Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tohle nevěra není, ale na druhou stranu, u ženských je ta hranice prostě tenká a stačí jedna věc, aby jim mr*lo v palici a už to jede. Proto se dá celkem pochopit.
Možná to vnímá jako emoční nevěru s potenciální hrozbou… Uvažování o jiném objektu jako případném partnerovi…
Z mého pohledu přehnané, ale žárlivci si dokáží vytvářet takové domněnky, že nad tím zůstává rozum stát…
Přitahoval by jí povahově, ale nezajímal by jí jeho život, ale potenciálně by si s ním rozuměla a možná by s ním i byla…ale současně by jí na něm absolutně nezáleželo, tak si představuju, že přemýšlí někdo, kdo má v hlavě místo mozku pingpongáče a ty se hýbou při pohybu hlavou.
Znama ma s manzelem tak dobry vztah, ze mu to laskovne rekla, ze jejich spolecny kamarad, je tak sexy, ze kdyby nepoznala jeho( manzela),tak by do kamarada sla a on je v poho
@pohledzdruhestrany Tak,,povahově" asi spíše myšleno, jako z toho, co člověk vidí
Když si o někom řeknete, že je hezký a hezky se chová, ale nezáleží vám na něm.
@kucerap V tomhle případě, chudák chlap. Myslet si může, co chce, ale proč by to někdo říkal?
@prvnidruhej píše: Více
Zatímco chlapi mají hranici velikosti Čínské zdi, viď? Ty jsi fakt kecka… ![]()
@Anonymní píše: Více
Proc chudak chlap? Vzdyt je to kompliment. Nebo aspon pro jedince se zdravym sebevedomim.
Jako nevěra to samozřejmě není, ale určitá forma manipulace směrem k partnerovi ano. Proč něco takového partnerovi říkat? Taky doma neřeknu (ani po 20 letech), že jsem během sexu myslela na kolegu
![]()
@Hibou píše: Více
Ona asi myslí toho chlapa, jehož žena je platonicky poblblá do kamaráda a řekne mu to během rodinné večeře jen tak mezi řečí ![]()
Ja se tedy obavam, ze mu zena nic nerekla, ze si to ten „prehnane zarlivy muz“ jen paranoidne domysli.
@Hibou píše: Více
Tak kompliment to určitě neni pro msnžela, že jí teče slina nad kámošem. Srandovní je, že zrovna běží diskuse, kde zakladatelce přítel řekl, že má slabost pro jinou (že má radost, když ji potká, ale každý mají svůj život) a je hromadně označenej za idi.ota, se kterym by se měla rozejít
@e-Surfařka píše: Více
Reagovala jsem na to, co psala @kucerap ja byt chlap, tak to chapu jako kompliment, ale mozna (spis urcite) jsem divna
jakoze dala manzelovi najevo, ze je jeste vic sexy nez ten kamos
Příspěvek upraven 24.10.24 v 10:51
Ahojky, řešíme s kamarádem, který je přehnaně žárlivý, téma, jestli je toto nevěra:
Pokud by muž/ žena byla ve vztahu a cítila by sympatie k jednomu muži. Pouze by ji hodně přitahoval vzhledově a povahově. Ale absolutně ji na něm nezáleželo a nezajímal ji jeho život. Maximálně by si řekla, že kdyby nebyla se svým mužem, tak by si s tímhle rozuměla a možná s ním i byla. Nechápu, kde na tom vidí nevěru. Ale každý má samozřejmě své hranice. Někdo je schopný brát za nevěru mít normální kamarády opačného pohlaví. Tak mě zajímá, co si o tom myslíte vy