WhatsApp - prosím o radu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3745
11.2.24 21:24
@Tichošlápek píše:
@Beckyttine5 zkusila bych se přihlásit přes jiný device - třeba laptop, jestli by se ti tam neobjevila ta možnost vyžádat si sms či volání po neobdržení kódu.

Zkoušela jsem notebook, a ten to taky posílá tam, jiné zařízení už doma nemám..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
11.2.24 21:26

@Beckyttine5 a dvoufazove ověření tam asi aktivní nemáš viď? Ze by to šlo přes mail? Pak uz bych asi kontaktovala přímo whatsapp, neměl by to pro ne byt žádný problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3144
11.2.24 21:28

@Beckyttine5 Když v tom novém telefonu, ten kód nezadáš a sjedeš níž na stránce, není tam odkaz? V jednom telefonu, to bylo dost peklo, nezadat ten kód. Nakonec jsem to nějak rozchodila, ale anabáze asi na týden…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37124
11.2.24 21:28
@Beckyttine5 píše:
Jasně, že tam mám Simku, ale posílá mi to kód na ten původní telefon.. Při první registraci na tom původním telefonu mi přišla normálně sms s kódem, teď ten kód chodí na rozbitý telefon…

Kód chodí na simku, ale nedávno sem to resila se synem, taky mu to neslo, koukni jestli pod tím přihlašováním nemáš malým písmem psáno, aby ti přišel kód smskou a ne do stare apky. Syn to tam měl, ale bylo to strašně droboučkým písmem, ze sem to ze začátku úplně prehledla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3745
11.2.24 21:36

Moc děkuji za rady, tam právě žádné jiné možnosti nejsou.. Je tam sice napsáno, jestli nechci s přihlášením pomoct, ale nejde na to kliknout, jde si jen neustále nechat posílat ty kódy, žádné nastavení apod., jedině nápověda, ale tam jsem to taky nenašla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16184
11.2.24 21:40

Zvláštní, když jsem měnila mobil a tam si chtěla otevřít WhatsApp, vždy mi přišel kód jako SMS, tedy to bylo vázané na číslo a SIMku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3745
11.2.24 21:57

Už se mi to podařilo, chyba byla v tom telefonu, přendala jsem SIM do telefonu od dcery a tam šla dát možnost ověření přes SMS, takže tam jsem a už mi vše chodí, děkuji za rady..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
11.2.24 21:59

@Beckyttine5 hlavně, ze vyřešeno. To je vždycky o nervy takový zásek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
12.2.24 01:20
@Tarena píše:
Vzdyt muzes mit whatsap i na PC

To sice jo, ale přihlašuješ se pomocí QR kódu z mobilu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák