Vztah o ničem, soustředím se na syna

Anonymní
25.2.14 13:01

vztah o nicem

Ahoj je tu nekdo kdo ma vztah o nicem? Jak ho zvladnout a nezblaznit se? Soustredim se na syna ale stejne me mrzi ze muj vztah s pritelem je bez vyznamu.Nas vztah neklapal uz davno.Ale nechtela jsem byt sama a chtela jsem dite.Vim ze se do me pustite.Vim uz ted ze jsem si mela najit lepsiho chlapa…Ach jo.Vzdy jsem mela smulu na vztahy. Nechtela jsem cekat vecne. Jenze jak vydrzet s nekym kdo se mi hnusi.Asi je chyba ve me.Mela jsem nekolik partneru a kazdy se mi zhnusil. Z pocatku jsem nadsena a pak prehlizim chyby a nakonec se to uz neda vydrzet.Co delam spatne?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
25.2.14 13:02

Vztah o ničom jsem ukončila.. nehodlám přežívat, hodlám žít. :nevim: ale to je každého volba, když Ti to takto vyhovuje :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.2.14 13:05

Prave ze nevyhovuje.Jen nejsem schopna s tim neco udelat.

• Citovat
  • Upravit
Everyone
25.2.14 13:05

Soustřeď se na syna, jak už děláš a píšeš. S partnerem si normálně v klidu promluv, o tom, co tobě, či jemu vadí, ve vztahu je třeba dělat kompromisy z obou stran. POkud se nedomluvíte, tak bych na vztah o ničem hodila bobek a žila si svůj život

• Citovat
  • Upravit
72725
25.2.14 13:07
@Anonymní píše:

tak to není co radit.. musíš chtít ty sama :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Wecernice2
25.2.14 13:07

Jenže není umění se jen tak když se mi něco nelíbí sebrat a táhnout.. a co ten vztah vybudovat aby k něčemu byl? Věnovat tomu nějakou energii a teprve potom když to nebude opravdu nikam vést se uchylovat k myšlence, že muže opustíš. On ví jak cítíš ten vztah? Co zkusit partnerskou poradnu? Pokud to není alkoholik závislý na automatech, nebere drogy, dítě miluje a tebe má rád může stát za pokus najít něco co Vám pomůže..

Edit: každý má nějaké chyby.. většinou to takhle z pohledu pisatelů pak vypadá, že jsou téměř dokonalí a jen ty protějšky stojí za ho… :nevim:

Příspěvek upraven 25.02.14 v 13:09

• Citovat
  • Upravit
G12
25.2.14 13:09

Ve vztahu o ničem jsem nikdy nezůstávala. Na to se mám moc ráda.
Ale nechtela jsem byt sama a chtela jsem dite. takovéto „důvody“ jdou oprvdu mimo mé chápání.
když ti to nevyhovuje, tak to změň, nikdo jiný to za tebe neudělá :kytka:

• Citovat
  • Upravit
4838
25.2.14 13:13
@Anonymní píše:
Ahoj je tu nekdo kdo ma vztah o nicem? Jak ho zvladnout a nezblaznit se? Soustredim se na syna ale stejne me mrzi ze muj vztah s pritelem je bez vyznamu.Nas vztah neklapal uz davno.Ale nechtela jsem byt sama a chtela jsem dite.Vim ze se do me pustite.Vim uz ted ze jsem si mela najit lepsiho chlapa…Ach jo.Vzdy jsem mela smulu na vztahy. Nechtela jsem cekat vecne. Jenze jak vydrzet s nekym kdo se mi hnusi.Asi je chyba ve me.Mela jsem nekolik partneru a kazdy se mi zhnusil. Z pocatku jsem nadsena a pak prehlizim chyby a nakonec se to uz neda vydrzet.Co delam spatne?

a co je O NICEM? napis vic podrobnosti at mame obrazek.. :pankac:

Příspěvek upraven 25.02.14 v 13:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
25.2.14 13:13
@Anonymní píše:

to je jen výmluva.. jak můžeš přivést dítě do nefunkčního vztahu? „Chtěla jsem dítě“ mi přijde sobecký :nevim:

• Citovat
  • Upravit
5826
25.2.14 13:14
@Anonymní píše:

Pořizovat si dítě za každou cenu a s kýmkoliv, jenom proto, že jsi nechtěla čekat věčně? :think: A kolik ti je? Pochopila bych to, jestli ti je 40 ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8020
25.2.14 13:15

@G12 souhlas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8020
25.2.14 13:15

Důvod, že nechci být sama a že chci dítě je opravdu opravdu na hlavu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.2.14 13:17

Kdyz ja mam takovou blbou povahu.Mam nizke sebevedomi. Nejsem schopna neco zmenit.Ja se vzdy upnu na chlapa.Uz me napadlo najit si jineho.Ale to je asi hloupost. Pritel mi rek ze se menit nebude.Ale rozejit se nechce pry nas miluje.Ja zadnou lasku necitim.Ke vsemu mi vadi jeho zlozvyky. Porad potahuje sople napr. Nechapu co jsem na nem videla. Neumim zit s nim. Nevim jak zit bez nej. Stridavou peci si neumim predstavit a on taky ne.Co s tiiiim.

• Citovat
  • Upravit
72725
25.2.14 13:19
@Anonymní píše:
Kdyz ja mam takovou blbou povahu.Mam nizke sebevedomi. Nejsem schopna neco zmenit.Ja se vzdy upnu na chlapa.Uz me napadlo najit si jineho.Ale to je asi hloupost. Pritel mi rek ze se menit nebude.Ale rozejit se nechce pry nas miluje.Ja zadnou lasku necitim.Ke vsemu mi vadi jeho zlozvyky. Porad potahuje sople napr. Nechapu co jsem na nem videla. Neumim zit s nim. Nevim jak zit bez nej. Stridavou peci si neumim predstavit a on taky ne.Co s tiiiim.

co s tím? měli jste oba použít mozek, než jste se do toho pustili. Teď spolu buď zůstanete a nebo se rozejdete. Ono víc možností není. Tohle mi fakt přijde jak dohadování dětiček z mateřské. Zavařila sis to sama, tak si to musíš taky sama vyřešit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
25.2.14 13:19

Jsou jen 2 možnosti.

1. na vztahu se snažit zapracovat
  2. rozejít se

Podle mě není nic mezi tím. Nevím, co čekáš za radu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit