Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Špatně by se měl cítit on. Nicméně já už jsem celkem protřelá životem, takže bych si s ním sedla a řekla mu to, co cítím. Že se kvůli jeho nejapný poznámce cítím celý den blbě, že bych mu strašně přála, aby si to mohl vyzkoušet a že jako jestli si myslí, že mít krámy je super, tak se plete
Cítit špatně by se měl on. Věděl, do čeho jde, umýt tě nenechal. Měl by vědět, že činy mají následky, není malej kluk.
Já bych mu při MS nedala a bylo by. Ještě aby měl blbé kecy
ale hádám, že takhle „empatický“ je pořád ![]()
@Liška32 Není, právě že není. Takhle se chová až teď. Možná už se mu hnusím nebo ho nepřitahuju. Je mi celý den špatně.
Bych ho pleskla vložkou/tamponem po hlavě aby se vzpamatoval.
Už to, že jsi povolila ikdyz máš své dny, by měl držet hubu a krok…. Si mysli, že mu ten jeho voní po celém dni v trenclích?
Řekla bych mu, že ti to ublizilo, že jsi chtěla do sprchy a když té nepustil, tak jeho problém…
Ty se rozhodne nemáš proč cítit špatně! ![]()
@Anonymní 56943130 /citace]
to přece nedává smysl, on ví, že máš ms, přesto chce sex a nechce tě pustit do sprchy, a pak má řeči, že smrdíš??
to je d.ebil,
a ty se ještě cítíš špatně? proč ty?
@Anonymní píše: Více
Mno, tak v tom případě bych mu to tuplem řekla. Jak dlouho spolu jste?
@Anonymní píše: Více
Tak to už bych mu naférovku řekla, že mi svojí dementní poznámkou pos.al celý den
Stala se mi hodně nepříjemná věc. Mám menstruaci a po probuzení se přitulil partner že chce sex. Byla sem rozespalá a říkala sem že se půjdu umýt, nechtěl.
Tak sem se opatrně svlékla a on mi řekl že hrozně smrdím tam dole jako ta krev, sebral se a odešel. Celý den se cítím hrozně špatně jako nějaká špindíra