Vzteklé mimi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
331
16.10.08 15:07

doufam ze jste to nepochopili ze se mu nevenuju vubec tak to neni jen proste neletim za nim hned pri prvnim zaknuceni. proste ho necham chvilku kricet a kdyz ho to neprejde tak jdu k nemu nastesti posledni dobou to jen zkousi a kdyz zjisti ze nebude hned podle neho tak se zabavi sam. :wink: jinak utahat jsem zkousela taky uz mockrat ale spis to zkonci tak ze ja bych usnula hned ale malej ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
16.10.08 18:18

Tak to jsme určitě tak nepochopili… To bys jinak nechodila na tyhle diskuze, kdyby to tak bylo… A co tatínek? Chodí aspoň venčit? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
16.10.08 18:53

vencit nechodi ale kdyz prijde domu tak se celkem stara jen se malej nesmi moc vztekat to se mu pak nechce jenze problem je ze on neni skoro doma je porad v praci. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
16.10.08 19:20

Tak to chápu, že seš pak vyšťavená. Já tu byla celý dva dny sama a dneska manžel prošvihnul procházku a už mi poněkud ruply nervy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
17.10.08 10:25

tak jsem si pročetla tuhle diskuzi a děkuji za názory. Je ale pravda, že přes den toho moc neudělám. Když třeba vařím, mám ho u sebe v autosedačce, po chvilce ho to omrzí a chce zase jinou zábavu. No a tak to je pořád dokola. Klid mám jen tehdy, když ho vezmu do kočárku na procházku. No a to si moc doma prací neudělám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
17.10.08 12:25

tak to ja mam stejne takze jsem ho obcasnym rvanim dovedla k vetsi samostatnosti a ted uz si hraje celkem sam. taky jsem si ho vzdycky davala tak aby na me videl a ted uz se plazi takze kdyz chce tak si prijde :wink: je rychlej jako blesk jen se otocim a uz je u me jeste predevcirem ho zastavil prah ve dverich ale ted uz ho nezastavi nic jde kam se mu chce. :roll: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Qwentin
2.12.11 19:31

Vzteklé miminko

Ahoj holky, tak se k Vám přidávám i já, protože maličký se posledních pár dnů začíná rozčilovat, tak nevím, jak k němu mám přistupovat, jestli ho mám pořád nosit a nic neudělat, nebo ho nechat vykřičet?Zrovna teď se v postýlce zlobí, nejde mu chytit hračka, tak celý den nedělám nic jiného, než mu podávám hračku. Nevíte radu? Díky moc

• Citovat
  • Upravit
2847
2.12.11 20:50

ahoj, no naše malá poslední dobou má taky nějakou vztekavou a je to děs. V noci jsem ji zkusila nechat vyřvat, ale nakonec jsem to nevydržela a musela ji rezignovaně zase začít chovat, aby usnula :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
2.12.11 21:48
Andrejka81 píše:
Ahoj holky, tak se k Vám přidávám i já, protože maličký se posledních pár dnů začíná rozčilovat, tak nevím, jak k němu mám přistupovat, jestli ho mám pořád nosit a nic neudělat, nebo ho nechat vykřičet?Zrovna teď se v postýlce zlobí, nejde mu chytit hračka, tak celý den nedělám nic jiného, než mu podávám hračku. Nevíte radu? Díky moc

ahoj, sama mám pěknou vzteklinu, podívej na můj deníček ‚Kde je nejblížší babybox?‘ :pankac:
Asi nezbývá než vydržet a doufat, že ještě v patnácti nebudou vřískat, že si jich při vaření nevšímáme :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Qwentin
3.12.11 10:47
madla21 píše:
ahoj, no naše malá poslední dobou má taky nějakou vztekavou a je to děs. V noci jsem ji zkusila nechat vyřvat, ale nakonec jsem to nevydržela a musela ji rezignovaně zase začít chovat, aby usnula :(

ahoj, a dá se s tím něco dělat, aby se nevztěkala? Můj malý se taky začíná rozčilovat. Byl takový klidný, hodný a najednou tohle…,tak nevím,jak to řešit.

• Citovat
  • Upravit
Qwentin
3.12.11 10:48
eVerča píše:
Andrejka81 píše:
Ahoj holky, tak se k Vám přidávám i já, protože maličký se posledních pár dnů začíná rozčilovat, tak nevím, jak k němu mám přistupovat, jestli ho mám pořád nosit a nic neudělat, nebo ho nechat vykřičet?Zrovna teď se v postýlce zlobí, nejde mu chytit hračka, tak celý den nedělám nic jiného, než mu podávám hračku. Nevíte radu? Díky moc
ahoj, sama mám pěknou vzteklinu, podívej na můj deníček ‚Kde je nejblížší babybox?‘ :pankac:
Asi nezbývá než vydržet a doufat, že ještě v patnácti nebudou vřískat, že si jich při vaření nevšímáme :palec:

No to taky doufám,že nebude ještě v patnácti vztekle křičet, a kde je tvůj deníček,dá se to nějak najít?

• Citovat
  • Upravit
2847
3.12.11 11:01

Nevím právě, ona byla taky hodný miminko a teď tohle. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Qwentin
5.12.11 16:37
madla21 píše:
Nevím právě, ona byla taky hodný miminko a teď tohle. :(

No maličký taky byl hodné miminko a teď se vzteká a vzteká, když ho nemám v náruči…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure