Vzp a plavání miminek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
16694
11.1.10 10:20

Vzp a plavání miminek

Nevíte, jestli vzp hradí část peněz za plavání kojenců? Snažila jsem se to najít na jejich stránkách, ale našla jsem všechno možné jen toto ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27259
11.1.10 10:24

Kakiko nehradí…když jsem se platila plvání, tak se mně instruktorka ptala u koho jsme, když jsem řekla VZP, tak mi poradila co nejdříve změnit pojišťovnu, protože VZP se zrovna nerozdá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
781
11.1.10 10:26

A Lentilko, změnila jsi pojišťovnu? A pokud ano, na jakou? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
11.1.10 11:06

No právě, že ještě nezměnila, nějak nevím, kam bychom se vrtli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
11.1.10 11:18

Tak jsem se teď koukala na stránky VZP a přispívá 1000 KČ buď na předporodní kurz nebo plavání, pro těhotné nebo cvičení pro těhotné a nebo na plavání pro děti…Já to vyčerpala na předporodní kurzy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
11.1.10 11:43

Holky, s tím přechodem, nevím nevím. My loni přešli k ZPMV a moc jsme si nepomohli. Sice jsme dostali příspěvek na autosedačku a na těhotenské pomůcky, ale v polovině minulého roku příspěvky ořezali a ty na letošní rok nejsou skoro žádné. I příspěvek na autosedačku zrušili :-x

• Citovat
  • Upravit
16694
11.1.10 11:50

Tak pokud je to tak, tak bychom peníze dostat mohli. Já žádné příspěvky zatím nečerpala. O změně jsem taky přemýšlela, ale říkám si, že zas tak často po pojišťovně nic nechci a i když mě štve, že tam cpeme měsíčně tolik peněz, tak jsem se stejně zatím nedokopala s tím něco udělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kapi
11.1.10 12:32

lleennttiillkkaa, koukala jsem taky na jejich stránky, ale nic jsem teda nenašla :nevim: Mohla bys sem hodit odkaz? Moc díík :palec:

• Citovat
  • Upravit
892
11.1.10 14:08

pokud vím, tak VZP plavání hradila, ale minulý rok v dubnu veškeré příspěvky stopla s tím, že už se vyčerpala částka určená na celý rok a hotovo konečná (my jsme začali chodit až v květnu, ale na plavání mi naštěstí dali potvrzení, že jsem to platila už v dubnu, takže nám ještě přispěli), sice slibovali, že vyhlásí zase nové příspěvky, ale od té doby jsem žádné info nenašla, tak se obávám, že už nepřispívají nic

taky přemýšlím kvůli tomu o změně pojišťovny, ale pořád nevím kterou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
11.1.10 21:54

Je to tak, jak píše hailliejade. Dnes jsem tam byla a máme smůlu, na plavání se nepřispívá :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
31.1.10 20:03

Zkuste srovnání pojišťoven, http://finance.idnes.cz/…ps0-/poj.asp?…

je to starší článek,ale navštívila jsem jednotlivé webovky a kontrolovala,jestli s nimi mají smlouvu mí lékaři. Blbost je přecházet k pojišťovně,u které není žádný váš dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vlasta35
31.3.10 10:55

Vzp a plavání miminek

Pokud vím, VZP plavání nehradí, rapidně letos utnula dotace. Proplácí určitě Vozp, ale pojištěno musí být dítě i matka a to 1000 Kč za kalendářní rok.

• Citovat
  • Upravit
22939
20.4.10 20:42

plavání

My jsme také u VZP :cert: a přemýšlím o změně.
Mettal Aliance :palec: něco hradí, ale nevím kolik%. Mají toho daleko více než VZP.
Jitka :mavam: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1595
3.6.10 23:19

My jsme u ministerstva vnitra..... každoročně jsme čerpaly příspěvky na plavání… Chodíme na kurzy. Jeden rok nám dokonce přispěli snad přes 3000,–, když jsme to poskládali.. Ale letos nedávaj ani ťuk… tak jsem naštvaná a taky bych ráda přešla někam jinam…

Zkoumám to tu už celý večer, ale zatím výsledek žádný… Jde nám hlavně o to plavání…

Ještě bych měla dotaz: když přejdu k jiné pojištovně, jak dlouho u nich musím být, abych mohla čerpat příspěvek? Máte s tím některá zkušenost? Nebo stačí, když účtenka-permanentka bude na dobu, kdy už u nich pojištěná budu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
19.8.12 21:23

Ahoj, nevíte jak je to v současnosti?? Přispívá VZP něco na plavání miminek? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Plavecké kalhotky

• (5) + 10 recenzí

Plenky Extra Care

• (5) + 10 recenzí