Vzít ho zpět?

Anonymní
24.10.24 10:03

Vzít ho zpět?

Ahoj maminky. Včera se stalo to, ze jsem odstěhovala ode mě přítele. Dlouhodobe se ke mě choval apaticky, bez zájmu, všechno mu vadilo. Tvrdil mi, jak se necítí u mě dobre, ze jako návštěva a často jako nezvaná. Vecne nastvany, naladovy. Když jsem něco s nim chtěla řešit, tak jsem z nej pacila jednoslovnou odpověď. Cítila jsem, ze mě nemiluje. Nikde jsme moc spolu nechodili, spis výjimečně, až když jsem tlačila, ze vůbec spolu nefungujeme jako par. Dokonce začal spát oddelene z důvodu, ze mu vadí pes v pelisku v ložnici, ze ho budí když občas zachrní (jorksirek). Vidí hlavně na prvním místě sebe.. ve všem.. Když jsem mu napsala, ze jsem nad vším premyslela a je konec, tak chladnokrevně napsal, ze bude lepší, když půjdeme od sebe, ze jsem precitlivela, je stále se mnou a je už z toho vyhořely, ze mu vadí, jak jsem hakliva na věci atd. Ano, dala jsem do rekonstrukce X set tisíc, vážím si toho a několikrát jsem ho napomenula třeba při stěhování ať si dává pozor na futra, dveře, podlahu atd. Často jednal bezohledně, nevazil si ničeho. Údajně je už ze mě unavený. Jenže dojel domu, a 3h po dobu balení měl silene záchvaty place. To jsem u chlapa ještě neviděla. Úplně krvavé oči, trepal se, plakal, jak ho vše mrzí a jak si uvedomil, jak se choval. A teď mě prosí jak chce zpátky. Přemýšlím, jestli to není spis s ohledem na okolí, jak bude vypadat před rodinou, v práci atd… ale podle mě se lidi nedokážou změnit a jen hrajou chvilkove komedii.. co myslíte? Dávat druhou šanci? Mamka mě prosí, ať to nedělám, ze to zná a bude to opět stejne. Děkuji za názory.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
45
24.10.24 10:06

Ne!!! Ať se odstěhuje. Nikdo se nezmění z minuty na minutu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35716
24.10.24 10:12

Ne, ani náhodou. Zbláznila jsi se. Udělala jsi dobře. Jen citově vydírá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2584
24.10.24 10:13

Ne, ať se nevrací. Bude mu líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1395
24.10.24 10:16

V žádném případě. Vždyť ta jeho scéna s pláčem je v naprostém rozporu s tím, jak se choval a jak mluvil předtím. Navíc nebude úplně psychicky v pořádku. Má kam jít? Kam se vlastně stěhuje? A jinak poslechni mamku, určitě má o tebe strach, tak buď rozumná a nepřidělávej jí starosti. I když už jsi dospělá, vím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
24.10.24 10:19

Partie snu :roll:

Mamka ma pravdu!

A ze brecel a mel krvave oci? Tady bych se uplne zhrozila, co to je zac 8o Bo priste te pri rozchodu pri takove povaze muze i zaskrtit, nedivila bych se tomu vubec, neni dusevne v poradku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
24.10.24 10:23

Za mě taky nebrat zpátky. Jen se divím, když to s tebou považoval za tak hrozný, že se dávno neodstěhoval sám, nemusel přece čekat, až ho vyhodíš..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.10.24 10:24

Prý si uvedomil co ztratil a ze si uvědomuje jak se spatne choval, jak ho to mrzí atd

• Citovat
  • Upravit
1576
24.10.24 10:25

Nebrat, ať jde pryč. Poučit se ze zkušenosti ostatních je vždycky lepší, protože si člověk ušetří trápení svoje vlastní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
24.10.24 10:27

Ty už jsi tu psala několikrát co? Gratuluju k odhodlání toho zmetka vyhodit. A NE! Rozhodně ho zpět neber!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
24.10.24 10:28
@Anonymní píše: Více

A tuhle znáš? Když ptáčka lapají, pěkně mu zpívají 8)
Fakt si myslíš, že se najednou otočí o 180 ° a začne být milujícím, respektujícím a tolerantním partnerem? Nenech se vysmát. Chce k tobě zpět, protože mu došlo, žes mu poskytovala servis, jako jentak někdo jiný neposkytne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
24.10.24 10:30

Ano, uvědomil si, že přišel o dobré bydlo. Zpátky ho neber.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1576
24.10.24 10:35

Ale napoprvé ti řekl, že bude lepší, když půjdete od sebe. Chtěl hodit zodpovědnost na tebe a zmanipulovat tě, aby tys přilezla za ním. Když to nevyšlo, tak prostě změnil strategii a bude teď žadonit on. Neskákej mu na to. Je to jen hra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
24.10.24 10:49

A co od té druhé šance čekáš? Víš, že se nezmění, ty takhle žít nechceš, tak co tedy bude? Vzít ho, protože brečel? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
24.10.24 10:50

Spíš si uvědomil, že přišel o pohodlný pelech. To věřím, že by jeden zaplakal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí