Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Jo a teď jsem Pandoro koukala, že máme téměř stejně staré děti. Vy jste 13. a my 18. Nemůže to být znamením?
Že by kozorozi vystrkovali růžky? ![]()
ferda30 píše:
To by člověk neřek do tak malých mimísů, že?Každopádně je zajímavý, že když jsme na návštěvě, tak je to to nejhodnější a nejroztomilejší miminko na světě.
Pak mi to má někdo věřit, že je to takový rarach.
Asi je to návštěvní typ
přesně tak, mě to taky nikdo nevěří, co malá dokáže a když už někam jedem tak to prochrápe, nebo se culí a zkoumá.. ![]()
pandora píše:ferda30 píše:
Máme to naprosto stejnýMalej má 6 a půl měsíce a taky dokáže být pěknej vztekloun. Kromě toho, že už nás docela slušně fackuje, tak když se mu něco nelíbí tak mrčí a vztekle se do mě zakusuje /naštěstí ještě nemá zuby/ a trhá mi vlasy
U kojení je to taky paráda - šermuje, štípe.. V postýlce se zabaví vždy na chvilku - projede všechny hračky, šestkrát se otočí dokola a nůůůďo..Celej den vymýšlím program - nošení, dečka, nošení, postýlka, nošení, sezení s knížkou, nošení…
Ale jak už tu psaly některé maminky - buďme rády, že nás ti prďolové potřebují.. Až jim bude patnáct, tak budem rádi, když nás pozdraví
Přesně jak u nás. Malej má pěknou sílu .
Holky, moje malá to dělala (dělá) taky
Když se jí něco nelíbí, třeba háže hračkama a ječí, že člověka bolí uši. Taky musím pořád vymýšlet program - hračky, uděláme něco na zahradě, pustíme písničku na youtube, pohoupáme v houpačce… prostě blbinec ![]()
chuanitka píše:pandora píše:Holky, moje malá to dělala (dělá) takyferda30 píše:
Máme to naprosto stejnýMalej má 6 a půl měsíce a taky dokáže být pěknej vztekloun. Kromě toho, že už nás docela slušně fackuje, tak když se mu něco nelíbí tak mrčí a vztekle se do mě zakusuje /naštěstí ještě nemá zuby/ a trhá mi vlasy
U kojení je to taky paráda - šermuje, štípe.. V postýlce se zabaví vždy na chvilku - projede všechny hračky, šestkrát se otočí dokola a nůůůďo..Celej den vymýšlím program - nošení, dečka, nošení, postýlka, nošení, sezení s knížkou, nošení…
Ale jak už tu psaly některé maminky - buďme rády, že nás ti prďolové potřebují.. Až jim bude patnáct, tak budem rádi, když nás pozdraví
Přesně jak u nás. Malej má pěknou sílu .
Když se jí něco nelíbí, třeba háže hračkama a ječí, že člověka bolí uši. Taky musím pořád vymýšlet program - hračky, uděláme něco na zahradě, pustíme písničku na youtube, pohoupáme v houpačce… prostě blbinec
ty joooo, a já se můžu posrat, že malá zvyšuje hlas,, tak proti tomuto je to andílek…
![]()