Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
A cos mu provedla/neprovedla?
Podle toho bych se zachovala. Když vlastně nic nepíšeš, těžko ti poradíme, jestli se máš omlouvat nebo mu dát čas na to, aby to zpracoval.
@unuděná píše: Více
Ukončila jsem to… při té hádce na mě vytáhl minulost co mě ještě stále bolí a já jsem zpanikarila. Nevěděla jsem co dělat ![]()
Jestli tě miluje, jak tvrdíš, tak přileze. Hádky ve vztahu bývají. Nemělo by to být často. Jaká to byla kravina? Možná jsi hysterka.
@Sadman píše: Více
Jsem magor na plánování, měli jsme naplánované týden že musíme něco vyřídit a nešlo to podle plánu. Pak při té hádce se to začalo stupnovat a já to podelala. Kdyby to šlo vrátit zpět udělám to. Mrzí mě že jsem mu ublizila
No tak pokud on zaútočil něčím, co už jste měli vyřešené a probrané, tak se ti ani moc nedivím a neomlouvala bych se, měl by začít on. Aby bylo jasné, že minulost je minulost a v hádkách jí vytahuje jen naprostý ubožák.
@unuděná píše: Více
Ne naší minulost ale moji z minulého vztahu. Asi se bránil, já to chápu… jen teď nevím jak mu dát najevo že jsem to nemyslela vážně že jsem se bála aby to nebylo horší. Zpanikarila jsem a zed nevím jak se z toho dostat ven. Nechci o něj přijít
To je ale taky spatne. Jste mlady vid…
Nebylas prisne vychovavana dominantnejsima rodicema?
Je potřeba o problémech mluvit, vím, že je to těžké, ale pokud se nemluví i o nepříjemných věcech, i o minulých vztazích, tak to končí špatně. Zrovna teď se mi rozvádí kamarádka po více než 20 letém vztahu a myslím, že cca 80% jejich rozchodu je to, že neuměli o problémech mluvit.
Sejděte si spolu někde na kafe a v klidu si to proberte, to je k nezaplacení.
@Tarjei píše: Více
Mě je 22 jemu 29. Máme mě psychicky drtivá když jsem žila s ní a pak ex přítel taky a tohle je pro mě první hezky vztah. Všechno bylo dobré jen jsem prostě vylitla kvůli tomu plánování a měla jsem asi nějaký zatmění. Bála jsem se a teď nevím jak dál, nedokážu si představit být bez něj
@JancaS84 píše: Více
Bydlí daleko, jinak než přes telefon to nejde když jsme oba pracovně vytížení
@Simon85 píše: Více
My spolu mluvíme, ví o mých problémech a já o jeho jenže ten jsem asi udělala krok zpátky protože v práci mám hodně stresu, nevím jestli si mě nechají jestli si budu muset hledat nové místo nebo ne a do toho ještě moje rodina. Je to pro mě těžké a já neumím moc ventilovat pocity aby to dávalo smysl. Mám strach že mě třeba nepochopí nebo něco. Bojím se…
Máš v hlavě guláš. Co to je psychické týrání od matky?
no tak, ale tady jde o vztah, kdy je ve hře ukončení, takže bych prostě sedla do auta / autobusu a jela…pracovní vytížení má každý a zvládá se u toho plno dalších věcí. Jde o to, jestli ti to za to stojí nebo ne, ostatní jsou jen výmluvy…
Zdravím, s partnerem jsem měla o víkendu velkou hádku kvůli kravine
vyhrotila jsem to zbytečné a jelikož jsem měla strach tak jsem mu řekla ať si přijede pro věci. Po tom co odjel mi došlo že to tak být nemělo že jsem to pos*ala a zničila jsem jeho důvěru ke mě. Měla jsem strach že se mi stane to stejné jako v minulém vztahu tak jsem se zachovala zbaběle. Volala jsem mu a on to pořád nechápal, proč jsem to udělala. Pak jsme si i psali a on to nechce vzdát. Miluje mě a já miluji jeho jen teď nevím co mám dělat. Jestli mu nemám psát nebo mu mám napsat že mě to celé mrzí
nechci o něj přijít… jen jsem spanikařila, tyhle situace vůbec neumím řešit
Zasloužím si trpět za to jak jsem mu ublizila, jestli k něj přijdu tak mě to zničí.