Nemůžu se odpoutat od minulosti

Anonymní
23.2.14 19:39

Nemůžu se odpoutat od minulosti

Byla bych ráda, kdyby mi někdo poradil, ale bude mi stačit, když to ze sebe dostanu ven. Nemluvím o tom s nikým.
Nemohu se odpoutat od svého bývalého „kamaráda“. Poznali jsme se před 9 lety, zamilovala jsem se okamžitě a silně. Trvalo to zhruba 2 roky, pak začal jezdit často ven (spec. voják) takže to nějak potichu odplulo do temného zákoutí. Ovšem občas jsme spolu v kontaktu a tyto chvíle jsou pro mě nepopsatelné. Zažívám vnitřní pocit štěstí a naplnění. Problém je v tom, že můj rozum ví, že toto je nejspíš pobláznění :?: ale srdce si nedá říct. Přitom mám doma skvělého muže a tak se občas užírám pocitem provinění. Jak si to mám sama v sobě urovnat a jít dál, jde to vůbec? Píši to do této kategorie, protože z toho vztahu jsem vždy měla pocit, že je tam něco víc, něco co nedokážu pochopit.

Anonym proto, že přítel ví, že zde chodím a nerada bych, aby si to přečetl. Děkuji za pochopení.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23.2.14 19:43

V istej diskusii mi bolo vysvetlene, ze clovek ma robit to, comu robi dobre a neohliadat sa na to, co si o tom myslia ostatni :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
23.2.14 19:46

Tak si svoje vzpomínky a hezké pocity nekaž tím, že z toho budeš chtít mít realitu, byla bys totiž s největší pravděpodobností hodně zklamaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
23.2.14 19:47

Je to neuzavrene, proto te to laka, nevim jak jeho..kdyby se to posunulo dal? bylo by to porad tak vyjmecny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.2.14 19:48

Myslím si, že když si člověk umí „správně přát“ že to přání se mu splní. Já si přeji už 7 let… :) Jednou mi bylo řečeno, že i když si něco přejeme z celého srdce, nevyplní se to, protože to tak být nemá :(

Nejhorší je, že vidět se s ním je téměř nemožné. Je skoro pořád na cestách.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.2.14 19:54

@Andy27 To bude nejspíš tím neuzavřením, nějak se to jen odsunulo na neurčito. Vždy když to nejméně čekám a chci, tak se ozve.

• Citovat
  • Upravit
23.2.14 19:55

No mala by si si uvedomit ze nakoniec za vsetko zaplatis. Co by bola cena za „kamarata“? Ako bude vyzerat protiucet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.2.14 19:57

@Bábi Zlopočasná Ztratím oporu, jistotu a člověka, který mě miluje :( To nechci.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.2.14 20:00

Naprosto chapu jak se citis.. taky mam jednoho takoveho… kamarada se kterym se citim tak jako s nikym… pritom, ale se s nim vidim malo a tak nejak nam okolnosti nikdy nepraly. Nejdriv jsem byla zadana ja a on se rozvadel, psychicky jsem mu pomahala, pak jsem se rozesla ja a on byl zadanej- tentokrat pomahal on me, pakrat jsme se videli, on to chtel se svoji byvalou ukoncit ale trvalo mu to, nacez ja jsem nedokazala cekat, za 3/4 se s ni rozesel jenze to ja uz chodila se svym soucasnym pritelem… ted se mi opet objevil v zivote… Myslim ze v urcitym smyslu je tam opravdu to ze me to laka s nim byt protoze jsme vztah nikdy nemeli a tak si ted pokazdy rikam jaky by to bylo, co kdyz by to fungovalo lip nez muj soucasny vztah ktery po pravde moc nefunguje… no nevim asi taky moc neporadim :nevim:

• Citovat
  • Upravit
23.2.14 20:05
@Anonymní píše:
@Bábi Zlopočasná Ztratím oporu, jistotu a člověka, který mě miluje :( To nechci.

Tak si to opakujstale ked na Teba pride pokusenie… aka bude cena za to, ze odolas? Co ziskas ked vyhras sama nad sebou? Stoji za to vyhrat sama nad sebou a „zasluzit si“ svoju odmenu?
Nedivaj sa na kamarata ako na poklad, na ktory nemozes dosiahnut kvoli… dopln si, co Ta brzdi… Divaj sa na vztah co mas ako na poklad, ktory si nenechas ukradnut kamaratom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.2.14 20:05

V tomhle asi moc poradit nejde. Možná je to tím, že to byla taková první velká láska. Možná je to tím, že jsme spolu nežili a pak bych zjistila že je jako každý jiný chlap. Možná…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.2.14 20:08

@Bábi Zlopočasná Děkuji, Tvá slova si budu často opakovat :kytka:

• Citovat
  • Upravit
6257
23.2.14 20:10

Jj, dava to pak punc neceho vyjmecneho..jen aby jsi stim pocitala.je pak skoda k vuli pocitu udelat neco ceho pak muzes litovat.ale tezko rict, co ja vim..nejak by jsi to mela uzavrit aby jsi mela v pocitech jasno, ale jak to ti neporadim, sama bych nevedela :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.2.14 20:24

@Andy27 Už několikrát jsem se snažilo to uzavřít, nechat být a přesně v tu chvíli se ozval. Nedokážu neodepsat na email od něj, prostě mi to nedá. Před pár lety jsem se s ním dokonce ve snu rozloučila, pár dní na to, mi napsal něco tak krásného, že jsem tomu ani nechtěla věřit…

To mi na tom přijde to zvláštní. Ve chvíli kdy to nečekám a nechci se připomene, snad jakoby to cítil :nevim:

• Citovat
  • Upravit
49159
23.2.14 20:41
@Bábi Zlopočasná píše:
V istej diskusii mi bolo vysvetlene, ze clovek ma robit to, comu robi dobre a neohliadat sa na to, co si o tom myslia ostatni :think:

sama víš, že ted lžeš..že toto v té jisté diskuzi nikdy nikdo nenapsal.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria