Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
Vytvorila jsem blog, kde pisu zkusenosti se svou nemoci a verim, ze tim pomuzu dost lidem…
Kdyz si dam ale do vyhledavace tu nemoc, vubec se mi muj clanek v nalezenych nezobrazi, ackoliv je ta nemoc v nazvu blogu…
Kdyz dam do vyhledavace presny nazev blogu, taky mi ho vyhledavac nenajde… ![]()
Tak si rikam, ze je to hodne blby a v podstate k nicemu..Musim najit zpusob, jak to zviditelnit a nevim jak…
Poradite mi prosim???
Budu rada za kazdou pomoc, radu, tip.
Blog jsem si vytvirila na strankach koncicich „node“ (at nedelam reklamu a zkusenejsi budou jiste vedet)
@Malábublinka co nějakou stránku na fb, kterou by si našli lidi, co o tom více hledají a na té bys měla odkaz na ten blog? Jinak ve vyhledávači vždycky vyskakujou placené stránky no, tvoje bude třeba na x-té stránce ![]()
Když založíš cokoliv - eshop např., - tak je dobré to dát na google search console - myslím název webové stránky.
Indexace nějakou dobu trvá. Proto nemůžeš najít cokoliv nedávno založeného třeba ani po přesném zadání webové stránky.
Takže udělej si dobře seo na každou stránku, dej si to na Google search console, do vyhledávačů Seznamu a vydrž tak 2 měsíce. Ono to samo naskočí.
Každé 2-3 dny bys tam měla něco napsat, aby byla vidět aktivita na webu.
Fb stránka pomůže také, můžeš tam dávat odkazy na svoje články na blogu.
https://www.marketingminer.com/…edavace.html
Přeju, ať se zdraví zlepší ![]()