Krevní sraženina v těhotenství

Anonymní
4.11.24 13:33

Krevní sraženina v těhotenství

Dobrý den všem,

chtěla bych se zeptat, jestli nemáte někdo zkušenost s krevní sraženinou během těhotenství a jestli je to nějaká velká komplikace..? Aktuálně jsem 17+2 tt (je to mé druhé těhotenství) a dnes jsem měla na papíru krevní sraženinu o velikosti cca 1cm x 0,5 cm. Nechci nijak plašit a nechce se mi moc volat na gyndu, když jdu na kontrolu ve středu. Je fakt, že při první kontrole mi lékař říkal, že někde kolem dělohy sraženina byla. Myslíte, že je možné, že tato sraženina prostě jen „odešla“? Vím, že o žádných komplikacích nemluvil, tak nevím. :nevim: Byla bych ráda, kdybyste se zdržely nevhodných komentářů. Děkuji. Případně děkuji za nějaké rozumné odpovědi. Hezký den

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6109
4.11.24 14:18

Ze mě vyšel celý hematom cca 5×5cm.
Ale 3 dny před tím jsem krvácela.

Nicméně krev v těhotenství bych nikdy nepodceňovala a hned řešila s lékařem.
Může se jednat klidně i o problémy s placentou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
4.11.24 14:40

Také jsem měla sraženinu, nevím jak velkou, ale měla. Rozhodně bych řešila s lékařem. Já kvůli tomu brala nějaké prášky (ale název si už nepamatuju).

Každopádně co bych určitě zmínila, tak mi po porodu nešla placenta ven. V porodnici mi říkali, že se to stává když jsou v počátku těhotenství ty sraženiny. Ale teda narkóza po porodu se mi ve výsledku docela líbila :) Pěkně jsem si odpočinula :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
9.11.24 17:33

Lékař! Nasadí utrogestan. Ty si můžeš koupit alespoň Ascorutin, aby krvácení nesililo. Držím pěsti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.11.24 17:41

Moc vám děkuji za odpovědi. 🙂 Nebylo to nic vážného, pouze jen ta sraženina odešla. Nic víc se nedělo, žádné krvácení, nic. S miminkem bylo a je všechno v pořádku. :)

• Citovat
  • Upravit
16
12.11.24 19:36

:potlesk: super, tak ať už je vše ok! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat