Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Měla jsem nechráněný sex. Jop byla jsem tupá.
Abych byla konkrétnější, neudělal se do mě a ani hned potom, takže technicky nešlo o přerušovaný sex, jen se ze styku prešlo na orální sex.. každopádně jsem si všimla, že mu to z něj lehce „vyteklo“ nevím zda samo při jiné aktivitě, nebo to byl zůstatek z toho styku (šmarja to zní divně) Nevím, jak moc jsou spolehlivé online ovulační kalkulačky, ale dle toho bych neměla mít plodné dny..MS jsem měla okolo 15.10… ale nechci být týdny vystresovaná, takže se pro jistotu ptám, koupili byste si pro jistotu pilulku po?
Abych to shrnula, je asi 40% šance, že se do mě dostalo nějaké maličké množství, ale říkám si zda šlo o preejakulát, vzhledem k tomu, že to nebyla čirá tekutina.
@Anonymní píše: Více
sice píšeš nesmyslně, ale v padesáti a bez dělohy fakt mimi nebude
Příspěvek upraven 04.11.24 v 21:47
@lucciii23
aha, už dočítám, co tu trollíš? vždyť jsi 4 roky po odebrání dělohy,
běž si dělat blázny někam jinam,
![]()
ve tvém věku je to teda trapný pokus nebo sranda nebo co to jako je
Příspěvek upraven 04.11.24 v 21:46
@Zeoli píše: Více
navíc tu píše v roce 2020, že je po hysterektomii ![]()
@lucciii23 píše: Vícešmarja a čí?
@lucciii23 píše: Více
Jo určitě. Jsi stará a píšeš jako náctiletá.
@stinga Neviděla jsem smysl v tom si zakládat profil, když ho tu kdysi měla mamča kvůli operaci a nevyužívá to. A upřímně vážně si někdo myslí, že zrovna tady by někdo ztrácel čas trollením o potencionálním těhotenství? ![]()
@Zeoli píše: Více
samozřejmě, jsem pětadvacetiletá stará trollící blběna ![]()
@lucciii23 píše: Více
Tak ok, možná že nekecáš a opravdu máš účet mámy. Přijde mi to hodně nenormální sice, ale když vám dvěma to nevadí
.
Podle projevu mi přijdeš tedy výrazně mladší, ale nebudu dál plevelit. ![]()
@Zeoli standardně by to divné opravdu bylo, ale máma sem prakticky nikdy nechodila coby diskutující, kdysi to chtěla založit protože byla vystresovaná před operací a protože jsem jí zde registrovala, tak mám její profil furt zde uložený.