WhatsApp - prosím o radu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3745
11.2.24 19:58

WhatsApps - prosím o radu

Ahoj, prosím, o radu, jsem bezradná..

Dnes mi spadl na zem telefon a už se ho nepodařilo rozjet, tak jsem pořídila nový. Tam jsem si stáhla aplikaci WhatsApp a chtěla se tam zaregistrovat se svým číslem. Problém ale je, že WhatsApp už má mé číslo navázané na ten původní, rozbitý telefon a posílá mi tam kódy, které mám zadat na ten nový, aby mi obnovil účet, jenže já se do toho rozbitého telefonu nemám jak dostat. Zkusila jsem stáhnout aplikaci do PC, ale tam je to stejný problém, nemám kód na propojení, opět posílá na původní telefon.
WhatsApp nutně potřebuji, máme tam pracovní skupinu, kde se posílají různé informace, změny apod.. Děti tam mají skupiny ze svých kroužků a školky, a teď mi nic z toho nechodí, tak začínám pomalu panikařit, abych zítra něco nepropásla, když jsem od rána offline a nevidím naději, že se tam do rána dostanu.. Telefonní číslo kvůli tomu měnit nechci, chtěla bych, aby to jelo na mé původní číslo..
Jde to nějak udělat? Zákaznická podpora mi poslala jen všeobecné informace, rozchodit se to nepodařilo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37119
11.2.24 20:14

Kod posila smskou na simku, tu sis do nového neprendala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
11.2.24 20:19

To je vazane na simku, ne na pristroj, ne…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10809
11.2.24 20:22

A nelze zvolit aktivaci hovorem, ze prijde hovor na simku? Nekde to byva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101464
11.2.24 20:39

@Beckyttine5 Tak pokud si přendala sim kartu do nového telefonu, tak ti whatsapp nemůže ověření posílat na starý, to je blbost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10809
11.2.24 20:47
@j.a.n.i1 píše:
@Beckyttine5 Tak pokud si přendala sim kartu do nového telefonu, tak ti whatsapp nemůže ověření posílat na starý, to je blbost.

Asi to posila do apky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
11.2.24 20:48
@Tarena
@Tarena píše:
Asi to posila do apky.

blbost, vždycky na tel. číslo, aplikace bez aktivní SIM nefunguje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
11.2.24 20:49

Není to blbost, stava se to - když si necháš poslat ten kód, měla by tam byt možnost - neobdržela
jsem ověřovací kód. Když na to kliknes, mělo by to nabídnout ověření pomoci sms nebo hovoru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10809
11.2.24 20:49
@Anik6 píše:
@Tarenablbost, vždycky na tel. číslo, aplikace bez aktivní SIM nefunguje

Vzdyt muzes mit whatsap i na PC

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
11.2.24 20:50

@Anik6 ještě jednou, není to blbost. I na stránkách whatsapp je to v helpdesku zodpovezeno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
11.2.24 20:50

@Tarena evidentně nevi, ze whatsapp je appka navázána na účet a ne na Sim kartu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3745
11.2.24 21:10

Jo, posílá mi to pořád kódy na tu původní aplikaci ve starém telefonu, nikde se mi tam nezobrazuje možnost ověření přes SMS, která by mi přišla na to číslo, nebo nějak jinak, třeba přes hovor… Mám tam zadat číslo, po zadání to po mně chce 6 místný kód, který byl zaslán na tu původní apku, jiná možnost mi tam není nabízená, jedině mohu dávat špatně kódy, ale to mi pak zase pošle nové kódy… nevím, jak z toho ven :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3745
11.2.24 21:16
@Kriss Tina píše:
Kod posila smskou na simku, tu sis do nového neprendala?

Jasně, že tam mám Simku, ale posílá mi to kód na ten původní telefon.. Při první registraci na tom původním telefonu mi přišla normálně sms s kódem, teď ten kód chodí na rozbitý telefon…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3745
11.2.24 21:18
@Tichošlápek píše:
Není to blbost, stava se to - když si necháš poslat ten kód, měla by tam byt možnost - neobdržela
jsem ověřovací kód. Když na to kliknes, mělo by to nabídnout ověření pomoci sms nebo hovoru

Ta možnost tam právě není, pošle to kód, a až po několika minutách mohu požádat o zaslání dalšího kódu, ale zase na ten starý telefon…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
11.2.24 21:20

@Beckyttine5 zkusila bych se přihlásit přes jiný device - třeba laptop, jestli by se ti tam neobjevila ta možnost vyžádat si sms či volání po neobdržení kódu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák