Chci zpátky svého ex

6
23.2.14 22:06

chci ho zpátky

Ahoj, minulý rok jsem začala chodit se svým ex přítelem. Byla to taková ta láska na první pohled, ale bohužel jen na pár měsíců. Bohužel se něco u něj stalo a před pár měsíci přestal komunikovat. Postupem času jsem zjistila, že má nějaké problémy o kterých mi, ale nechce říct, vlastně nevím doteď čeho se to týká. Snažila jsem se ho kontaktovat minulý týden a asi jsem to trošku svou urputností přehnala. Jediné co jsem se dozvěděla je, že nikoho nemá a ani nikoho nehledá a momentálně nechce ani vážný vztah. Spíš mě trošku překvapilo, že mi během naší komunikace napsal, že je dobře, že jsem si někoho našla, určitě budu šťastná a spokojená. Trošku mě to překvapilo, protože jsem chtěla jen vědět, jak to s náma vidí dál. Problém je, že ho miluji a chci ho zpátky. Poraďte co mám dělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6257
23.2.14 22:10

Myslis ze on ma zajem :think: nevim asi bych ho neuhanela, nejak zajem neprojevil :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41186
23.2.14 22:12

A ty jsi si někoho našla? Ale miluješ ex a chtěla by jsi ho zpátky?? Nějak se v tom ztrácím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
23.2.14 22:14

Vzpomínám jak byla takhle kamarádka strááášně zabouchlá do jednoho chudáčka, kterýmu vždycky na diskotéce někdo „dal něco do pití“… oblboval jí dost dlouho a ona ho měla pomalu snad za anděla :mrgreen: Pak se mu přiznala, že má syna a on najednou couval… prej, že by si měla najít někoho lepšího, že si zaslouží víc. S tím jejím synem to prý nemá co dělat, prostě jen musí vyřešit nějaký problémy a jí bude líp bez něj… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Žádný problémy neměl, prostě fetoval a fetuje dál… a chtěl jí jen na sex… poznat synáčka mu nebylo po chuti :mrgreen:

No, časem pochopila a z lásky se vyléčila… :pankac: Dobře to dopadlo… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3636
23.2.14 22:20

@3peta to je ten, co s tebou prestal mluvit a ty sis stale myslela, ze spolu chodite? Ja myslim, ze ten kluk o tebe proste nema zajem a nevi, jak ti to rict. Uz se na nej jednou provzdy vykasli a opravdu si najdi nekoho jinyho :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
886
23.2.14 22:23

Kulantne ťa poslal do kelu…Keď chlap povie, že je dobre, že si si niekoho našla, to znamená, že nemá o teba ani najmenší záujem, pretože chlapi od prírody neznášajú, keď im niekto lezie do kapusty. Keď mu nevadí iný chlap „v kapuste“, tak to je konečná. Nerieš, ži ďalej. Načo si kazť život s lúzerom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
23.2.14 22:28

Jeeee to je ale neštěstí..nechce te nech ho byt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
23.2.14 23:07

Jak tu uz bylo psano, nechej ho byt.. To bude zrejme to nejlepsi. Klidne se poradne vybrec, dej se pak dohromady ale, abys toho praveho nekde nezameskala..s timhle se zrejme jen zbytecne trapis :-) podle toho, co pises, nezda se, ze by jevil zajem. Preji do budoucna hodne stesti :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
24.2.14 07:41

@3peta nech ho.. evidentně nemá zájem, tak ho neuháněj. Vychladni, nekontaktuj, on Tě ten pocit přejde :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3509
24.2.14 07:58

@stankaSR jako pak jsou jeste takovy ty. hrdinove. Taky.mi bylo receno to je dobre, ze sis nekoho nasla a po navratu mi to bylo milionkrat vycteno.. A vetsinou pri kazdy hadce posloucham tak si najdi nakyho saska, ale pos..l by se, kdybych to fakt udelala. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1490
24.2.14 08:06

Nevím, jestli tohle chce zakladatelka slyšet..v zamilovanosti nevidíte, neslyšíte, omlouváte neomluvitelné a hlavně si namlouváte něco, co není. Bohužel, každý si na to musí přijít sám. Taky jsem se setkala se zbabělcem, který se se mnou ani nedokázal ve slušnosti rozejít a nechal mě ve falešné naději pořád čekat na zázrak. Moje naivita - moje blbost. Pak mě to pochopitelně došlo, pobrečela jsem si a šla dál… přeji zakladatelce brzké prozření, aby mohla jít dál a nebrzdila se v cestě za štěstím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
24.2.14 10:03

Ahoj holky, děkuji všem za příspěvky. Prostě se z toho nemůžu ještě nějak dostat. Myslím, že mi to ještě nějakou dobu potrvá. Nejvíc mě užírá otázka,,PROČ",ale do se asi nikdy nedozvím. Chtěla jsem Za dva měsíce bych se s ním měla vidět, tak mi držte palce, ať to nějak zvládnu. Nebudem řešit nás, ale bude něco u nás opravovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.2.14 10:32
@3peta píše:
Ahoj, minulý rok jsem začala chodit se svým ex přítelem. Byla to taková ta láska na první pohled, ale bohužel jen na pár měsíců. Bohužel se něco u něj stalo a před pár měsíci přestal komunikovat. Postupem času jsem zjistila, že má nějaké problémy o kterých mi, ale nechce říct, vlastně nevím doteď čeho se to týká. Snažila jsem se ho kontaktovat minulý týden a asi jsem to trošku svou urputností přehnala. Jediné co jsem se dozvěděla je, že nikoho nemá a ani nikoho nehledá a momentálně nechce ani vážný vztah. Spíš mě trošku překvapilo, že mi během naší komunikace napsal, že je dobře, že jsem si někoho našla, určitě budu šťastná a spokojená. Trošku mě to překvapilo, protože jsem chtěla jen vědět, jak to s náma vidí dál. Problém je, že ho miluji a chci ho zpátky. Poraďte co mám dělat?

hele přesně tyhle kecy jsem taky používala, když jsem někoho nechtěla a nechtěla jsem mu na rovinu říct, že nechci ho…

• Citovat
  • Upravit
314
24.2.14 12:04

Podle toho toho co jsi napsala su myslím ze na tvoje proč je snadna a jasná odpověď prostě s tebou nechce byt, nemiluje te..lidský city neovlivnis tak proč to lámat přes koleno…chvili to bude bolet ale zase to přejde…jsou mnohem horsi věci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
24.2.14 13:53
Tak očividně se každý chová jinak. Já jsem se taky s pár klukama rozešla, ale vždy jsem jim to řekla na rovinu. Pak to ten druhý vezme líp než, aby celou dobu nevěděl.
@Anonymní píše:
hele přesně tyhle kecy jsem taky používala, když jsem někoho nechtěla a nechtěla jsem mu na rovinu říct, že nechci ho…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí