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
1.10.19 16:48
@g.sandova píše:
Do háje, kde je to vylepšení??? Pro mě he to důvod přestat sem chodit, fakt z toho bolí oči!

Jo, mě taky bolí oči. Přijde mi, že největší problém je ta zářivá bílá jako podklad. Nedá se na to koukat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
1.10.19 16:49

Vážení přátelé, to se fakt nedá. Takže se klidím jinam. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
1.10.19 16:50

Hodte někdo foto :lol: