Vztah a šance

Anonymní
20.1.25 15:34

Vztah šance

Dobrý den, Poznala jsem jednoho muže, je sice o 20 let starší, ale zamilovali jsme se do sebe, vše bylo krásné, ale měl v sobě pochybnosti a musel by si zvyknout, že po 3 letech nebude sám a říkal mi to. Poté mi říkal, že mě miluje, ale že by pro mě byl lepší někdo mladší, kdo nemá zájmy a děti a pro koho budu na prvním místě, řekla jsem, ze ho budu milovat, i když na prvním místě být nechci, protože na prvním místě mají byt jeho děti, já mám taky dítě. Poté mi řekl, ze mě má rád, ale to je vše. Ze mu mezi námi něco chybí. To je vše co mi k tomu řekl, takhle se se mnou asi rozešel, ale píšeme si každý den a sem tam se vídáme, chce s námi trávit čas, i když ho moc není. Myslíte, že je tam šance, že mě pořád miluje a budeme zase spolu? Má syna, který se přestěhoval k němu a bojí se, že by odešel zpět k matce, kdybych tam byla i já. Našel si ted novou praci, ale půjčila jsem mu penize aby měl z čeho zaplatit 2 měsíce, za což je vděčný. Řekl, ze nás ma rad a je milé že mi chybi. Podle me to rekl proto, ze sám nemel vyřešenou praci a penize, rekl mi to, ze nez mi slibovat neco a rikat neco o lásce, ze si to nemuze dovolit. A ze neni chyba ve mne, ale je to o něm. Každy den mi píše na dobré ráno.
Mluvit o tom moc nechce, řekne mi, že co mi na to má říct, proto téma vztah neotvírám, teď je to mezi nami spíše kamarádství s výhodami, ale já bych ráda něco víc, za mě to předtím fungovalo a podle mě za to mohly pouze ty nevyřešené problémy, které se teď snad obrací k lepšímu. Ze začátku jsme jezdili na výlety, vídali jsme se velmi často, psal mi každý den jestli se sejdeme a z ničeho nic, že mu něco chybí, nechapu co, chtela jsem to resit, ale on prý neví co mu chybí. Chtela bych vic. Bojím se, ze se opět stáhne, když neco začnu. Nevim jestli dal cekat či se zeptat, nechci prijit o to co je mezi nami ted

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2269
20.1.25 15:48

O prachy tě obtáhl, proč by se snažil?
Ty jsi taková low cost verze „miluje mě americký generál/lékař“. A pak že samoživitelky nemají prachy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.1.25 15:52

@princess.consuela o peníze mu nejde, ani nechtěl, já jen chtěla pomoct

• Citovat
  • Upravit
2269
20.1.25 15:52
@Anonymní píše: Více

A když mu o ně nejde, už ti je vrátil?
Pokud někomu nejde o prachy, nepřijme je. Já bych je od někoho, s kým začínám vztah, nikdy nepřijala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.1.25 15:54

@princess.consuela neni to tak dlouho, je to par dni, takze jeste ne

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.1.25 15:54

@princess.consuela navíc se známe už hodně dlouho

• Citovat
  • Upravit
2269
20.1.25 15:57

A chceš zoufalce, který je o dvacet let starší a nemá prostředky ani na dva měsíce? Co celý život dělal? Proč nemá podporu a úspory?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33566
20.1.25 16:06

Nehrotila bych to, on má vlastně pravdu. Je k tobě upřímnej :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33566
20.1.25 16:08
@princess.consuela píše: Více

Fakt v tom všem vidíš jen že chtěl peníze? Řekl jí jak to je, to je přece fér ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.1.25 16:12

@arinecka ale já ho pořád miluju, proč by se jinak pořád ozýval, pokud to bylo jen kvůli nevyřešeným věcem, chtěla bych tomu dát ještě sanci

• Citovat
  • Upravit
33566
20.1.25 16:20

Prave proto pisu ze bych to nehrotila. Dej tomu cas a uvidis jestli se nekam posunete nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2694
20.1.25 16:21

No tak není tam ta jiskra, nemiluje te. Jako kamaradka asi dobrý, ale vztah s tebou nechce.

Já bych ho nechala úplně být, jestli ho ty miluješ, kamarádství s výhodami pro tebe není dobrá volba. On evidente víc nechce a ty by ses měla soustředit na svůj život a třeba si časem někoho najdeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2269
20.1.25 16:26
@arinecka píše: Více

Ano. On moc dobře ví, co k němu zakladatelka cítí a že touží po vztahu. Vztahu s ním. Pokud ví, že on tam má rezervy, neměl si od ní nic brát. Zakladatelka to bere jako půjčku partnerovi, který ji ujišťoval o lásce a trávil s ní čas jako s partnerkou a je zmatená, když on to najednou interpretuje jako přátelství a uvidí se. Vždyť sama píše, že se otázku vztahu bojí i jen naťuknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.1.25 16:30

@princess.consuela když jsem mu půjčila, už jsme spolu dávno,,nebyli”, známe se léta a věřím mu, spíš mě zajímal pohled někoho dalšího, jestli to je opravdu kvůli citům nebo kvůli tomu, že nebyly vyřešeny všechny ty problémy, o kterých říkal ještě než se se mnou rozešel

• Citovat
  • Upravit
2269
20.1.25 16:31

A když tedy už spolu nejste, proč se bojíš zeptat? Co můžeš ztratit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí