Vzpomínka na Eričku......

4239
28.7.09 09:51

Vzpomínka na Eričku......

Ani nevím, jak začít........................

Nebudu psát žádný proslov, i když mám na srdci tolik toho, co bych chtěla napsat...............ale bohužel jakákoli slova jsou zbytečná a malicherná.................

Dneska je hodně hodně hodně moc smutný den.......

Jani posílám pohlazení a obejmutí.............................

http://image034.mylivepage.com/…6114agd5.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Caty
28.7.09 10:32

Já se připojím, jestli můžu a posílám aspoň trochu síly a energie do života. Nevím co jiného, nic mě nenapadá, nevím co by mi pomohlo v takové situaci, ale doufám, že se budete mít brzy líp a budete zase štastní a veselí.Eričce posílám velkou pusinku do nebíčka.

• Citovat
  • Upravit
4332
28.7.09 11:05

Janičko , …

jenom krátce, … DRŽ SE !!! … posílám veliké objetí a plnou náruč síly, zvládnout dnešek :cry:

Eričko, vzpomínáme na Tebe a těšíme se, že se brzo vrátíš ke svým rodičům v novém miminku …

http://www.sirmi.ic.cz/andel/53.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
28.7.09 14:01

Myslím na Eričku a moc a moc i na její rodiče. Držte se a ať se vše v dobré obrátí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
28.7.09 14:27

Jani, normální nezapálím, ale tuhle posílám…
http://www.fotografovani.cz/…ele_2_15.jpg

Myslím na vás, držte se a klidně plač dneska můžeš (nebo dokonce musíš!.......... )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
28.7.09 18:21

Jani, ty mě neznáš, ale já znám váš smutný příběh…slova jsou málo…tak jen…držte se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
28.7.09 21:13

Duši - tenhle den jste si představovali jinak…Drž se a až bude čas, pusťte k sobě Eričku znova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8852
28.7.09 21:32

Janíku ..se též připojuji …myslím, že všechna slova jsou zbytečná ..
myslím na vás !!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
1.8.09 20:28

Vzpominala jsem s vami…jen nebyla vubec sila napsat, hlavne jsem nevedela co :cry: :cry: ...... Ericka se na maminku urcite z nebicka usmiva, beruska mala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
2.8.09 12:14

Ditusko, dekuju :srdce:

I vam vsem ostatnim, co na nas myslite…

Nemohla jsem reagovat driv, neslo to…jiste chapete…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
slunickoo
2.8.09 20:22

JANIČKO,mysleli jsme na vás každou vteřinu, den Eriččiných narozenin nám přišel nekonečný…

Prosím držte se,jste úžasní lidé s Marťou.

Máme vás moc rádi a myslíme na vás… a moc vám děkujeme!

M+J+F+H

• Citovat
  • Upravit
127
16.8.09 00:07

Milá Dušičko, moc na vás stále myslím, držte se, je to moc smutné období, ale věřím, že bude lépe a moc vám přeju, abyste se mohli těšit z dalšího miminka. Posíláme Eričce pusu do nebíčka. Vím, že nelze zmírnit bolest, možná se o to snažím neobratně, ale chci, abys věděla, že nejsi sama. Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
28.7.11 20:54

Janičko Dušičko.......vzpomínám dnes na Erinku…vím, že nejsem sama…mám zapálenou svíčku i za bratránka a za Tvojí Eri :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
28.7.11 21:13

Připojuji se :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
28.7.11 21:15

Dusicko, znam Tvuj pribeh a ted koukam, ze Erinka ma vyroci :-( mam slzy na krajicku, nedovedu si predstavit, ze by me tohle potkalo s malym. Jsi uzasna zenska a moc statecna, ja bych to nezvladla. Posilam Ericce pohlazeni a pusinku do nebicka. Zase se jednou vsichni shledate!! :-) Urcite hlida maleho brasku a je na nej moc pysna!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová