Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ani nevím, jak začít........................
Nebudu psát žádný proslov, i když mám na srdci tolik toho, co bych chtěla napsat...............ale bohužel jakákoli slova jsou zbytečná a malicherná.................
Dneska je hodně hodně hodně moc smutný den.......
Jani posílám pohlazení a obejmutí.............................
Já se připojím, jestli můžu a posílám aspoň trochu síly a energie do života. Nevím co jiného, nic mě nenapadá, nevím co by mi pomohlo v takové situaci, ale doufám, že se budete mít brzy líp a budete zase štastní a veselí.Eričce posílám velkou pusinku do nebíčka.
Janičko , …
jenom krátce, … DRŽ SE !!! … posílám veliké objetí a plnou náruč síly, zvládnout dnešek ![]()
Eričko, vzpomínáme na Tebe a těšíme se, že se brzo vrátíš ke svým rodičům v novém miminku …
Myslím na Eričku a moc a moc i na její rodiče. Držte se a ať se vše v dobré obrátí ![]()
Jani, normální nezapálím, ale tuhle posílám…
http://www.fotografovani.cz/…ele_2_15.jpg
Myslím na vás, držte se a klidně plač dneska můžeš (nebo dokonce musíš!.......... )
Jani, ty mě neznáš, ale já znám váš smutný příběh…slova jsou málo…tak jen…držte se!
Duši - tenhle den jste si představovali jinak…Drž se a až bude čas, pusťte k sobě Eričku znova.
Janíku ..se též připojuji …myslím, že všechna slova jsou zbytečná ..
myslím na vás !!!!!!
Vzpominala jsem s vami…jen nebyla vubec sila napsat, hlavne jsem nevedela co
...... Ericka se na maminku urcite z nebicka usmiva, beruska mala…
Ditusko, dekuju ![]()
I vam vsem ostatnim, co na nas myslite…
Nemohla jsem reagovat driv, neslo to…jiste chapete…
JANIČKO,mysleli jsme na vás každou vteřinu, den Eriččiných narozenin nám přišel nekonečný…
Prosím držte se,jste úžasní lidé s Marťou.
Máme vás moc rádi a myslíme na vás… a moc vám děkujeme!
M+J+F+H
Milá Dušičko, moc na vás stále myslím, držte se, je to moc smutné období, ale věřím, že bude lépe a moc vám přeju, abyste se mohli těšit z dalšího miminka. Posíláme Eričce pusu do nebíčka. Vím, že nelze zmírnit bolest, možná se o to snažím neobratně, ale chci, abys věděla, že nejsi sama. Petra
Janičko Dušičko.......vzpomínám dnes na Erinku…vím, že nejsem sama…mám zapálenou svíčku i za bratránka a za Tvojí Eri
![]()
Dusicko, znam Tvuj pribeh a ted koukam, ze Erinka ma vyroci
mam slzy na krajicku, nedovedu si predstavit, ze by me tohle potkalo s malym. Jsi uzasna zenska a moc statecna, ja bych to nezvladla. Posilam Ericce pohlazeni a pusinku do nebicka. Zase se jednou vsichni shledate!!
Urcite hlida maleho brasku a je na nej moc pysna!!!!