Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak ona je otázka, jestli se za těch 7 let ten váš vztah nějak vyvinul, někam posunul. Jestli 7 let setrváváte v tom, že se prostě máte rádi a žijete spolu, tak je to sice hezký, ale pro spokojený život nedostačující.
Jestli na Tebe kálí jako ženu, a nechce to řešit, tak to je cesta do pekel nebo k milenci… Evidentně u vás dost vázne komunikace, když není schopný manžel řešit dost zásadní problém, jako je nezájem o ženu…
@RadkaCh unas jako celkem jinak za tech 7 let normalni zivot.3 roky jsme zili jen jako vedle sebe po trech letech jsme se brali. normalka proste kdyz jsme se poznali, taky jsme soplu byvali celi vykend.pak jsme spolu zacali bydlet a jako normalka to fungovali, rano jsme sli do prace, ja dosla z prace uvarili trosku uklila dali jsme si veceri, obcas zasli na veceri vykendy vylety, obcas kino divadlo nastva rodicu.
@Malina7 nevim co dal proste nejradci bych utekla, ale to neni reseni, pritom ja pro nej delam vsechno nic mu nezakazuji, vsechno mu koupim no nechapu to vzdycky rekne ze to vidim vse cerne, a ze ten problem mam ja, ze mne ma rad porad stejne, tak at nehledam chyby.
@Anonymní píše:
@Malina7 nevim co dal proste nejradci bych utekla, ale to neni reseni, pritom ja pro nej delam vsechno nic mu nezakazuji, vsechno mu koupim no nechapu to vzdycky rekne ze to vidim vse cerne, a ze ten problem mam ja, ze mne ma rad porad stejne, tak at nehledam chyby.
A to je právě možná ta chyba, že pro něj děláš všechno. Uber nohu z plynu. Mmch, vztah bez sexu prostě fungovat nemůže, to Ti řekne kdejaký odborník. Takže nekrájej se pro někoho, kdo není schopný zafungovat jako chlap, nezaslouží si to. Ty musíš žít i jako „žena“ a né jako hospodyňka a nákupčí. Hlavně tohle jeho chování Ti pak dost sebere na sebevědomí (těch případů je tady kvantum).
@Malina7 asi mas pravdu vcera jsem ulehla ve 22 hod a usnula neco po puloci vubec jsem nemohla spat ulne jsem s toho byla paf. uberu na plynu aby si to uvedomil jen mne to mrzi vis. proste treba tyden jsem to dusila v sobe a pak jsem rano vybouchla.sla na zahradu tam si pobrecela a trosku se mi ulevilo.vim ze sex patri ke vztahu, jenze mne nebavi na sebee uozornovat a doprosovat se, to pak vypada ze se snazim proste jen ja.
@Anonymní píše:
@Malina7 asi mas pravdu vcera jsem ulehla ve 22 hod a usnula neco po puloci vubec jsem nemohla spat ulne jsem s toho byla paf. uberu na plynu aby si to uvedomil jen mne to mrzi vis. proste treba tyden jsem to dusila v sobe a pak jsem rano vybouchla.sla na zahradu tam si pobrecela a trosku se mi ulevilo.vim ze sex patri ke vztahu, jenze mne nebavi na sebee uozornovat a doprosovat se, to pak vypada ze se snazim proste jen ja.
Já něco podobného prožívala s mým ex-přítelem, vyřešila jsem si to milencem a pak zásluýnýma kopačkama. Takže nic podobného mi už přes práh nesmí, nic, komu bych se musela doprošovat. Zkušenost to byla ale k nezaplacení, jelikož stavím na ní dál a to mé snažení? až po zásluze ![]()
Příspěvek upraven 22.06.14 v 16:40
Hmm a on to třeba vidí uplně jinak…prostě jak píše @martina.se sa tim ti tady na emimi nikdo nepomůže, to je jen na Vás ![]()
@Anonymní píše:
proste treba tyden jsem to dusila v sobe a pak jsem rano vybouchla.sla na zahradu tam si pobrecela a trosku se mi ulevilo
Tak tímhle taky ale daleko nedojdeš. Chlapovi fakt nedojde, že v sobě týden něco dusíš. Chlap tak akorát postřehneš, že seš týden otrávená (a vzhledem k tomu, že to dusíš týden, tak takový pátý den už můžeš být slušně protivná
), on neví proč a pak o víkendu u snídaně začneš prskat a on stejně pořád neví proč, protože skončil u toho, že je vyjevenej, že křičíš ![]()
Já jsem tím posouváním myslela, jestli jako někam spolu směřujete. Jestli máte něco, co vám ten vztah zpestřuje, když jste zatím sami. Jestli ne, tak to chce nějak asi oživit, protože to člověka nebaví věčně, chodit do práce, občas na večeři nebo do kina a tím to hasne.
Ahoj holky, prosím poraďte protože já už jsem fakt zoufalá… chodím s chlapem, je mu skoro třicet a žije u maminky. Když jsme spolu je to fajn, sex super, ALE teď jsme se půl roku neviděli (nevycházelo to z jedný nebo z druhý strany, on byl dlouho nemocný, když jsem za ním chtěla jet když měl jet na kontrolu najednou si den před vyvrkl kotník atp.. k němu nemůžu, maminka mě nemá ráda ). Teď jsme se měli konečně vidět, ale maminka má najednou 38 teplotu a hroznej kašel… podotýkám, že s námi přítel chtěl bydlet, takže by se od maminky odstěhoval a na otázku co by dělal bejt s náma (mám děti) napsal, že by nás nemohl nechat samotný doma… chtěl se mnou mimino, chtěl si mě brát a pak se půl roku nevidíme a napíše mi že se to o pár dní nepos**e, že to mamince dluží, protože se o něj taky starala, když byl nemocnej… kdyby to klaplo má to k ní cca 30 minut… fakt jsem takovej sobec když mi tenhle důvod příjde mimo? ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky, prosím poraďte protože já už jsem fakt zoufalá… chodím s chlapem, je mu skoro třicet a žije u maminky. Když jsme spolu je to fajn, sex super, ALE teď jsme se půl roku neviděli (nevycházelo to z jedný nebo z druhý strany, on byl dlouho nemocný, když jsem za ním chtěla jet když měl jet na kontrolu najednou si den před vyvrkl kotník atp.. k němu nemůžu, maminka mě nemá ráda ). Teď jsme se měli konečně vidět, ale maminka má najednou 38 teplotu a hroznej kašel… podotýkám, že s námi přítel chtěl bydlet, takže by se od maminky odstěhoval a na otázku co by dělal bejt s náma (mám děti) napsal, že by nás nemohl nechat samotný doma… chtěl se mnou mimino, chtěl si mě brát a pak se půl roku nevidíme a napíše mi že se to o pár dní nepos**e, že to mamince dluží, protože se o něj taky starala, když byl nemocnej… kdyby to klaplo má to k ní cca 30 minut… fakt jsem takovej sobec když mi tenhle důvod příjde mimo?
Promin, přijde mi, že Tě mám jen na ten sex. Anebo se zakoukal jinde…tolik náhod už náhoda nebude.
Buď je to neuvěřitelný smolař a mamánek v jednom nebo ti lže. Neviděli jste se půl roku, obávám se, že žádný vztah nemáte.
@radkka píše:
Buď je to neuvěřitelný smolař a mamánek v jednom nebo ti lže. Neviděli jste se půl roku, obávám se, že žádný vztah nemáte.
nebylo to zrušený jen z jeho strany, ale i z mojí… nasekala jsem za tu dobu co spolu jsme dost chyb, ale on taky není bez chyby… na jednu stranu mi píše jak mě miluje a jak mu hrozně chybím na stranu druhou mu věčně něco vadí ![]()
Devcata vsechny vas zdravim. nevim jak to napsat ale nekde zacnu, jsme s manzelem spolu 7 let a proste nejak nam to tedka drhne, nejradci ho tedka nevidim, nejlepe jsem kdyz jsem v praci.mame nejak tedka tichou domacnost uz jsem to rano nevydrzela a proste vybouchla, a mylospan se urazil, stejne za to pry vzdycky muzu ja. manzel jako my ze vsim pomuze vse udela co je potreba ale proste citim ze se odcizujeme, tedka ho nejak porad zajima kolo, televize, a hospoda.prez den je proste milacku sem milacku tam, ale jak mile si lehneme do postele otoci se a spi ja ho proste nezajimam, mluvit o tym nechce, vcera jsem si pobrecela ale nejak to nemuzu prekousnost co se deje. hanca