Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Stranger77 píše: Více
Ona asi nevěří, že bys na její doporučení dal. Chápu, že si připadáš už hloupě. Ona chce aby sis jí všímal, ale ona si tě ani nevšimne. Co na to říct? Až tě to přestane bavit, tak bude velice překvapená. Urážení se, když jí řekneš co ti chybí je teda hustý.
No ses pro ni naprostá jistota a samozřejmost a podle toho se k tobě chová. Ví, že nikdy nic neuděláš a proto nemá důvod se jakkoliv snažit.
@Alušáček píše: Více
Nemusí to tak být, jen je princezna zvyklá, že okolo ní skáče, udělá pro ní všechno a ona pro to nemusí dělat vůbec nic. S velkou pravděpodobností na to dojede, a nebude to trvat dlouho.
K tematu nic nemam, jen se mi tu pri cteni zobrazila reklama “komfort v obdobi menopauzy” ![]()
Mozna bys mel omezit ten komfort, aby se pani trochu zamyslela, zda jeji vykriky, at si nekoho najdes, nejsou kontraproduktivni ![]()
Píšeš, že ti sama říká, ať si někoho najdeš a zároveň píšeš, že milenku nechceš. A manželka to ví.
Rozmazlil sis jí a zároveň přistoupil na hru, která je pro tebe dlouhodobě neudržitelná. Ona nemá důvod se snažit, když ty kolem ní tajtrlíkuješ. Tohle se nezmění.
To je otázkou, jak to vidíte vy a jak ona. Váš pohled může být zkreslený, jak už kolikrát je vidět nebo opravdu nemá zajem těžko říct.
Co myslíte, že se přetrhnete a co péče a investice do vztahu:
Dárky k narozeninám a svátku- nezapomenete, nosíte kytku? Snažíte se být originální
Jídlo- pomůžete občas jdete nakoupit nebo pomůžete s přípravou jídla či úklidem?
Pozornost - věnujete ji pozornost, občas ji pochválíte jak ji to sluší, zeptáte se jaký měla den, nabídnete pomoc. Úklid / péče o dům či byt - staráte se?
Večeře- vezmete ji občas na večeři do restaurace
Děti- pomůžete s dětmi, pohlídate aby měla čas i pro sebe?
Procházka- občas nenucená romantika, držení za ruku.
Společné zájmy- děláte něco společně?
Ona není pozornost jako pozornost a každý to pak vidí jinak. Často v okolních vztazích je vidět, že partneři nepracují na vztahu nebo je jeden z partnerů vytížen více, pak je z toho naštvaný a unavený = druhá strana se pak diví nezájmu.
Miluješ ji protože Tě má úplně na háku a bere Té jen jako sponzora. Bůh ví, jestli nemá milence atd.
Miluješ ji jen proto, že nechápeš, že se snažíš a ona je pořád ledová.
Jo jo, ledové královny se milují snáze než ty hodné holky..člověk chce tu hranici lhostejnosti pokořit.
Hele…není lepší dávat 1500 týdne za nějakou mladou společníci, kterou najdeš na annonci či amaterech? Bude Tě to stát měsíčně méně a zachovas si zbytek důstojnosti. Teď jsi jen chodící zoufalství a peněženka.
@LucyK11 píše: Více
Toto by měli všichni muži dostat jako manuál, pak by si určitě na nedostatek sexu nemohli stěžovat
![]()
@LucyK11 píše: Více
Četla si co píše? Udělá pro ní, co jí na očích vidí, pozornosti má žena asi dost. On ale nemá žádnou, a když se zmíní, tak mu řekne aby si našel tedy někoho jiného, místo aby na tom zapracovala? Copak je ta žena ve vztahu něco víc? ![]()
@Dynamitka píše: Více
Manuál k čemu? Tohle má přece fungovat normálně a hlavně na obou stranách.
Ahoj dámy a sem tam pánové.
Už jsem celkem nešťastný. Ano, jde o sex.
S manželkou jsme spolu spoustu let. Vždy nám to klapalo, ve všem, nějak… Pořád jsem ale já ten, kdo cokoliv inicializuje. Od začátku vztahu. Ze začátku mi to nevadilo. A po pravdě, už mě to přestalo bavit. Pochopím, že je unavená, že já nevím co. Ale nikdy z ní nejde ten prvotní impuls. Nikdy nic. Připadám si jako loudil. Něco jako doteky od ní, první impuls k sexu, nebo snad nedej bože něco jako orální sex (to od ní absolutně neznám)… To je absolutní nula. Nikde nic. Přitom sama chce, abych si jí všímal. A já to pořád jak blbec dělám. A dělám to moc rád, její spokojenost je pro mě prioritou. Ale přeci není špatně, že i já trochu čekám, že budu mít radost z našeho vztahu. Udělám, co jí na očích vidím, a ona se mě ani nedotkne. Když to zmíním, urazí se, ať si najdu někoho jiného a podobně. Ze přeci není nic špatně. Mám si najít milenku? To nechci. Protože to jsem měl a vždy to bylo úplně úžasné. Milenky se mohly přetrhnout. Ale už nechci žádnou milenku. Chci tu, kterou miluji a chci aby nám spolu bylo navzájem stejně dobře.
Co mám dělat? Nechci vést dvojí život.
Opravdu nevím co dál. Její nezájem je pro mě opravdu kritický. Dřív mi řekla, že jsem tlustý. Ok, shodil jsem ze 120 na 90kg, většina z těch 90 jsou svaly… Ale nic se nezměnilo.
Opravdu nevím, kudy dál. Když budete mít někdo nápad, budu vděčný