Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Ahoj holky
potřebovala bych poradit čekam miminko v dubnu a právě přemyšlím jake koupit plenky jednorázove, spíše chci kupovat normalní obyčejne ne Pampers
kupovala jsem balík wickies midi a koukala jsem ja recenzi a nevím no jestli budou dobré někdo psal že jo a někdo zas ne. Zas chápu a vím káždemu vyhovuje něco jíneho ale jsem prvorodička takže byla bych ráda za vaše dotazy a kdyby jste poradili…:)
Za mě ne, sou hrozně tvrdé. Nejlepší jsou lupilu z lidu a babylove z dm.
Hele, to je strašně těžký. Já byla u dcery spokojená s Babylove z DM a syn se po nich strašně opruzoval. Lupilu z Lidlu mi u obou dětí strašně protékaly, i když nebyly pročůrané, sovičky z Tesca za mě katastrofa. Na novorozence jsem byla spokojená s Bella Happy a pak se vždycky pokorně vrátila k zeleným Pamperskám.
@jennifer0987 vyzkoušela jsem snad vše co je na trhu a jednoznačně nejlepší jsou Svíčkové z Alberta. Sama jsem překvapená, protože stojí pár korun, ale neprotekly nikdy, dítě se neoprudilo, ale zas jsem prebalovala velmi často. Nebo pak z dm jejich značka.
Ja som tiež skúsila viac značiek, najlepšie nám vyhovovali huggies ako jemnosť tak i savosť a potom oranžové Pampers. Iné buď pretiekli, alebo mi čudne smrdeli, alebo sa z nich zaplaril, alebo ho tlačili či boli voľné… do zásoby radšej veľa nekupuj, keď bude dieťa postupne zistíš ktoré sú tie pravé.
Budeš muset zkusit hlavně co sedne miminu. Jinak já jen občas vzala Wickies prvnímu dítěti, když sem zbavovala plen a tak spíš jen na noc atd. Jinak zelené Pampers, aj teď u druhého dítěte.