Vzteklý dítě...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
188
26.7.10 22:07

Jinak pokud chce nosit, tak bych ho nosila (třeba v šátku) - miminko určitě nerozmazlíš, naopak posílíš vaši citovou vazbu - nošené děti jsou sebevědomější, ale později i samostatnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
26.7.10 22:23

Já nosím docela často a často se mi pak stává, že malá pláče ať dělám co dělám - nosím, houpu, je nakrmená a přebalená - pak ji šoupnu do postýlky, odejdu a je klid - prostě jen potřebuje ten svůj kousek klidu. Miminka si sami řeknou kdy chtějí pozornost a kdy naopak chtějí svůj klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
26.7.10 22:34
zuzouš píše:
Ahojky,
nemůže mít malá spurt? Nebo jak říkaly holky, prdíky, mimochodem už i v tomhle věku se může vyklubat zoubek, tak třeba to. Může jí být zima nebo se chce tulit. Nebo jí něco ruší, když už by ráda usínala. Já mám sice kliku na mimčo, malá je moc hodná, ale taky se párkrát stalo, že vyváděla. Tak jsem zkontrolovala, jestli je nakrmená, přebalená, v teple, jestli se nekroutí prdíkama nebo se neklube zoubek a když tohle všechno bylo ok a nepomohlo ani chování, prostě jsem jí položila a odešla z doslechu. Stačilo jenom pár minut, ony se ty nervy nějak daly do kupy a pak hurá na další kolo:)Když jsem jenom odešla, ale stejně jí slyšela, byla sem na nervy jště víc:( No a nebo se nudí, zkus vyměnit telku za hrazdičku, nebo jí zazpívej. Víc už mě asi nenapadá:)

tyhle všechny potřeby malý už znam, její reakce na hlad, na prdíky na všechno,,, jj to se nudí.. i vim kdy se nudí, má dostatek hraček okolo, jen mě překvapuje, že někdy hysterčí a v jaký míře, to je jasný, vemu jí do ruky a je zticha, vše jí hrozně zajímá.. vše okolo..
jen mě překvapilo a vyděsilo, že řve tak moc, když se jíněco nelíbí.. trvá to poslední týden.. ona nebrečí, ale fakt normálně řve vzteky.. :kytka: .. čteme jí i pohádky.. :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
26.7.10 22:36

Já dost pochybuji, že ve 3 měsících jde o VZTEK.
Jistě má na srdci něco jiného - prdíky, chce přítomnost ( bohužel neustálou :mrgreen: ), nepohodlí..
Jistě ho z jeho pocitů nevytrhnou plyšová zvířátka.
Jde o normální komunikaci.
Až doroste do batolete zažiješ opravdový VZTEK. :mavam:
Na tohle platí jen vyhovět požadavků a zbytečně nezvyšuj hlas, je to k prdu.
Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
26.7.10 22:42

rampepurna..

jj, to mi úplně a moc pěkně popisuješ muj celej den.. já taky nedokážu malý něco odepřít, takže vše co jí zajímá jí ukazuju, nosim po bytě, sedíme na balkoně, čteme pohádky, nebo je na hrací dece.. ted si zkoumá ručičky, noo respektive zkoumá to, co s nima umí.. chytá zvířátka atd..a ráda poslouchá hudbu..

já ani manželovi nevařím, protože nemam čas.. navařim mu když je doma a stará se o malou on,, jinak,když neni, tak to prostě nejde..
ale jsem teda konečně ráda, že je tohle normální.. moc děkuju za pěkný příspěvek.. :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
26.7.10 22:42
mona.k.79 píše:
noo dobrý večer, tak jsem zase tady…
zajímalo by mě, jestli vaše děti, byli nebo jsou taky tak vzteklý…
malý budou 3 měsíce a vzteká se, že to nenei ani možný.. odmítá být v postýlce, i když tam má tunu zvířátek a já nevim čeho všeho.. ona ví, že se tam spí, ale jakmile jí tam jdu třeba jen přebalit, tak začně řvát a vztekat se… neni to pláč. je to vztekání.a jakmile jí zvednem, zase stichne.. TO JE HRŮZA.. ANI NECHCE BÝT POKLÁDÁNA NIKAM JINAM. CHCE SE NOSIT..
ZAJÍMALO BY MĚ, JESTLI S TÍMHLE MÁTE TAKY NĚKDO NÁKÝ ZKUŠENOSTI.. ŽE TAKHLE MALEJ PRCEK SE DOKÁŽE TAKHLE VZTEKAT.. TO JE HRŮŮŮZA.. už i měnim hlas a je důraznějsí, když se začně vztekat, nic jinýho mě nenapadá..co s tím..
taky by mě celkem zajímo, jestli takhe malý děti vidí na televizi… ona na ní dokáže koukat půl hodiny a je v klidu.. i když tam jsou nesmysli, starašně jí to zajíma… je to možný???? děkuji,.,. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Tak se jí asi nelíbí v postýlce s neživými plyšovými věcmi :nevim: Dlouho byla u maminky v bříšku a pak to najednou skončilo. Chce cítit její vůni, teplo, chce se nechat houpat. Maminka je základní životní potřeba. Je na tom něco divného? Vždyť je maličká 8-o :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
26.7.10 22:46
Lizbeth píše:
Já dost pochybuji, že ve 3 měsících jde o VZTEK.
Jistě má na srdci něco jiného - prdíky, chce přítomnost ( bohužel neustálou :mrgreen: ), nepohodlí..
Jistě ho z jeho pocitů nevytrhnou plyšová zvířátka.
Jde o normální komunikaci.
Až doroste do batolete zažiješ opravdový VZTEK. :mavam:
Na tohle platí jen vyhovět požadavků a zbytečně nezvyšuj hlas, je to k prdu.
Držím palce.

taky mi moc nepřipadá normální na tak malý dítě zvyšovat hlas.. poradila mi to jedna paní sociální.. že prý jinak bude rozmazlená.. párkrát jsem to zkusila ale ted vim že je to sstejně k nicemu.. ten prcek, když chce řvát tak prostě řve a nezastaví ho nic..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
26.7.10 22:47

Paní sociální je asi pěkná kráva - zařvi na dítě a bude ječet ještě víc.. :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
26.7.10 22:48
chuanitka píše:
mona.k.79 píše:
noo dobrý večer, tak jsem zase tady…
zajímalo by mě, jestli vaše děti, byli nebo jsou taky tak vzteklý…
malý budou 3 měsíce a vzteká se, že to nenei ani možný.. odmítá být v postýlce, i když tam má tunu zvířátek a já nevim čeho všeho.. ona ví, že se tam spí, ale jakmile jí tam jdu třeba jen přebalit, tak začně řvát a vztekat se… neni to pláč. je to vztekání.a jakmile jí zvednem, zase stichne.. TO JE HRŮZA.. ANI NECHCE BÝT POKLÁDÁNA NIKAM JINAM. CHCE SE NOSIT..
ZAJÍMALO BY MĚ, JESTLI S TÍMHLE MÁTE TAKY NĚKDO NÁKÝ ZKUŠENOSTI.. ŽE TAKHLE MALEJ PRCEK SE DOKÁŽE TAKHLE VZTEKAT.. TO JE HRŮŮŮZA.. už i měnim hlas a je důraznějsí, když se začně vztekat, nic jinýho mě nenapadá..co s tím..
taky by mě celkem zajímo, jestli takhe malý děti vidí na televizi… ona na ní dokáže koukat půl hodiny a je v klidu.. i když tam jsou nesmysli, starašně jí to zajíma… je to možný???? děkuji,.,. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Tak se jí asi nelíbí v postýlce s neživými plyšovými věcmi :nevim: Dlouho byla u maminky v bříšku a pak to najednou skončilo. Chce cítit její vůni, teplo, chce se nechat houpat. Maminka je základní životní potřeba. Je na tom něco divného? Vždyť je maličká 8-o :nevim:

nojoo asi jsem to špatně napsala. jsem dost unavená. šlo jen o to, jak hlasitým projevem malá vyvádí.. trvá to třeba jen několik minut, když se jí něco nelíbí a pak přestane, když si jí zase vemu. ale celkem mě to vyděsilo, to je celý..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
26.7.10 22:52
nojoo asi jsem to špatně napsala. jsem dost unavená. šlo jen o to, jak hlasitým projevem malá vyvádí.. trvá to třeba jen několik minut, když se jí něco nelíbí a pak přestane, když si jí zase vemu. ale celkem mě to vyděsilo, to je celý..

Buď ráda, bude mít krásný sytý hlas :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
27.7.10 07:36
mona.k.79 píše:
pro holčičku bych udělala všechno na světě…ale mít takový jako je ona dvě, tak se j´du asi rovnou oběsit..

To co popisuješ, ještě v podstatě nic není :pankac:
Malá se asi prostě nudí, hrát si sama s hračkama neumí a ještě dlouho umět nebude, prostě chce být s tebou.
Až si začne vyřvávat, že ona chtěla zavřít ledničku, kopat kvůli tomu kolem sebe, to bude teprve sranda. Teď ju stačí vzít do náruče.
Drž se. Opravdu, je to sice o nervy, ale je to normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
27.7.10 07:46

Člověk je nošenec, je mu přirozené nechat se po porodu stále nosit, být stále spojený s matkou. Aź v posledních letech si lidi vymysleli, že by bylo fajn dítě položit do postýlky a obložit ho zvířátky. Některé děti to akceptují, některé ne. Přijde mi dost naivní myslet si, že se dítě vzteká v tomto věku. Uvědom si, že jako matka jsi celej jeho vesmír a chce být prostě s tebou! Existují šátky, nosítka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1825
27.7.10 13:17

Máme to naprosto stejný :zed: Malej má 6 a půl měsíce a taky dokáže být pěknej vztekloun. Kromě toho, že už nás docela slušně fackuje, tak když se mu něco nelíbí tak mrčí a vztekle se do mě zakusuje /naštěstí ještě nemá zuby/ a trhá mi vlasy :mrgreen: U kojení je to taky paráda - šermuje, štípe.. V postýlce se zabaví vždy na chvilku - projede všechny hračky, šestkrát se otočí dokola a nůůůďo..Celej den vymýšlím program - nošení, dečka, nošení, postýlka, nošení, sezení s knížkou, nošení… :zed: Ale jak už tu psaly některé maminky - buďme rády, že nás ti prďolové potřebují.. Až jim bude patnáct, tak budem rádi, když nás pozdraví :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
27.7.10 13:38
ferda30 píše:
Máme to naprosto stejný :zed: Malej má 6 a půl měsíce a taky dokáže být pěknej vztekloun. Kromě toho, že už nás docela slušně fackuje, tak když se mu něco nelíbí tak mrčí a vztekle se do mě zakusuje /naštěstí ještě nemá zuby/ a trhá mi vlasy :mrgreen: U kojení je to taky paráda - šermuje, štípe.. V postýlce se zabaví vždy na chvilku - projede všechny hračky, šestkrát se otočí dokola a nůůůďo..Celej den vymýšlím program - nošení, dečka, nošení, postýlka, nošení, sezení s knížkou, nošení… :zed: Ale jak už tu psaly některé maminky - buďme rády, že nás ti prďolové potřebují.. Až jim bude patnáct, tak budem rádi, když nás pozdraví :pankac:
:mrgreen: Přesně jak u nás. Malej má pěknou sílu .
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1825
27.7.10 14:10

To by člověk neřek do tak malých mimísů, že? :lol: Každopádně je zajímavý, že když jsme na návštěvě, tak je to to nejhodnější a nejroztomilejší miminko na světě. :zed: Pak mi to má někdo věřit, že je to takový rarach. :cert: Asi je to návštěvní typ :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí