Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Rozvádějící se chlap s dětmi a ještě nadřízený (i když je dočasně). Měj rozum a nic si s ním nezacinej.
@Anonymní píše: Více
Je to tak, že má svých starostí a problémů dost a mladá holka na stáži, to jen jen hora nových starostí a problémů.
Tak se na něho vrhni a hned pozná zájem
no co, v nejhorším si užije(te) a pak to skončí (mladé maso mu alespon pomůže se odreagovat)
Nebylo, neboj, nebudeš první ani poslední. Ostatní budou v práci taky rádi, že sis s ním začala.
Ne, to fakt nedělej. Max bych ho pozvala někam po práci a pak by se vidělo.
@JancaS84 píše: Více
A když bude chtít vědět proč se chci vidět po práci?
Tak mi řekni, že si sedí na vedení.
Že bys ho chtěla poznat i mimo práci.
Az bych končila, nabídla bych mu jestli si nezajdeme na oběd nebo kafe, dřív ne.
Mladý manager, rozvod ne vlastní vinou.
Děvče, takových jako ty tam asi bude stát víc. ![]()
Nějaká výroba, to ho nevezme, ty musíš ukázat, že jsi i dobrá partie, dobrá hospodyňka.
Co třeba po pracovní době zamést kancl, toho by si určitě všimnul ![]()
A ten návrh na rozvod je už podaný - nebo se objeví jako obvykle Nikdy, či až za dost let?
A v tom prázdném vztahu je kolik dětí? Někdy v prázdném vztahu vznikají i další těhotenství s manželkou, asi zázrak, člověče…
Neblázni!
Já
Příspěvek upraven 24.10.24 v 15:52
Další nanynka v pořadí.
a stážistka
jojo, on zcela jistě čeká na to, až mu nějaká blběnka uvěří, jak mocinky moc je nešťastně ženatej a svým otevřeným srdcem i vagínou ho bude toužit přesvědčovat
![]()
Počkáme si na happy end anebo na vlákno UŽ 3 ROKY ČEKÁM, KDY SE ROZVEDE A POŘÁD TOMU HVĚZDY NEPŘEJÍ
![]()
Příspěvek upraven 23.10.24 v 20:03
Mám Nadřízeného a
Příspěvek upraven 24.10.24 v 13:20