Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@princess.consuela píše: Více
On ji ale jasne rekl ze mu mezi nimi neco chybi, je tam velky vekovy rozdil, boji se ze od nej odejde syn. Nevim no, ja si myslim ze se boji vazneho vztahu, proto hodil zpatecku ![]()
Holka holka… Řekl ti, že mu mezi vámi něco chybí…a to spolu ještě ani pořádně nejste… Kolik vám je? Bude se to zhoršovat… On je 3 roky bez vztahu (= bez omezování), sex má, tak proč by s tebou budoval vztah? Vím, že bys to nejspíš chtěla jinak, ale ztrácíš čas. Zbytečně.
Nejspíš to neuděláš, protože sbírat drobky je lepší než nic, ale nejvíc by ti asi pomohlo, se od něj úplně odstřihnout.
Ono se může stát, že potká nějakou, se kterou tam to něco bude a to tě možná probere…
@Anonymní píše: Více
Kdyz to udela tak se neda nic delat. Hlavne aby ti teda vratil ty penize.
A nevnímáš to jako varovný signál? Ať už je to jakkoliv, bát se v jakémkoliv typu vztahu na cokoliv zeptat?
Není to žádné mládě, pokud mu na tobě záleží a má tě obyčejně lidsky rád, určitě najde nějakou empatickou odpověď, aniž by tě vodil za nos a dával ti plané naděje. Nechávat tě v nadějí, že se FWB překlopí do vztahu, to prostě nevnímám jako férovou hru.
@princess.consuela řekl, že sám neví co bude a plané naděje mi dávat nechce
pane boze, do ceho si to dusi dal.
Suka te nezavazne, proc by si s tebou zacinal vztah, vsak mu das i tak. Nemusi se snazit, nemusi ti vypisovat, jak te miluje, penize mu taky pujcis.
Uprimne, za tuhle situaci si muzes sama.
Byt tebou bych sla o dum dal.
kde se snazi. Rekl ti, ze na vztah se neciti. Kde tam vidis snahu?
@PinkiePieCutie nemyslím o vztah, ale celkově o kontakt, píše když může, má dost svých problémů které řeší a snaží se najít čas i na mě se synem třeba na procházku, abychom se chvíli viděli
chytas se stebel travy.
Delej, jak myslis.
Není do Tebe zamilovaný, Ty jsi začala dorážet, on se stáhnul. A kdybych měla chlapovi půjčovat prachy, nezáleží na tom, zda by mi o ně řekl nebo já bych mu je z vlastní iniciativy chtěla dát sama, protože bych viděla, že je nemá, tak by u mě klest i v hluboké zamilovanosti strašně moc, nemáš to zapotřebí, nějaký starý břídil, kterému stejně už ani pořádně nestojí.
Mně přijde šílené, když máš dítě, že půjčuješ prachy chlapovi, kterého znáš chvilku.
To měly být peníze pro dítě a mohlo si za ně užívat třeba o jarnákách na horách.
Kdybys byla sama, je to fuk, naber si kvůli němu i půjčky, čekej jak pejsek na pár sms, co napíše, ale máš zodpovědnost za děcko.
A Ty ses k němu chtěla i s dítětem nastěhovat?
Proč jinak chlap říkal, že kdybys byla u něj, že by jeho syn odešel k matce?
Celkově to je šílené číst, působí to, že ses kvůli chlapovi skoro pomátla…
@princess.consuela bojím se, že se stáhne úplně a omezíme veškerý kontakt