Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Klopotkova píše: Více
Tak mně by vadilo, kdyby moje matka dotovala náhodné chlapy i kdybychom měli finanční přebytky, jakože to tak nebylo ![]()
A peníze na dva měsíce provozu je dost, za to by třeba byl penzion na týden v horách, bohužel, je dost žen, které kvůli šuku a pár slovíček o lásce vytáhnou našetřené úspory, děti neděti ![]()
@free333 píše: Více
Třeba ten penzion může být tak jak tak, každý nežije od do, kdyby byl syn větší, tak klidně s ním mohu jet sama na hory na týden a ještě půjčit nějakému chlapovi prachy a vůbec to nepoznám.
@Anonymní píše: Více
No proč asi
protože má u tebe sex, obdiv a ještě mu nacpeš prachy. On tě nemůže znovu milovat, protože tě nemiloval ani předtím.
@Anonymní píše: Více
Prosím tě, prober se. Tohle jsou jen kecy, abys mu příště zas dala. Kdyby s tebou chtěl být, tak bude, jen ztrácíš čas.
Já myslím, že se vyjádřil dost jasně a má Tě v módu kámoška (s výhodami?). Nic víc z toho nebude. Jestli jsi zamilovaná, stáhla bych se.
Holka nešťastná, on se ti snaží nenápadně vysvětlit, že vztah s tebou nechce a ty stejně ve všem hledáš důkaz zájmu a lásky. Je mi líto, ale opravdu tě nemiluje ![]()
Na tvém místě bych to všechno utla, jinak se v tom budeš plácat pěkně dlouho.
Mně přijde, že ho uháníš. Tím pádem si pro něj míň sexi, když se on nemusí snažit a má tě jistou. Míň miluje než ty, o to víc má prostoru na racionální uvažování a z toho rozvažování mu vyplývá, že do vztahu s tebou jít nechce= má své problémy se synem, prací, živobytím, má finanční problémy ( když žena půjčí chlapovi prachy - to taky není pro muže sexi..musí se z toho cítit neschopně = impotentně), ví, že tě finančně nezabezpečí, bydlení kvůli synovi je problematické. Ty mu nadbíháš, on tě proto míň miluje, o to víc přemýšlí a má pravdu.
Jako kamarádka si fajn, určitě si tě za pomoc váží, cítí se být zavázan, a proto se o tebe zajímá ( protože kvázi musí).
Nejde o to, žeby tě neměl rád, ale ví a vidí že ti nemůže dát to, co potřebuješ. Lásku, jistotu, bezpečí. Ty to nevidíš přes růžové brýle.
Nech ho být. Máš malou naději, že tvoje pasivita způsobí jeho aktivitu. Tvůj nezájem jeho zájem, neláska lásku.
Chlap o 20 let starší potřebuje půjčovat peníze?! To bude partner snů.
Nevím, zakladatelko, podle mě s tebou být nechce…
To by jednal a mluvil úplně jinak. A s tím moc nenaděláš…
Navíc, podle mě vztah s někým takovým nemá moc smysl. O věk mi nejde, ale že není zabezpečený v jeho věku?
Jako zamilovaná jednáš takhle, ale myslím, že až ta zamilovanost opadne, uvidíš to, co my
.
Podle mě nemá cenu nic podnikat a nechat to plynout. Nejspíš z toho vztah nebude a ty později procitneš. Určitě můžeš najít někoho jiného, kdo je pro praktický život lepší, bude tě chtít a zároveň ho dokážeš milovat. Ale klidně si s ním otevřeně promluv, jestli tedy vztah jednoznačně ano nebo nebo ne. Třeba ti to pomůže se rozhodnout. On s prominutím má hromadu řečí okolo a jen hledá důvody, proč to nejde. ![]()